KPN internet

Direct naar de website van KPN
Het KPN internet pakket kunt u kiezen in combinatie met televisie en/of bellen, maar er is ook een KPN internet only abonnement beschikbaar voor bij u thuis. KPN is één van de grootste aanbieders van ons land. U kunt dus prima bij ze terecht voor een KPN alleen internetabonnement. Er zijn verschillende KPN internet only abonnementen beschikbaar waar u uit kunt kiezen.

KPN internet vergelijken

Wat is het beste KPN internet abonnement voor jou? Het enige dat je hoeft in te vullen:

  • Jouw postcode
  • Jouw huisnummer

De vergelijker laat direct het beste KPN internet abonnement zien! Start hieronder direct:


KPN internet aanbieding: KPN verwelkomt u graag als nieuwe klant. Daarom krijgt u nu tijdelijk 6 maanden korting op de maandelijkse abonnementskosten. Uw korting kan hiermee oplopen tot maar liefst €135. Profiteer nu meteen!

Daarnaast heeft KPN regelmatig speciale weekendacties.

KPN internet only

Maakt u thuis geen gebruik van televisie en vaste telefonie, dan is een abonnement met alleen KPN internet een slimme optie en een stuk voordeliger. U betaalt dan maandelijks niet voor diensten die u niet gebruikt. En daardoor kunt u flink wat besparen.

Het maakt voor de prijs bij KPN internet niet uit of u een DSL of glasvezel verbinding heeft. Als er glasvezel internet mogelijk is, dan levert KPN glasvezel, en dat doen ze voor dezelfde prijs als DSL. Als er bij u nu dus nog geen glasvezel internet mogelijk is, maar later wel, dan kunt u daar eenvoudig, zonder meerprijs naartoe upgraden.

Welke KPN internet snelheid is er bij u thuis mogelijk? Doe hiervoor de KPN postcodecheck. U ziet dan direct welke pakketten er op uw adres leverbaar zijn en wat hiervoor de maandelijkse kosten zijn bij KPN.

KPN glasvezel internet

Is er bij u thuis een glasvezel verbinding mogelijk? Dan krijgt u die sowieso bij KPN. U betaalt hier geen extra kosten voor. Hiermee is een glasvezel internet abonnement bij KPN dus net zo duur als een DSL abonnement. Wat is het grote voordeel van KPN glasvezel? Met glasvezel internet is uw uploadsnelheid net zo hoog als uw downloadsnelheid. KPN glasvezel heeft verschillende opties, u kunt kiezen voor 50 MB/s, maar ook voor 1.000 MB/s. Het hangt er net vanaf wat u thuis nodig heeft en hoe intensief u alleen of met elkaar gebruik maakt van internet thuis.

Wat kost alleen internet van KPN?

Dat hangt natuurlijk van het exacte internet abonnement af dat u kiest. Maar u heeft al een KPN alleen internet abonnement vanaf €42,50 per maand. Het snelste KPN internet pakket levert maar liefst 1 GB/s aan download en uploadsnelheid. Dat is maar liefst 1.000 MB/s, en dat is echt razendsnel.

KPN abonnement

Een KPN abonnement voor internet thuis heeft meerdere voordelen. Welke?

  • Bij KPN krijgt u altijd glasvezel als dit bij u beschikbaar is, zonder dat u daarvoor meer hoeft te betalen per maand. De KPN Internet only kosten blijven gelijk als u kiest voor glasvezel ten opzichte van DSL.
  • Met KPN glasvezel kunt u net zo snel uploaden als downloaden.
  • U krijgt de nieuwe KPN Box 12 voor stabiel en snel internet
  • KPN biedt u de gratis overstapservice. U hoeft zelf niks te doen en zit geen dag zonder internet.
  • Kies voor KPN SuperWifi. Wifi moet gewoon overal in huis goed werken. Overal snel internetten, facetimen, gamen. Met de KPN SuperWifi punten heeft u overal in huis supersnel internet. U kunt de stekker in het stopcontact doen en het SuperWifi punt doet het. U krijgt regelmatig KPN SuperWifi punten cadeau als u een nieuwe klant wordt bij KPN. Achteraf kunt u natuurlijk ook altijd nog extra SuperWifi punten bijkopen.
  • Kiest u voor KPN internet only? Dan krijgt u ook gratis de Veilig Online dienst cadeau. Deze veiligheidsdienst houdt virussen en spyware buiten de deur.
  • Wilt u een aanpassing doen in uw abonnement? Dat kan bij KPN eenvoudig online via MijnKPN en helemaal online. Ook een aanpassing omlaag is gewoon mogelijk.
  • Heeft u naast KPN alleen internet thuis ook een mobiel KPN-abonnement? Dan krijgt u extra korting per maand, oplopend tot €7,50 per maand. Dat is toch 90 euro extra korting per jaar.

Internet vergelijken

Zoekt u alleen internet als nieuw abonnement? Dan loont het natuurlijk de moeite om de KPN internet pakketten te vergelijken met de andere providers die op uw adres een internet only kunnen leveren. Dit doet u heel eenvoudig en snel. Vul bovenaan de pagina in de vergelijker uw postcode en huisnummer in. De vergelijker laat direct alle beschikbare providers, hun pakketten en hun huidige aanbiedingen zien, inclusief de beste, de snelste en de goedkoopste. U kunt zo eenvoudig een vergelijking maken en uw keuze online afsluiten. Andere providers die populair zijn, zijn onder andere: T-Mobile internet only, Ziggo internet only en Tele2 internet.

KPN Internet en TV

Wilt u naast internetten ook nog reguliere TV kunnen kijken. Dat kan natuurlijk ook bij deze provider. Kies in dat geval voor één van de beschikbare KPN internet en TV pakketten. U kunt hierbij kiezen uit verschillende extra zenderpakketten naar wens. Standaard kunt u natuurlijk ook al rekenen op een compleet zenderpakket bij uw internet en TV abonnement.

KPN alleen internet en vaste telefonie

Heeft u geen televisie abonnement nodig omdat u thuis toch niet meer naar de lineaire televisie-uitzendingen kijkt? Maar wilt u nog wel bereikbaar zijn met een vaste telefoon thuis? Dat kan bij KPN. U kiest dan voor KPN-internet en bellen. U betaalt dan een kleine extra vergoeding voor de maandelijkse vaste telefonie aansluiting. U betaalt per minuut inclusief een starttarief. Belt u erg veel? Dan kunt u een voordeliger vast bellen pakket aanschaffen.

Overtuigd van KPN internet of wilt u meer weten? Ga dan direct naar de KPN website en kies het internet only abonnement dat bij u past.