Fiber internet

Direct naar de website van Fiber
Het internet pakket van Fiber kunt u combineren met televisie en bellen. Maar bent u alleen op zoek naar een internet abonnementen voor bij u thuis met glasvezel? Dan kunt u een internet only abonnement afsluiten bij Fiber. U kunt kiezen uit verschillende internet abonnementen.

Fiber internet

Fiber biedt de volgende internetabonnementen aan:

Deze worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketOnlyGlas 100 MbGlas 200 MbGlas 500 Mb
Standaardprijs p/maand€ 29,95€ 44,95€ 54,95€ 64,95
Tijdelijke Actien.v.t.n.v.t. n.v.t. n.v.t.
Eenmalige kosten€9,95€9,95€9,95€9,95
Internetsnelheid (Mb/s)80 down
8 up
100 down
100 up
200 down
200 up
500 down
500 up
Meer info Fiber Internet BasisMeer info Fiber Internet BasisMeer info Fiber Internet SnelMeer info Fiber Internet Supersnel

Bij een internet only abonnement bij Fiber krijgt u gratis een glasvezelmodem, betaalt u geen verzendkosten en krijgt u een gratis ‘doe-het-zelf’-pakket. Dit is voor iedereen die een beetje handig. Zo sluit u zelf eenvoudig uw nieuwe internet abonnement aan. De brochure helpt u stap voor stap. Als u er niet uitkomt staat Fiber uiteraard voor u klaar.

Een glasvezel internet pakket is ideaal voor als er bij u thuis veel en intensief gebruik wordt gemaakt van internet. Als u kiest voor één van de snellere abonnementen van Fiber dan kunt u gemakkelijk tegelijkertijd online gamen, streamen, downloaden en rond surfen op het internet. Volgens TNS Nipo (2013) zijn 9 op de 10 glasvezel gebruikers tevreden over hun internet aansluiting.

Ga naar Fiber en kies het abonnement dat bij u past.