Goedkoopste internet provider

Zoekt u de goedkoopste internet provider? Wij helpen u graag. Stap nu over en bespaar veel geld per jaar.

Goedkoopste internet 2024 – dé top 3

Met behulp van de postcode check kunt u direct zien wat het goedkoopste internet abonnement is dat bij u thuis beschikbaar is. Maar we hebben de goedkoopste internet aanbieders van dit moment ook voor u op een rijtje gezet. De top 3:

 1. Youfone internet | 50 Mb/s | Slechts 32 euro per maand
 2. Budget Thuis internet | 100 Mb/s | Slechts 34 euro per maand
 3. Odido internet | 100 Mb/s | Slechts 45 euro per maand

Alle internet providers vergelijken

Wat is de goedkoopste provider op uw adres? Rekening houdend met uw wensen aan een goedkoop internetabonnement? Vul uw postcode en huisnummer in. De vergelijker laat direct het goedkoopste internetabonnement bovenaan het resultaat zien.


Wat is de goedkoopste internet provider?

Op dit moment sluit u het goedkoopste internet only abonnement af bij Youfone. Bij Youfone internet heeft u al een abonnement voor slechts 32 euro p/mnd. U krijgt hiervoor 50 Mb/s om te downloaden en 8 MB/s om te uploaden. Een prima internet abonnement als u zoekt naar de goedkoopste internetabonnement optie.

Maar Youfone internet is niet ook altijd direct voor u de goedkoopste internet provider die er is. Wat voor u het goedkoopste is hangt namelijk af van de wensen en de beschikbare providers en pakketten op uw adres. Wilt u per se glasvezel internet? Of voldoet ADSL internet ook? Heeft u minimaal een bepaalde internetsnelheid nodig omdat u daar intensief gebruik van maakt met meerdere personen in huis? Dan is een ander internet abonnement het goedkoopste dan voor iemand met andere wensen. Het vergelijken van de internet providers is dan ook een belangrijke stap.

De stappen naar goedkoop internet

 1. Doe de postcodecheck. Alleen dan ziet u direct het aanbod op uw adres, inclusief de huidige aanbiedingen voor nieuwe klanten.
 2. Internet vergelijken. De vergelijker laat direct de resultaten zien op basis van uw postcode en huisnummer. Met hulp van filters kunt u hierin wensen aangeven. Bepaalde providers uitsluiten, glasvezel of ADSL, een bepaalde minimale internetsnelheid? Kies wat u nodig heeft. Een te hoge internetsnelheid die u niet per se nodig heeft maakt het internet pakket onnodig duur. Heeft u alleen internet nodig? Of gaat u toch voor een abonnement met goedkoop Internet en TV of zelfs alles in 1?
 3. Maak een keuze en kies een goedkoop internet pakket dat bij jou past. De vergelijker zet de goedkoopste optie altijd bovenaan waardoor de beste deal geen zoektocht meer is. Klik op ‘Bekijk’ en u komt direct op de website van de gekozen provider uit om uw overstap te regelen. Binnen een paar dagen kunt u online zijn.

Goedkoop internet met korting

Maandelijks lage kosten, dat klinkt ons allemaal als muziek in de oren, zeker voor iets wat we veel gebruiken: internet thuis. Een goedkoop internet abonnement dat voldoet voor uw thuissituatie. Traag internet is waardeloos. Door dit goed te vergelijken vindt u de beste internet thuis optie. Veel providers willen dat u klant bij ze wordt en geven mooie kortingen. Het hele jaar zijn er internet aanbiedingen te scoren. De internet acties, kortingen, aanbiedingen en mooie deals zijn altijd verwerkt in de vergelijker op deze pagina. Zo heeft u meteen een overzicht van goedkoop internet met korting.

Internet vergelijken

Bent u nieuwsgierig naar alle goedkope internet aanbieders bij u thuis? Maak dan eenvoudig gebruik van de internet postcodecheck op deze pagina. Vul alleen uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen het alle internet providers die bij u thuis kunnen leveren als het gaat om een internet abonnement. U vindt het goedkoopste internetabonnement bovenaan, de abonnementen daaronder worden stapsgewijs net iets duurder, maar hebben vaak ook net wat meer te bieden qua internetsnelheid. Er zitten genoeg goedkope internet pakketten tussen waaruit u een keuze kunt maken. Internet vergelijken loont zeker de moeite, zo kunt u uit het diverse aanbod de beste keuze maken die goed aansluit bij uw wensen van vandaag.

Internet aanbieding

Internet providers verwelkomen u graag als nieuwe klant. En dat laten ze direct blijken ook. Alle internet providers hebben door het jaar heen verschillende internet aanbiedingen als u op dat moment een nieuw abonnement afsluit. De korting of de actie verschilt per keer, maar in veel gevallen krijgt u bijvoorbeeld korting op uw maandelijkse kosten de eerste paar maanden. Of u betaalt geen aansluitkosten, krijgt extra Wifi versterkers voor rondom en binnen uw woning overal razendsnel en sterk internet of u kunt kiezen uit een mooi cadeau, zoals een gratis iPad of gratis televisie. Houdt de acties goed in de gaten. De kortingen lopen hoog op, zo kunt u het eerste jaar eenvoudig 100 euro besparen. Sluit u een abonnement af voor 1 jaar? Dan kunt u het jaar daarop opnieuw overstappen naar een andere internet provider en daar een goedkoop abonnement met aanbieding afsluiten.

Goedkoop glasvezel internet

Glasvezel internet is sneller en stabieler dan kabel of ADSL internet. Zoekt u naar goedkoop glasvezel internet? Ook dan maakt u gebruik van de vergelijker op deze pagina. Bij de filters kiest u voor glasvezel, en de vergelijker laat direct alleen de glasvezel internet providers zien. Het goedkoopste glasvezel abonnement op uw adres staat bovenaan. Zo vindt u eenvoudig de goedkoopste glasvezel optie.

Internet providers: dit zijn de laagste prijzen

Wilt u zo goedkoop mogelijk internet?

 1. Youfone internet | 50 Mb/s | Slechts 32 euro per maand
 2. T-Mobile thuis internet | 50 Mb/s | Slechts 32,50 euro per maand
 3. Budget Thuis internet | 100 Mb/s | Slechts 34 euro per maand
 4. Caiway internet | 100 Mb/s | Slechts 35 euro per maand
 5. Solcon internet | 50 Mb/s | Slechts 39,99 euro per maand
 6. Ziggo internet | 50 Mb/s | Slechts 40 euro per maand
 7. Online.nl internet | 100 Mb/s | Slechts 40,50 euro per maand
 8. KPN internet | 50 Mb/s | Slechts 44 euro per maand
 9. Odido internet | 100 Mb/s | Slechts 45 euro per maand
 10. Freedom internet | 200 Mb/s | Slechts 47 euro per maand
 11. DELTA internet | 1000 Mb/s | Slechts 50 euro per maand

KPN goedkoopste internet

Het goedkoopste KPN internet abonnement heeft u al voor slechts 44 euro per maand. U krijgt hiervoor glasvezel of DSL, afhankelijk van wat er bij u beschikbaar is. Is er glasvezel internet leverbaar? Dan krijgt u dat geleverd voor dezelfde prijs. Dat betekent net zo snel uploaden als downloaden. Voor 44 euro per maand ontvangt u 50 MB/s als internetsnelheid. Met hulp van de KPN postcodecheck kunt u zien wat er bij u thuis haalbaar is en of KPN glasvezel kan leveren voor dit goedkope tarief.

Ziggo goedkoopste internet

Het goedkoopste Ziggo internet abonnement heeft u al voor slechts 40 euro per maand. Een aantal jaar geleden was het niet mogelijk om Ziggo internet only af te sluiten, maar tegenwoordig wel. Dus een Ziggo internet abonnement zonder TV en/of bellen. Voor deze 40 euro per maand krijgt u van Ziggo een downloadsnelheid van 50 MB/s en een uploadsnelheid van 20 MB/s. Ziggo internet wordt geleverd via de kabel, alhoewel het grootste deel van de verbinding via glasvezel komt. Alleen het laatste stukje naar uw huis toe niet, waardoor Ziggo officieel geen glasvezel provider is. Met hulp van de Ziggo postcodecheck kunt u zien of Ziggo bij u thuis beschikbaar is.

Youfone goedkoopste internet

Het goedkoopste Youfone internet abonnement heeft u al voor slechts 32 euro per maand. Hiermee is Youfone de allergoedkoopste van dit moment. Voor deze 32 euro per maand krijgt u een internetsnelheid van 50 MB/s down en 8 MB/s aan uploadsnelheid. Is dat niet haalbaar op uw adres? Dan krijgt u het maximaal haalbare op uw adres voor deze prijs. Met Youfone internet kiest u voor het KPN netwerk maar dan voor een veel scherpere prijs. U kunt bij Youfone internet kiezen uit DSL of glasvezel. Het goedkoopste Youfone glasvezel pakket kost slechts 43 euro per maand. Is Youfone bij u thuis leverbaar? Check het online.

Budget Thuis goedkoopste internet

Het goedkoopste Budget Thuis internet abonnement schaft u al aan voor slechts 34 euro per maand. Budget Thuis internet staat bekend als prijsvechter en is daarom erg scherp geprijsd. En het mooie is dat deze internet provider gebruik maakt van het KPN netwerk, wat gegarandeerd staat voor kwaliteit. Voor deze 34 euro per maand krijgt u 100 MB/s aan downloadsnelheid en 10 MB/s aan uploadsnelheid. Er is ook Budget Thuis glasvezel mogelijk. Dit goedkoopste abonnement kost slechts 41,50 per maand voor een down- en uploadsnelheid van 50 MB/s. Wat is er bij u thuis mogelijk? Doe de online postcodecheck.

Caiway goedkoopste internet

Het goedkoopste Caiway internet abonnement kost u 35 euro per maand. Caiway is een glasvezel internet provider. Dat betekent dat ze alleen maar glasvezel internet leveren. Hierdoor is deze leverancier niet overal mogelijk. Door online de postcodecheck te doen ziet u direct of ze bij u internet kunnen leveren en welke snelheden er mogelijk zijn. Voor 35 euro per maand kunt u rekenen op 100 MB/s om te downloaden en uploaden.

DELTA goedkoopste internet

Het goedkoopste DELTA internet abonnement kost 50 euro per maand. DELTA is een internet provider die met name actief is in de provincie Zeeland, en in de buitengebieden van Nederland. DELTA is dus niet overal beschikbaar. Wel bij u? Check het online. U kunt kiezen uit glasvezel en kabel internet.

Freedom goedkoopste internet

Het goedkoopste Freedom internet abonnement kost 47 euro per maand. Freedom is een relatief nieuwe provider in de telecombranche, maar doet zeker niet onder voor de andere merken. In april 2021 kwamen ze al als ‘Beste Alles in 1 Provider’ uit de bus bij de Consumentenbond. Freedom internet maakt gebruik van verschillende netwerken die je op hun site terug kunt vinden. Voor 47 euro per maand krijgt u 200 MB/s om te downloaden en 50 MB/s om te uploaden. Er zijn bij Freedom internet zowel DSL als glasvezel pakketten beschikbaar.

Online.nl goedkoop internet

Het goedkoopste Online.nl internet abonnement kost 40,50 euro per maand en is een DSL verbinding. U krijgt hiervoor 100 MB/s om te downloaden en 30 MB/s om te uploaden. Het is ook mogelijk om te kiezen voor een Online.nl glasvezel internet pakket. Dit heeft u al voor 41,50 euro per maand. U heeft dan 100 MB/s om te downloaden en uploaden. Er zijn uiteraard meer snelheden beschikbaar. Is er glasvezel bij u beschikbaar van Online.nl? Check het op de Online.nl website en vul uw postcode in.

Solcon goedkoop internet

Het goedkoopste Solcon internet abonnement kost slechts 39,99 euro per maand en is een DSL verbinding. Er zijn bij Solcon ook glasvezel internet pakketten beschikbaar vanaf 49,99 euro per maand. Voor 39,99 euro per maand ontvangt u 50 MB/s om te downloaden en 10 MB/s om te uploaden. Wat is er bij u thuis beschikbaar van Solcon internet? Vul online de postcodecheck in en u ziet het meteen. Als u dat doet in onze vergelijker dan kunt u direct alle andere providers ook meenemen in uw internet vergelijking.

T-Mobile goedkoopste internet

Het goedkoopste T-Mobile Thuis internet abonnement kost slechts 32,50 euro per maand. Ook T Mobile kan glasvezel internet leveren, al vanaf 45 euro per maand. U krijgt dan 100 MB/s als down- en uploadsnelheid. Bij het goedkoopste DSL abonnement krijgt u 50 MB/s aan downloadsnelheid en 30 MB/s aan uploadsnelheid. Welke T-Mobile Thuis internet pakketten zijn er bij u mogelijk? Vul de postcode check in en u ziet meteen het resultaat.

Veelgestelde vragen over goedkoop internet

Hoeveel kost alleen internet?

Een internet only abonnement is er al vanaf slechts 32 euro per maand. Providers hebben mooie welkomst aanbiedingen voor nieuwe klanten waardoor het eerste jaar nog goedkoper wordt. Houdt er bij een welkomstkorting rekening mee dat de maandelijkse kosten na de actieperiode omhoog gaat.

Welke provider heeft alleen internet?

Er zijn in Nederland meerdere providers bij wie u een internet only pakket kunt afsluiten. Dit zijn onder andere: Ziggo, KPN, Budget Thuis, Youfone, Freedom, Delta, Caiway, Online.nl, T-Mobile, Solcon. Vergelijk ze bij ons eenvoudig met elkaar om de beste keuze te maken voor uw situatie thuis.

Kan je ook alleen internet nemen?

Jazeker, een zogeheten internet only abonnement wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die bijna geen TV meer kijken en ook geen vaste telefonie meer nodig hebben thuis. Alleen internet thuis voldoet hiermee, en gelukkig hebben alle grote providers in ons land daar rekening mee gehouden. Er is dus genoeg keuze.

Hoeveel kost alleen internet Ziggo?

Een Ziggo internet only abonnement is er vanaf 40 euro per maand. U krijgt dan 50 MB/s om te downloaden en 20 MB/s om te uploaden.

Hoeveel kost alleen internet KPN?

Een KPN internet only abonnement is er vanaf 44 euro per maand. U krijgt bij KPN dan 50 MB/s om te downloaden en 5 MB/s om te uploaden.