NLE internet

> Direct naar de website van NLE
Bent u op zoek naar snel internet tegen een scherpe prijs op een kwalitatief netwerk? Dan is NLE internet misschien iets voor u. U kunt ook kiezen voor NLE alles in 1 met televisie en bellen erbij (ook wel een triple play pakket genoemd), maar als u daar geen behoefte aan heeft dan kunt u ook gewoon kiezen voor alleen NLE internet.

NLE Internet abonnement

NLE biedt verschillende internetabonnementen aan. Er zijn mogelijkheden via DSL en via glasvezel. In onderstaande tabel worden deze met elkaar vergeleken:

Type pakketNLExNLExNLExNLEx
Standaardprijs p/maand€ 32,45€ 36€ 43,50€ 60
Tijdelijke Actie9 maanden €29,95
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €47,50
9 maanden €33,50
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €47,50
9 maanden €41
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €47,50
9 maanden 57,50
€25 korting voor energieklanten
Totale korting €47,50
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Internetsnelheid (Mb/s)20 – 100 down
1- 10  up
50 down
50 up
100 down
100 up
500 down
500 up
Type verbindingDSLglasvezelglasvezelglasvezel
Meer info NLE internetMeer info NLE internetMeer info NLE internetMeer info NLE internet

Hoe zit het met de internetsnelheid bij NLE?
Afhankelijk van wat er op uw adres leverbaar is (dit kunt u checken op de website van NLE) kunt u kiezen uit een internetverbinding met DSL of eentje met glasvezel. Als u kiest voor DSL dan zijn er internetsnelheden beschikbaar van 20 MB/s downloaden tot 100 Mb/s downloaden. Met glasvezel gaat het allemaal nog wat sneller, vooral qua uploaden, want dat gaat dan met dezelfde snelheid als het downloaden. U kunt dan kiezen uit 50 Mb/s tot 500 Mb/s. Oftewel keuze zat, en zeker genoeg snelheid! Maar hoe zit het met de kwaliteit? Daar hoeft u zich geen zorgen over te maken. Bent u op zoek naar een NLE internet review? Of naar NLE internet ervaringen? Dan kunnen we u gerust stellen, want NLE maakt gebruik van het betrouwbare netwerk van KPN. Zowel voor DSL als voor glasvezel. Dus dat zit wel snor. Naast een modem krijgt u ook een gratis Wifi versterker cadeau, om het bereik in huis te vergroten, zo kunt u overal internetten: van zolder tot op de bank beneden of in de keuken tijdens het koken. Bent u overtuigd? Of wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van NLE.