KPN internet

Direct naar de website van KPN
Het internet pakket van KPN kunt u kiezen in combinatie met televisie en bellen. Wilt u echter alleen een internet abonnement voor bij u thuis? Dat kan natuurlijk ook bij KPN. KPN is de meest bekende aanbieder van bellen. Maar ook voor internet kunt u prima bij deze provider terecht. Bij KPN kunt u rekenen op een zeer betrouwbaar netwerk. U kunt kiezen uit verschillende abonnementen.

KPN internet

KPN biedt de volgende internetabonnementen aan:

Deze worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken:

Type pakketBasis ThuisExtra snelheid 100Extra snelheid (glasvezel)
Standaardprijs p/maand€ 41,50€ 46,49€ 54,49
Tijdelijke Actie3 maanden €29
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting: €172,50
3 maanden €33,99
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting: €172,50
3 maanden €41,99
Gratis monteur
Geen activatiekosten
Totale korting: €172,50
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
100 down
10 up
500 down
500 down
Meer info KPN Internet abonnement BasisMeer info KPN Internet abonnement Extra 50Meer info KPN Internet abonnement Extra 80

Hoe zit het qua internetsnelheid bij KPN? 
U kunt kiezen uit 2 standaardabonnementen voor internet. Eentje met 40 Mb/s down en 4 Mb/s up en eentje met 100 Mb/s down en 10 Mb/s uploadsnelheid. Maar als dit niet genoeg is voor u kunt u kiezen uit meer, als dit op uw adres beschikbaar is. Voor slechts €5 extra per maand (totaal €44) krijgt u een verhoging naar 100 / 10 Mb/s. Als u het losse internetabonnement van KPN afneemt via glasvezel dan kunt u gaan voor 500 Mb/s up en down. Hiervoor betaalt u €51,50 per maand. Of de hogere snelheden bij u beschikbaar zijn vindt u op de website van KPN.

Bij een internet abonnement van KPN krijgt u een gratis draadloos modem. Maar dat is nog niet alles. U profiteert bij KPN namelijk ook van de gratis WifiSpots. Zo kunt u buitenshuis op ruim 13 miljoen locaties ook gebruik maken van Wifi, met bijvoorbeeld uw smartphone, tablet of laptop. Dat is nog eens makkelijk! Zo bent u bijna altijd via Wifi verbonden.

Wanneer u het betrouwbare netwerk van KPN gebruikt, is de kans op een vervelende storing het kleinst. Doordat KPN al jarenlang met specialisten werkt, bieden ze een erg betrouwbaar en stabiel netwerk. En dat merkt u! Wanneer er glasvezel beschikbaar is op uw adres, krijgt u uw internet abonnement altijd via het glasvezelnetwerk.

De levertijd van KPN is binnen 17 werkdagen. U krijgt dan het installatiepakket gratis thuisbezorgd. Uw abonnement gaat ook dan meteen in.

Ga naar KPN en kies het internet abonnement dat bij u past.