Freedom internet

> Direct naar de website van Freedom internet
Het Freedom internet abonnement is te combineren met televisie en/of bellen, maar ook als u op zoek bent naar een Freedom internet only abonnement dan zit u goed bij deze internetprovider. Freedom internet biedt u heerlijk snel internet en neemt uw privacy en online veiligheid serieus. Is Freedom internet bij u thuis beschikbaar? Vul de postcodecheck in en u ziet direct welke Freedom internet only abonnementen er bij u leverbaar zijn.


Freedom internet aanbieding: Freedom internet heeft af en toe een leuke welkomstaanbieding. Deze vindt u op de Freedom website. Kiest u ervoor om uw eigen hardware te gebruiken (modem), dan ontvangt u sowieso 2 euro korting per maand.

Freedom: het ontstaan

Freedom is ontstaan in 2019 toen KPN aankondigde het merk XS4ALL te willen gaan opheffen, wat inmiddels ook is gebeurd. Er is toentertijd veel ophef geweest, waardoor er als tegenbeweging weer een nieuw internet merk is gelanceerd met hetzelfde gedachtegoed als bij XS4ALL waarbij privacy, veiligheid en kwaliteit voorop staan in plaats van de aandeelhouders.

Freedom internet only

Heeft u geen vaste telefonie of televisie nodig? Dan is een Freedom alleen internet abonnement het overwegen waard en natuurlijk ook een stuk vriendelijker geprijsd, omdat u niet betaald voor diensten die u niet meer gebruikt. Dat scheelt weer in de maandelijkse vaste lasten. Freedom beschikt over DSL en glasvezel verbindingen. Als glasvezel nog niet bij u thuis beschikbaar is, dan kunt u kiezen uit een glasvezel abonnement. Er zit wel prijsverschil tussen deze 2 type internetverbindingen. Glasvezel is wat duurder dan DSL bij Freedom. Welke snelheid is er bij u thuis haalbaar qua internet? Doe de Freedom postcodecheck en u ziet het meteen.

Freedom glasvezel internet

Freedom levert glasvezel internet, hiervoor maken ze gebruik van meerdere netwerken, waardoor kwaliteit gegarandeerd is. Netwerken waar ze onder andere gebruik van maken zijn: E-Fiber, T-Mobile, Reggefiber, Glasdraad, Kabelnoord, KPN, DELTA Fiber en nog vele anderen. Per netwerk kunnen er wel andere prijzen worden gerekend voor uw maandelijkse abonnementskosten. Hoe dat precies werkt leest u op de website van Freedom.nl. Met glasvezel internet is het uploaden net zo snel als het downloaden. Het snelste Freedom internetpakket heeft een maximale snelheid van 1.000 MB/s. Dat is maar liefst 1 GB/s. Denk voor u zelf goed na wat u nodig heeft aan internetsnelheid. Voor een kleiner huishouden is een lagere internetsnelheid ook voldoende.

Wat kost alleen internet van Freedom?

Freedom internet is er al vanaf 47 euro per maand. Het precieze maandelijkse bedrag is afhankelijk van het internet abonnement dat u kiest en afsluit bij Freedom. Het snelste internet pakket van 1 GB/s is natuurlijk wat duurder per maand.

Freedom abonnement

Een Freedom internet thuis abonnement kent enkele voordelen. Die zetten we graag voor u op een rijtje:

  • Freedom Mail, inclusief 5 mailboxen en 12 aliassen
  • Een eigen .nl domeinnaam
  • F-Secure Safe beveiligingssoftware voor 5 apparaten, zodat u echt veilig kunt internetten.
  • Een vast IPv4 adres en een native IPv6 range.
  • Een zeer deskundige helpdesk
  • Gekozen tot ‘beste uit de test’ in juli 2022 door de Consumentenbond.
  • Installatie door een deskundige monteur
  • 2 euro korting per maand als u gebruik maakt van een eigen modem.

Overtuigd? Kies voor Freedom!

Internet vergelijken

Bent u op zoek naar een nieuw internet abonnement? Dan is internet vergelijken een slimme start. Zo ziet u direct welke providers er allemaal op uw adres kunnen leveren, welke snelheid er maximaal haalbaar is, welke aanbiedingen er momenteel zijn en wat u per maand gaat betalen. Vergelijken is eenvoudig en loont de moeite. Zo vindt u sneller het goedkoopste internet op uw adres of de beste internet optie voor uw situatie. Of kiest voor het snelste internet? Want er is nogal wat te kiezen. Andere providers waarmee vergeleken wordt zijn onder andere: KPN, T-Mobile, Ziggo, Youfone, Online.nl, DELTA, Budget Thuis. Zo krijgt u echt een compleet beeld en een eerlijke vergelijking. Met hulp van de filters kunt u uw wensen aangeven en eventueel uitbreiden naar internet en TV of alles in 1 vergelijken.