Goedkoopste internet provider

Zoekt u de goedkoopste internet provider? Wij helpen u graag. Stap nu over en bespaar veel geld per jaar.

Goedkoopste internet 2022 – dé top 3

Met behulp van de postcode check kunt u direct zien wat het goedkoopste internet abonnement is dat bij u thuis beschikbaar is. Maar we hebben de goedkoopste internet aanbieders van dit moment ook voor u op een rijtje gezet. De top 3:

  1. Youfone internet | 50 Mb/s | Slechts 32 euro per maand
  2. Budget Thuis internet | 100 Mb/s | Slechts 34 euro per maand
  3. Ziggo internet | 50 Mb/s | Slechts 35 euro per maand

Alle internet providers vergelijken

Wat is de goedkoopste provider op uw adres? Rekening houdend met uw wensen aan een internet abonnement? Vul uw postcode en huisnummer in. De vergelijker laat direct de goedkoopste optie bovenaan het resultaat zien.

Wat is de goedkoopste internet provider?

Op dit moment sluit u het goedkoopste internet only abonnement af bij Youfone. Bij Youfone internet heeft u al een abonnement voor slechts 32 euro per maand. U krijgt hiervoor 50 Mb/s om te downloaden en 8 MB/s om te uploaden. Een prima internet abonnement als u zoekt naar de goedkoopste optie.

Maar Youfone internet is niet ook altijd direct voor u de goedkoopste internet provider die er is. Wat voor u het goedkoopste is hangt namelijk af van de wensen en de beschikbare providers en pakketten op uw adres. Wilt u per se glasvezel internet? Of voldoet ADSL internet ook? Heeft u minimaal een bepaalde internetsnelheid nodig omdat u daar intensief gebruik van maakt met meerdere personen in huis? Dan is een ander internet abonnement het goedkoopste dan voor iemand met andere wensen. Het vergelijken van de internet providers is dan ook een belangrijke stap. Met behulp van filters kunt u uw wensen invullen en de vergelijker doet direct de rest. De beste keuze maken die ook nog eens verstandig is voor uw portemonnee is echt heel eenvoudig.

De stappen naar het goedkoopste internet abonnement

  1. Doe de postcodecheck. Alleen dan ziet u direct het aanbod op uw adres, inclusief de huidige aanbiedingen voor nieuwe klanten.
  2. Vergelijken. De vergelijker laat direct de resultaten zien op basis van uw postcode en huisnummer. Met hulp van filters kunt u hierin wensen aangeven. Bepaalde providers uitsluiten, glasvezel of ADSL, een bepaalde minimale internetsnelheid? Geef het aan met hulp van de filters. Kies wat u nodig heeft. Een veel te hoge internetsnelheid die u niet per se nodig heeft maakt het internet pakket onnodig duur. Maar kijk ook naar wat voor soort pakket u kiest. Heeft u alleen internet nodig? Of gaat u toch voor een abonnement met Internet en TV of zelfs alles in 1?
  3. Maak een keuze en kies het goedkoopste internet pakket dat bij jou past. De vergelijker zet de goedkoopste optie altijd bovenaan waardoor dat geen ingewikkelde zoektocht meer is. Klik op ‘Bekijk’ en u komt direct op de website van de gekozen provider uit om uw overstap of nieuwe klant aanvraag online te kunnen doen. Binnen een paar dagen kunt u online zijn.

Goedkoop internet met korting

Maandelijks lage kosten, dat klinkt ons allemaal als muziek in de oren, zeker voor iets wat we veel gebruiken: internet thuis. Een goedkoop internet abonnement dat voldoet voor uw thuissituatie. Traag internet, waardoor we niet lekker kunnen shoppen of goed thuis kunnen werken is waardeloos. Door dit goed te vergelijken vindt u de beste internet thuis optie. Veel providers willen graag dat u klant bij ze wordt en daarom geven ze mooie kortingen. Het hele jaar zijn er internet aanbiedingen waar u van kunt profiteren. De internet acties, kortingen, aanbiedingen en mooie deals zijn altijd verwerkt in de vergelijker op deze pagina. Zo heeft u meteen een overzicht van goedkoop internet met korting.

Internet vergelijken

Bent u nieuwsgierig naar alle goedkope internet aanbieders bij u thuis? Maak dan eenvoudig gebruik van de internet postcodecheck op deze pagina. Vul alleen uw postcode en huisnummer in en u ziet meteen het alle internet providers die bij u thuis kunnen leveren als het gaat om een internet abonnement. U vindt het goedkoopste internet pakket bovenaan, de abonnementen daaronder worden stapsgewijs net iets duurder, maar hebben vaak ook net wat meer te bieden qua internetsnelheid. Er zitten genoeg goedkope internet pakketten tussen waaruit u een keuze kunt maken. Internet vergelijken loont zeker de moeite, zo kunt u uit het diverse aanbod de beste keuze maken die goed aansluit bij uw wensen van vandaag.

Internet aanbieding

Internet providers verwelkomen u graag als nieuwe klant. En dat laten ze direct blijken ook. Alle internet providers hebben door het jaar heen verschillende internet aanbiedingen als u op dat moment een nieuw abonnement afsluit. De korting of de actie verschilt per keer, maar in veel gevallen krijgt u bijvoorbeeld korting op uw maandelijkse kosten de eerste paar maanden. Of u betaalt geen aansluitkosten. Of u krijgt extra Wifi versterkers voor rondom en binnen uw woning overal razendsnel en sterk internet. Of u kunt in een enkel geval kiezen uit een mooi cadeau, zoals een gratis iPad of gratis televisie. Houdt hiervoor de acties goed in de gaten. De kortingen lopen hoog op, zo hoog dat u het eerste jaar eenvoudig 100 euro kunt besparen. En sluit u een abonnement af voor 1 jaar? Dan kunt u het jaar daarop opnieuw overstappen naar een andere internet provider en daar een goedkoop abonnement met aanbieding afsluiten.

Goedkoop glasvezel internet

Glasvezel internet is sneller en stabieler dan kabel of ADSL internet. Zoekt u naar goedkoop glasvezel internet? Ook dan maakt u gebruik van de vergelijker op deze pagina. Bij de filters kiest u voor glasvezel, en de vergelijker laat direct alleen de glasvezel internet providers zien. Het goedkoopste glasvezel abonnement op uw adres staat bovenaan. Zo vindt u eenvoudig de goedkoopste glasvezel optie. Maar de vergelijker laat natuurlijk alle opties zien die u heeft met glasvezel internet, en daar zitten echt meerdere goedkope en betaalbare opties tussen waar u uit kunt kiezen.

Veelgestelde vragen over goedkoop internet

Hoeveel kost alleen internet?

Een internet only abonnement is er al vanaf slechts 32 euro per maand. Daarnaast zijn er providers met mooie welkomst aanbiedingen voor nieuwe klanten waardoor het eerste jaar nog goedkoper wordt. Houdt er bij een welkomstkorting wel rekening mee dat de maandelijkse kosten na de actieperiode omhoog gaat.

Welke provider heeft alleen internet?

Er zijn in Nederland meerdere providers bij wie u een internet only pakket kunt afsluiten. Dit zijn onder andere: Ziggo, KPN, Budget Thuis, Youfone, Online.nl, T-Mobile, Solcon. Vergelijk ze bij ons eenvoudig met elkaar om de beste keuze te maken voor uw situatie thuis.

Kan je ook alleen internet nemen?

Jazeker, een zogeheten internet only abonnement wordt steeds populairder. Er zijn steeds meer mensen die bijna geen TV meer kijken en ook geen vaste telefonie meer nodig hebben thuis. Alleen internet thuis voldoet hiermee, en gelukkig hebben alle grote providers in ons land daar rekening mee gehouden. Er is dus genoeg keuze.

Hoeveel kost alleen internet Ziggo?

Een Ziggo internet only abonnement is er vanaf 42,50 euro per maand. U krijgt dan 75 MB/s om te downloaden en 10 MB/s om te uploaden. Meer weten? U leest het hier allemaal.

Hoeveel kost alleen internet KPN?

Een KPN internet only abonnement is er vanaf 42,50 euro per maand. U krijgt bij KPN dan 50 MB/s om te downloaden en 5 MB/s om te uploaden. Meer weten over KPN internet only? U leest het bij ons.