DELTA internet

> Direct naar de website van DELTA
Het Delta internet pakket is te combineren met televisie en/of bellen, maar er is ook een DELTA internet only abonnement voor thuis beschikbaar. DELTA internet is leverbaar via kabel of via glasvezel. Er kan maximaal een internetsnelheid behaald worden van 8 Gb/s afhankelijk van uw adres. Er zijn meerdere DELTA internet only abonnementen waar u uit kunt kiezen.

DELTA internet aanbieding: Delta heeft bijna altijd een leuke welkomstactie voor nieuwe klanten. De huidige DELTA aanbieding vindt u op de DELTA website.

DELTA internet only

Heeft u thuis geen televisie en vaste telefonie meer nodig? Zoekt u naar DELTA internet zonder TV? Dan is een abonnement met DELTA internet only een slimme optie. U betaalt dan namelijk niet voor de diensten die u niet meer gebruikt, en dat levert een leuke besparing op iedere maand en ieder jaar.

DELTA levert kabel internet en glasvezel internet. Als we kijken naar DELTA kabel internet dan zijn er verschillende internetsnelheden waar u uit kunt kiezen, afhankelijk van uw adres. De snelheid kan hierbij oplopen tot maar liefst 1.000 Mb/s. Dat is hetzelfde als 1 GB/s. En bent u niet helemaal tevreden over de snelheid? Deze kunt u iedere maand eenvoudig zelf aanpassen in de MijnDELTA omgeving voor klanten.

DELTA glasvezel internet

Met DELTA glasvezel internet zijn nog hogere snelheden haalbaar, oplopend tot maar liefst 8 GB/s, dat is maar liefst 8.000 MB/s. Ook bij een glasvezel internetabonnement kunt u maandelijks de snelheid aanpassen als u dat wilt. Met glasvezel internet kiest u voor een uploadsnelheid die gelijk is aan de downloadsnelheid en kiest u voor stabieler internet van hogere snelheid en kwaliteit.

Nog niet overal is DELTA glasvezel beschikbaar. Op de DELTA website ziet u direct wat er al wel leverbaar is op uw adres thuis. DELTA is druk bezig om meer plekken in Nederland aan te kunnen sluiten op hun netwerk. Het kan dus zomaar eens zijn dat u vandaag nog geen DELTA internet kunt ontvangen, maar volgende week of volgende maand wel.

Wat kost alleen internet van DELTA?

Uiteraard hangen de kosten per maand af van het DELTA internet abonnement dat u kiest. De gekozen snelheid bepaalt de kosten. Hoe hoger de beschikbare internetsnelheid die u kiest des te meer u per maand zult moeten betalen. Een DELTA alleen internet abonnement is er al vanaf 42,50 euro per maand.

DELTA abonnement

Een DELTA abonnement voor internet thuis kent diverse voordelen. Wij zetten ze hieronder voor u op een rijtje:

  • Met DELTA glasvezel kunt u net zo snel uploaden als downloaden
  • Het is iedere maand mogelijk om de internetsnelheid aan te passen
  • U kunt uw internetpakket op ieder moment alsnog uitbreiden met televisie en/of vaste telefonie diensten.
  • Ze bieden u een gratis overstapservice aan, inclusief een installatie ter waarde van 90 euro helemaal gratis.
  • U kunt uw pakket helemaal zelf samenstellen tijdens het bestellen. Dit noemen ze ook wel het DELTA Flexpakket.
  • Met een aanbod van 8 GB/s is dit dé allersnelste internet provider van dit moment.
  • Kiest u ook voor een mobiel abonnement? Dan krijgt u gratis extra veel extra’s, zoals dubbele data, extra korting op de factuur iedere maand en nog veel meer.
  • Wilt u sterker wifi bereik in huis? Hiervoor hebben ze DELTA Gigawifi, oftewel drie mesh punten van het merk TP Link die ervoor zorgen dat u overal in huis een dekkend Wifi netwerk heeft. De installatie is heel eenvoudig via de DELTA app.

Overtuigd of meer weten? Bezoek de website.

Internet vergelijken

Bent u op zoek naar een internet only abonnement? Dan kunnen we ons goed voorstellen dat u eerst de beschikbare aanbieders op uw adres met elkaar wilt vergelijken. Internet vergelijken loont namelijk zeker de moeite als er meerdere aanbieders op uw adres zijn met meerdere pakketten. Hoe pakt u dat aan? Vul in de postcode internet check uw postcode en huisnummer in en de vergelijker laat direct zien wat de opties zijn op uw adres. Inclusief alle huidige internet only aanbiedingen. Ook die van DELTA. Andere populaire internetproviders zijn: Ziggo internet only, KPN internet, T-Mobile internet. Kiest u voor goedkoop internet, het snelste internet of het beste internet? Alle opties zijn open.

DELTA internet en TV

Kijkt u nog graag naar de reguliere televisie programma’s die worden aangeboden. Dan kunt u daar natuurlijk ook een internet en TV abonnement voor afsluiten bij deze provider. Kies in dat geval voor één van de beschikbare DELTA internet en TV abonnementen. U kunt dit pakket helemaal naar eigen wens samenstellen. Standaard krijgt u een mooi pakket aan TV-zenders, maar u kunt hier allerlei extra’s aan toevoegen. Standaard geniet u sowieso van interactieve TV met de optie tot terugkijken, pauzeren en opnemen.

DELTA alles in 1

Zoekt u nog naar een DELTA alles in 1 pakket? Ook dat bieden ze aan. Een abonnement met daarin internet, televisie en bellen. Oftewel een triple play, 3 in 1, all in one of alles in 1 pakket. U stelt ook dit pakket helemaal samen naar uw eigen wensen binnen de mogelijkheden die deze aanbieder heeft. Wilt u het wijzigen? Ook dat kan eenvoudig.