Internet abonnementen

Bent u op zoek naar een internet abonnement voor thuis? En bent u op zoek naar het goedkoopste internet abonnement of pakket? Hieronder hebben wij voor u van de verschillende aanbieders hun abonnementen onafhankelijk met elkaar vergeleken. Zo kunt u de providers eenvoudig vergelijken en kiezen wat bij u past.

De goedkoopste internet abonnementen per aanbieder

Aanbieder Kosten p/maandEenmalige KostenInternetsnelheid
(Mb/s)
WifiSpots 
Tele2€25€2520 down 2 upNeeMeer info Tele2 internet abonnement
T-Mobile€27€3020 down 2 upNeeMeer info T-Mobile internet abonnement
Online.nl€28,50€3030 down 3 upNeeMeer info Online.nl internet abonnement
Fiber€29,95€9,9580 down 8 upNeeMeer info Fiber internet abonnement
Telfort€30€3050 down 5 upNeeMeer info Telfort internet abonnement
NLE€32,45N.v.t.20 down 1 upNeeMeer info NLE internet abonnement
Stipte€34,95€24,9530 down 1 upNeeMeer info Stipte internet abonnement
KPN€41,50tijdelijk nvt50 down 5 upJa; 13 miljoenMeer info KPN internet abonnement

Prijzen en pakketten zijn voor het laatste gecontroleerd op: 23 september 2018. Wij doen ons uiterste best om alle prijzen en informatie juist te vermelden. Als er toch fouten in zitten, kunnen hier geen rechten aan worden ontleend. U dient ten alle tijden de prijs zelf goed te controleren bij de aanbieder waar u het internet abonnement afneemt.

Als u bovenstaande internet abonnementen met elkaar vergelijkt dan ziet u al gauw dat hoe minder u betaalt hoe trager internet u daarvoor krijgt. Een goedkoop internet abonnement kan een prima keuze zijn om mee te starten. Als u na verloop van tijd toch sneller internet wilt dan kunt u dit over het algemeen vrij eenvoudig aanpassen en verhogen bij uw internetprovider. Kijk hier wel altijd van tevoren even goed naar. Dit scheelt irritatie in de toekomst.

Glasvezel internet abonnement

Wordt er bij u thuis zeer intensief gebruik gemaakt van internet? Download u veel en wilt u tegelijkertijd online kunnen gamen of streamen op bijvoorbeeld YouTube? Dan is een internet abonnement met glasvezel iets voor u. Hieronder vergelijken we voor u de instap abonnementen van de verschillende providers.

Aanbieder Kosten p/maandEenmalige KostenInternetsnelheid
(Mb/s)
WifiSpots 
Telfort€30€3050 down 50 upNeeMeer info Telfort glasvezel internet abonnement
T-Mobile€32,50€67,5050 down 50 upNeeMeer info Vodafone internet abonnement
NLE€36n.v.t.50 down 50 upNeeMeer info NLE internet abonnement
Telfort€37,50€9,95100 down 100 upNeeMeer info Telfort internet glasvezel abonnement
Online.nl€43,50€3050 down 50 upNeeMeer info Online.nl internet abonnement
KPN€46,49tijdelijk n.v.t.100 down 100 upNeeMeer info KPN internet glasvezel abonnement
Fiber€44,95€9,95100 down 100 upNeeMeer info Fiber internet abonnement

Welk abonnement past er bij u?
Het juiste pakket kiezen begint bij het analyseren of inschatten van uw huidige internetgebruik. Als u internet alleen gebruikt om wat te surfen, af en toe een YouTube filmpje te kijken, of gebruikt u het vooral om te kunnen whatsappen via Wifi thuis? Dan kunt u prima overweg en starten met de goedkoopste internet abonnementen. Als u een heavy user bent op het gebied van internet, waarbij u bijvoorbeeld regelmatig films of muziek download en veel online streamed en af en toe ook nog online wilt gamen. Of met verschillende gebruikers tegelijkertijd veel gebruik maakt van het internet thuis. Dan zijn de internet abonnementen, eventueel met glasvezel, met de hoogste internetsnelheden iets voor u. Bedenk dus even goed wat u wilt, zodat u later niet geïrriteerd raakt door traag internet.

Internet providers

Zoals u waarschijnlijk heeft gezien zijn er verschillende providers van internet. Deze hebben we hierboven met elkaar vergeleken. Maar de meeste providers bieden verschillende internet abonnementen aan. Deze zijn ook onderling met elkaar vergeleken. Dit is gedaan voor het internet pakket van KPN, Online.nl, Stipte, Tele2, Telfort, UPC en Vodafone.

Wat zijn WifiSpots?
In de bovenstaande tabellen is ook vergeleken op het wel of niet aanwezig zijn van WifiSpots. Maar wat zijn dat nou eigenlijk? Met WifiSpots kunt u heel eenvoudig bij alle internetklanten van dezelfde aanbieder gratis gebruik maken van Wifi. Uiteraard gebeurt dit via een veilige verbinding. U hoeft slechts eenmalig in te loggen. En daarna bent u automatisch verbonden als u in de buurt bent van een WifiSpot