Odido internet

Direct naar de website van Odido internet
Zoek je vliegensvlug internet voor thuis? Dan is Odido internet iets voor jou. Het Odido internet abonnement kun je kiezen in combinatie met televisie en/of bellen, maar je kunt ook kiezen voor een Odido internet only abonnement voor thuis met glasvezel. Voor welk Odido alleen internet abonnement kies jij?

Odido internet vergelijken

Odido alleen internet aanbieding

Bij Odido zijn ze altijd blij met nieuwe gezichten, dus als nieuwkomer krijg je wat leuks! Op dit moment krijg je maar liefst 8 maanden korting op de abonnementskosten, dat is maximaal 25 euro korting per maand en je betaalt ook geen eenmalige aansluitkosten. Hiermee pak je in 1 klap maar liefst: 305 euro korting! Klinkt goed, toch? Bekijk het snel hier!

Odido glasvezel internet

Zin in glasvezel internet? Dat heeft Odido ook voor je. Het is nog niet overal, maar ze breiden snel uit. Grote kans dat ook jij binnenkort kunt genieten van glasvezel internet van Odido: supersnel en megastabiel. Check snel of het al bij jou in de buurt is met de postcodecheck.

Odido internet only

Steeds meer mensen kiezen voor Odido’s internet only abonnementen. Eerlijk is eerlijk, wie kijkt er nog ‘normale’ tv? En met onbeperkte belminuten op je mobiel, heb je die vaste lijn ook niet meer nodig. Kies slim, kies voor wat je écht nodig hebt en bespaar elke maand wat centjes.

Odido Thuis internet

Met een Odido Thuis internetabonnement zit je sowieso goed. Even een paar voordelen op een rij:

  • Je krijgt een razendsnel Wifi modem in bruikleen.
  • Kies uit verschillende abonnementen met verschillende downloadsnelheden.
  • Snel je foto’s in de Cloud zetten? Afhankelijk van je abonnement doe je dat met snelheden tot 1000 MB/s.
  • Al een mobiel abonnement bij Odido? Dan wordt het nog leuker met hun Klantvoordeel programma. Kortingen en voordelen te over!

Klinkt goed? Check alles op de Odido website.

Odido internet en TV

Toch nog wat tv erbij? Geen probleem bij Odido. Met de Odido internet en tv-pakketten krijg je standaard een boel zenders, veel in HD. Nooit meer iets missen, en met gratis sportzender ESPN ben je altijd op de hoogte. Kijken waar en wanneer je wilt kan ook met de TV app.

Internet vergelijken

Vergelijk Odido’s alleen-internet aanbod gerust met andere aanbieders. Er zijn zat opties, zoals Ziggo, KPN, Youfone, Solcon, Freedom en Delta. Met de internet vergelijker zie je snel wat het beste bij jou past.

Wat is Odido?

Odido is nieuw gelanceerd als merk op dinsdag 5 september 2023. Het is het nieuwe merk van T-Mobile en Tele2 die onder deze naam verder gaan met het aanbieden van telecomdiensten. Voor huidige klanten veranderd er nagenoeg niks in eerste instantie, behalve dat ze een ander logo zullen zien op hun maandelijkse factuur. Verder bieden ze hele interessante abonnementen aan voor Thuis en Mobiel met hoge kortingen waar jij weer van kan profiteren.

Wat kost internet bij Odido?

De prijzen van Odido’s alleen-internet abonnementen beginnen bij 45 euro per maand voor 100 Mb/s, maar je kunt ook kiezen voor een snelheid tot 1.000 Mb/s.

Kan ik Odido internet krijgen?

Odido’s internet is top. Wil je weten of het ook bij jou beschikbaar is? Doe de postcodecheck en je ziet het meteen.

Is Odido beschikbaar op mijn adres?

Nieuwsgierig naar Odido’s aanbod op jouw adres? Even de postcodecheck doen en je weet het!

Hoeveel MB bij Odido Thuis?

Odido biedt verschillende snelheden aan. Het begint bij 100 Mb/s, maar je hebt ook 400 en 1000 Mb/s als opties. En of je nu ADSL of glasvezel hebt, check wat kan met de postcodecheck.

Welk netwerk gebruikt Odido Thuis?

Voor mobiel heeft Odido een eigen netwerk. Voor thuis gebruiken ze momenteel het KPN netwerk. Maar wie weet wat de toekomst brengt, misschien hebben ze straks wel hun eigen netwerk voor thuis.