UPC

Hoe bestellen bij UPC?
Hoe bestelt u een alles in 1 pakket bij UPC? Hieronder laten we u zien welke stappen u kunt verwachten tijdens het bestellen.

Stap 1
Ga naar de website van UPC.

Stap 2
UPC biedt 3 verschillende alles in 1 pakketten aan:

  • Alles-in-1 Basis
  • Alles-in-1 Power
  • Alles-in-1 Extra Power

Ga naar het tabje ‘Pakketten’.

UPC stap 2 bestelproces

Stap 3
U ziet nu de 3 pakketten van UPC en de mogelijkheid om deze op enkele aspecten met elkaar te vergelijken. In dit voorbeeld kiezen we voor het pakket ‘Alles in 1 Basis’ en klikken we op ‘Info & Opties’.

UPC stap 3 bestelproces

Stap 4
U bent nu op de productpagina van het Alles in 1 Basis pakket. Op deze pagina vindt u uitgebreide informatie over dit pakket. Bovenin kunt u kiezen uit verschillende tabbladen (1). Deze bieden u meer informatie over overstappen, de levering, het aansluiten en enkele veelgestelde vragen. Daaronder vindt u enkele extra opties (2) die u kan toevoegen aan het pakket, zoals onbeperkt bellen en de beschikking over veel meer tv zenders. Ook kunt u nog kiezen uit enkele extra zenderpakketten (3), zoals HBO, Film1 en Sport1. Bovenaan vindt u een prijsoverzicht van hetgeen u heeft gekozen (4). Komt u er niet uit? Dan kunt u ook telefonisch bestellen (5). Als u uw keuzes heeft gemaakt klikt u op ‘Bestellen’ aan de rechterkant bovenaan.

UPC stap 4 bestelproces

Stap 5
U begint het bestelproces met het invullen van uw persoonlijke gegevens (1). Aan de rechterkant vindt u ook hier het prijsoverzicht (2). Komt u er niet uit? Dan belt UPC u gratis terug (3). Heeft u alles ingevuld? Klik dan op ‘Ga verder’ onderaan de pagina.

UPC stap 5 bestelproces

Stap 6
In deze stap vraagt UPC u enkele telefonie-opties aan te geven en een keuze te maken of u wel of niet gebruik wilt maken van de overstapservice. Vervolgens klikt u op ‘Ga verder’.

UPC stap 6 bestelproces

Stap 7
Tot slot hoeft u alleen nog uw bestelling goed te controleren en de algemene voorwaarden door te nemen. Vergeet daarna niet om het vinkje te zetten. Heeft u alles gecontroleerd? Dan klikt u op ‘Plaats mijn bestelling’. Uw bestelling is nu afgerond.

UPC stap 7 bestelproces

Alle stappen doorgenomen?
Ga naar de website van UPC en bestel uw alles in 1 pakket.

Dit bestelproces is voor het laatst gecontroleerd op: 16-1-2014