Goedkoopste internet provider

Zoekt u de goedkoopste internet provider? Wij helpen u graag. Stap nu over en bespaar veel geld per jaar.

Goedkoopste internet – de top 3

Met behulp van de postcode check kunt u direct zien wat het goedkoopste internet abonnement is dat bij u thuis beschikbaar is. Maar we hebben de goedkoopste internet aanbieders van dit moment ook voor u op een rijtje gezet. De top 3:

  1. Youfone internet | 50 Mb/s | Slechts 32 euro per maand
  2. Budget Thuis internet | 100 Mb/s | Slechts 32,50 euro per maand
  3. T-Mobile Thuis internet | 100 Mb/s | Slechts 35 euro per maand

Alle internet providers vergelijken

Wat is de goedkoopste provider op uw adres? Rekening houdend met uw wensen aan een internet abonnement? Vul uw postcode en huisnummer in. De vergelijker laat direct de goedkoopste optie bovenaan het resultaat zien.

Wat is de goedkoopste internet provider?

Op dit moment sluit u het goedkoopste internet only abonnement af bij Youfone. Bij Youfone internet heeft u al een abonnement voor slechts 32 euro per maand. U krijgt hiervoor 50 Mb/s om te downloaden en 8 MB/s om te uploaden. Een prima internet abonnement als u zoekt naar de goedkoopste optie.

Maar Youfone internet is niet ook altijd direct voor u de goedkoopste internet provider die er is. Wat voor u het goedkoopste is hangt namelijk af van de wensen en de beschikbare providers en pakketten op uw adres. Wilt u per se glasvezel internet? Of voldoet ADSL internet ook? Heeft u minimaal een bepaalde internetsnelheid nodig omdat u daar intensief gebruik van maakt met meerdere personen in huis? Dan is een ander internet abonnement het goedkoopste dan voor iemand met andere wensen. Het vergelijken van de internet providers is dan ook een belangrijke stap. Met behulp van filters kunt u uw wensen invullen en de vergelijker doet direct de rest. De beste keuze maken die ook nog eens verstandig is voor uw portemonnee is echt heel eenvoudig.

De stappen naar het goedkoopste internet abonnement

  1. Doe de postcodecheck. Alleen dan ziet u direct het aanbod op uw adres, inclusief de huidige aanbiedingen voor nieuwe klanten.
  2. Vergelijken. De vergelijker laat direct de resultaten zien op basis van uw postcode en huisnummer. Met hulp van filters kunt u hierin wensen aangeven. Bepaalde providers uitsluiten, glasvezel of ADSL, een bepaalde minimale internetsnelheid? Geef het aan met hulp van de filters. Kies wat u nodig heeft. Een veel te hoge internetsnelheid die u niet per se nodig heeft maakt het internet pakket onnodig duur. Maar kijk ook naar wat voor soort pakket u kiest. Heeft u alleen internet nodig? Of gaat u toch voor een abonnement met Internet en TV of zelfs alles in 1?
  3. Maak een keuze en kies het goedkoopste internet pakket dat bij jou past. De vergelijker zet de goedkoopste optie altijd bovenaan waardoor dat geen ingewikkelde zoektocht meer is. Klik op ‘Bekijk’ en u komt direct op de website van de gekozen provider uit om uw overstap of nieuwe klant aanvraag online te kunnen doen. Binnen een paar dagen kunt u online zijn.

Veelgestelde vragen over goedkoop internet

Hoeveel kost alleen internet?

Een internet only abonnement is er al vanaf slechts 32 euro per maand. Daarnaast zijn er providers met mooie welkomst aanbiedingen voor nieuwe klanten waardoor het eerste jaar nog goedkoper wordt. Houdt er bij een welkomstkorting wel rekening mee dat de maandelijkse kosten na de actieperiode omhoog gaat.

Welke provider heeft alleen internet?

Er zijn in Nederland meerdere providers bij wie u een internet only pakket kunt afsluiten. Dit zijn onder andere: Ziggo, KPN, Budget Thuis, Youfone, Online.nl, T-Mobile, Solcon. Vergelijk ze bij ons eenvoudig met elkaar om de beste keuze te maken voor uw situatie thuis.

Kan je ook alleen internet nemen?

Jazeker, een zogeheten internet only abonnement wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die bijna geen TV meer kijken en ook geen vaste telefonie meer nodig hebben thuis. Alleen internet thuis voldoet hiermee, en gelukkig hebben alle grote providers in ons land daar rekening mee gehouden. Er is dus genoeg keuze.

Hoeveel kost alleen internet Ziggo?

Een Ziggo internet only abonnement is er vanaf 42,50 euro per maand. U krijgt dan 75 MB/s om te downloaden en 10 MB/s om te uploaden. Meer weten? U leest het hier allemaal.

Hoeveel kost alleen internet KPN?

Een KPN internet only abonnement is er vanaf 42,50 euro per maand. U krijgt bij KPN dan 50 MB/s om te downloaden en 5 MB/s om te uploaden. Meer weten over KPN internet only? U leest het bij ons.