Internet aanbieding 2024

Zoekt u de beste internet aanbieding met de hoogste korting van dit moment? Dat levert veel voordeel op. Wij helpen u graag!

Internet aanbiedingen met korting – dé top 4

Bij welke provider krijgt u de beste internet aanbieding? Dit zijn de populairste internet aanbiedingen vandaag:

Alle internet aanbiedingen vergelijken

Wat is de beste internet aanbieding op uw adres? Vul uw postcode en huisnummer in bij de postcodecheck en vindt direct alle internet aanbiedingen op uw adres. De vergelijker zet de beste aanbieding direct bovenaan.

Overstappen met een internet aanbieding

Wilt u de overstap wagen naar een andere internet provider en heeft u een scherpe internet aanbieding gevonden? Dan is wisselen van provider eenvoudig geregeld. Het werkt simpelweg als volgt:

Stap 1: bestel online uw abonnement
Dé beste internet aanbieding gevonden in de vergelijker? Klik op ‘Bekijk’ en u komt direct op de website van de provider terecht. Hier kunt u zich eenvoudig en makkelijk online aanmelden voor het internetabonnement naar keuze. U ontvangt een bevestiging van de provider en heeft nog 14 dagen bedenktijd. Is deze bedenktijd voorbij? Dan gaat uw nieuwe provider van start om uw abonnement voor u in orde te maken. De overstapservice zorgt ervoor dat uw huidige en nieuwe internet abonnement naadloos op elkaar aansluiten en zorgen dat u geen dubbele kosten maakt of zonder internet thuis komt te zitten. Internet only is echt heel eenvoudig te bestellen!

Stap 2: internet installeren
Van uw nieuwe provider ontvangt u voor de ingangsdatum een installatiepakket. Met de benodigde instructies om het nieuwe internet abonnement aan te sluiten. Dit is zo gedaan, en komt u er niet uit? Dan helpen ze u graag op weg op afstand of sturen ze een monteur langs om u te helpen.

Stap 3: internetten maar!
Vanaf de nieuwe contractdatum gaat uw nieuwe internetabonnement van start en kunt u genieten van de internet aanbieding die u heeft afgesloten.

Internet aanbiedingen met cadeau

Internet providers verwelkomen u graag als nieuwe klant. Daarom verleiden ze u met extra korting in de eerste maanden. Deze korting kan u flink wat geld besparen. Maar in sommige gevallen bieden ze ook hele leuke cadeaus aan waar u van kunt profiteren; dit zijn de internet aanbiedingen met cadeau. In het verleden strooiden providers met tablets, televisies, gratis Wifiversterkers. Dit kunnen interessante momenten zijn om de overstap te maken naar uw nieuwe provider en gratis een mooie extra te scoren. In de vergelijker vindt u altijd alle huidige acties, aanbiedingen, kortingen en deals: van de internet aanbieding KPN tot die van Ziggo.

Veelgestelde vragen over internet aanbiedingen

Wat is de beste internet aanbieding?

De internet provider met dé beste aanbieding voor u is afhankelijk van uw wensen. Internet aanbiedingen kunnen nogal verschillen bij providers. Bij de ene provider is de internet aanbieding dat u een paar maanden korting krijgt op uw maandelijkse kosten, bij een andere provider krijgt u er een gratis zenderpakket bij of krijgt u gratis extra Wifiversterkers. Internet aanbiedingen kunnen per provider erg verschillen, daarom is vergelijken via de vergelijker zo handig. U vult uw adres in, geeft aan wat uw wensen zijn en de vergelijker laat direct alle providers, beschikbare internetpakketten en de beschikbare internet aanbiedingen zien, zodat u daar een keuze in kunt maken en direct online de internet aanbieding kunt scoren die bij u past.

Hoeveel kost alleen internet per maand?

Dat is uiteraard afhankelijk van de provider en het gekozen internet pakket bij de betreffende provider. Maar u heeft al een internet only abonnement vanaf 32,50 euro per maand. Als u kiest voor een internet aanbieding dan kunnen de eerste paar maanden nog goedkoper zijn.

Wie heeft het goedkoopste internet?

Het goedkoopste internet scoor je momenteel bij:

  • Youfone internet: 50 MB/s voor slechts 34 euro per maand
  • T-Mobile internet: 50 MB/s voor slechts 35 euro per maand
  • Budget Thuis internet: 100 MB/s voor slechts 36 euro per maand

Wilt u weten wat de goedkoopste internet provider is op uw adres? Vul dan uw postcode en huisnummer in.

Zit er bij een internet aanbieding ook snel internet?

Absoluut, internet aanbiedingen zijn er voor alle soorten internetverbinding: DSL, kabel, glasvezel internet. En voor ieder type internetverbinding zijn er internet aanbiedingen te scoren. Providers verwelkomen u namelijk graag als nieuwe klant. Zoekt u snel internet? Geef in de vergelijker dan goed aan wat de minimale internetsnelheid is die u zoekt. De vergelijker laat dan alleen de resultaten inclusief de huidige internet aanbiedingen zien die daaraan voldoen. U zult zien dat er ook dan een heleboel internetaanbiedingen zijn waar u uit kunt kiezen. Bedenk van tevoren altijd goed welke snelheid u nodig heeft. Een té hoge snelheid kan ook zonde zijn, want daar betaalt u wel iedere maand voor.

Wat is de goedkoopste internet aanbieding?

Over het algemeen kunt u goedkoop internet scoren bij de niet-premium providers, dat zijn bijvoorbeeld Youfone, Budget Thuis. Zij maken gebruik van het netwerk van bijvoorbeeld KPN, maar doen dat tegen een veel scherper maandelijks tarief. Daar staat bijvoorbeeld wat minder service tegenover, waardoor ze het extra goedkoop kunnen aanbieden. De goedkoopste internet aanbieding wisselt natuurlijk wel per huishouden. Ieder huishouden heeft andere wensen waar het internet abonnement precies aan moet voldoen, en dus is er niet zomaar te zeggen wat de goedkoopste internet aanbieding is voor u. Omdat de aller goedkoopste niet per se de beste is voor bij u thuis.

Kan ik internet thuis combineren met mobiel korting?

Bij sommige providers kunt u internet thuis eenvoudig combineren met een mobiel abonnement zodat u nog meer korting krijgt. Denk hierbij aan combivoordeel als: extra belminuten, meer data, gratis meer internetsnelheid, korting op de maandelijkse factuur. Leuke extra’s. Kijk hier goed naar als u op zoek gaat naar internet thuis en al een mobiel abonnement heeft bij bijvoorbeeld Vodafone, KPN of T-Mobile.

Heeft Ziggo alleen internet?

Zeker, er is bij Ziggo keuze uit verschillende Ziggo internet only abonnementen die scherp geprijsd zijn. Doe er uw voordeel mee als u een voorkeur heeft voor deze provider.