Internet maandelijks opzegbaar

Zoekt u een internet abonnement dat maandelijks opzegbaar is? Wij helpen u graag op weg.

Maandelijks opzegbaar internet 2024

Er zijn op dit moment slechts heel beperkt internet providers die u een optie bieden om een abonnement af te sluiten dat echt iedere maand opzegbaar is. Degene die dit wel aanbieden zijn KPN en Ziggo:

In de meeste gevallen kiest men ervoor om een internetabonnement af te sluiten voor een looptijd van 1 jaar, vaak gecombineerd met interessante actievoorwaarden. Na dit jaar wordt het internet abonnement omgezet in een contract voor onbepaalde tijd. Vanaf dat moment is het mogelijk om maandelijks op te zeggen. Maar er zijn dus ook opties om direct vanaf dag 1 de optie te hebben om maandelijks op te zeggen. Dit kan bij Ziggo en KPN.

Maandelijks opzegbaar internet KPN

Heeft u tijdelijk internet of internet en TV nodig? Woont u slechts tijdelijk op een bepaald adres of wilt u ieder moment de mogelijkheid hebben om uw abonnement te stoppen of over te stappen naar een andere internet provider? Kies dan voor een maandelijks opzegbaar abonnement. Bij KPN vervallen de speciale acties van het jaarabonnement. Deze zijn vaak best aantrekkelijk en leveren u het eerste jaar flink wat korting op. Deze kortingen, acties en aanbiedingen zijn dus niet meer van toepassing op het moment dat u kiest voor een abonnement dat iedere maand op te zeggen is.

Maar dat is nog niet alles bij KPN, bij KPN betaalt u namelijk een kleine toeslag om maandelijks op te kunnen zeggen. Dat is een toeslag van 3 euro per maand ten opzichte van het jaarabonnement.

Heeft u gekozen voor een maandelijks opzegbaar internet pakket? Dan kunt u bij KPN wel ieder moment alsnog overstappen naar een jaarabonnement met één van de acties, kortingen of aanbiedingen die op dat moment gelden.

Meer weten of KPN internet aanvragen? Ga naar KPN.com

Maandelijks opzegbaar internet Ziggo

Ook bij Ziggo internet is het mogelijk om te kiezen voor een contract dat u elke maand kunt opzeggen. Maar dit is niet zo eenvoudig als het lijkt, want de welkomst aanbiedingen en acties hebben allemaal een contractsduur van 1 jaar en worden daarna omgezet in een contract voor onbepaalde tijd met een opzegtermijn van één maand. Als u niet gebruik maakt van een actie of korting dan kunt u een maandelijks opzegbaar contract afsluiten. Hiervoor rekent Ziggo geen extra kosten, maar u loopt natuurlijk wel de interessante Ziggo internet aanbieding van dat moment mis. En Ziggo heeft bijna altijd acties en aanbiedingen voor nieuwe klanten, waardoor de optie om een maandelijks opzegbaar contract af te sluiten niet altijd even zichtbaar is. Telefonisch contact met Ziggo kan hierbij wellicht helpen als u dit per se wilt.

Meer weten of Ziggo internet aanvragen? Ga naar Ziggo.nl

Veelgestelde vragen maandelijks opzegbaar internet

Wat houdt een maandelijks opzegbaar abonnement in?

Een maandelijks opzegbaar abonnement is een abonnement dat u ieder moment kunt opzeggen. Zegt u het abonnement niet op omdat u nog tevreden bent? Dan wordt het abonnement iedere keer met een maand verlengd. Dat gaat helemaal automatisch. Een maandelijks opzegbaar internet, internet en TV of alles in 1 abonnement kan handig zijn als u binnen een jaar gaat verhuizen, ergens maar tijdelijk woont of als u altijd de optie wilt hebben om makkelijk en snel over te kunnen stappen mocht de provider u niet goed genoeg bevallen. U zit dan namelijk nooit ergens lang aan vast. Dat biedt maximale flexibiliteit.

Is Ziggo maandelijks opzegbaar?

Ja, bij Ziggo sluit u een abonnement af voor onbepaalde tijd en deze kunt u vervolgens maandelijks opzeggen. Als u gebruik maakt van een welkomst aanbieding of actie met extra korting dan geldt er een minimum looptijd, vaak van een jaar. Daarna kunt u het abonnement alsnog maandelijks opzeggen. De extra zenderpakketten als u ook televisie in uw abonnement heeft zijn wel altijd maandelijks aan te passen en opzegbaar.

Is KPN maandelijks opzegbaar?

Ja, bij KPN kunt u tegen een kleine extra betaling per maand altijd de optie hebben om vanaf dag één maandelijks uw contract op te zeggen.

Hoe lang zit je aan Ziggo vast?

Dat hangt van uw contract af. In veel gevallen heeft u bij Ziggo internet een 1-jarig of 2-jarig contract, omdat u daar ook een aantrekkelijke welkomst korting bij krijgt. Maar er zijn ook momenten dat het mogelijk is om bij Ziggo te kiezen voor een abonnement dat altijd, iedere maand, opzegbaar is.

Hoe lang zit je aan KPN vast?

Hoe lang u aan het KPN-abonnement vastzit, hangt af van het gekozen contract op het moment van afsluiten. KPN biedt opties voor maandelijks opzegbaar, een 1-jarig contract of een 2-jarig contract. Heeft u een contractsduur van 1 of 2 jaar, dan wordt het contract na deze periode omgezet in een contract voor onbepaalde tijd waar u iedere maand vanaf kunt.

Waar kan ik internet afsluiten zonder jaarcontract?

Bij de meeste aanbieders is het alleen mogelijk om een contract af te sluiten voor 1 of 2 jaar. Van de internetproviders in Nederland is het alleen bij KPN en bij Ziggo mogelijk om een internetabonnement af te sluiten zonder jaarcontract. In feite dus een maandcontract. Zo schaft u goedkoop internet aan zonder dat u ergens lang aan vast zit.