Online.nl internet

Direct naar de website van Online.nl internet
Razendsnel internet thuis nodig? Check dan de Online.nl internet abonnementen. Het Online.nl internet abonnement is af te sluiten als alleen internet optie, maar ook te combineren met televisie en/of bellen. Voor welk Online.nl internet only abonnement kiest u?

Online.nl internet aanbieding

Ze verwelkomen u bij Online.nl graag als nieuwe internet only klant. Daarom krijgt u nu de eerste 6 maanden 15 euro korting per maand op de maandelijkse kosten. Dat is een korting van maar liefst 90 euro. Direct profiteren? Kies nu voor een Online.nl alleen internet abonnement!

Online.nl glasvezel internet

Online.nl biedt ook glasvezel internet abonnementen aan. Hierbij kunt u volop genieten van een veel snellere internetverbinding. Met een glasvezel internet verbinding kunt u razendsnel downloaden en behaalt u hogere snelheden, maar ook het uploaden gaat vliegensvlug en vaak net zo snel als downloaden. De glasvezel aansluitingen groeien hard in Nederland. Hierdoor is de kans zeer groot dat dit inmiddels ook bij u thuis geleverd kan worden. Wilt u dat zeker weten? Doe dan de Online.nl postcodecheck glasvezel. U ziet dan direct de opties die er bij u thuis beschikbaar zijn. Er zijn verschillende glasvezel opties bij Online.nl met verschillende internetsnelheden. De pakketten heten: Glasvezel Start, Glasvezel Extra en Glasvezel Power. De snelheden van het internet starten bij 100 MB/s en lopen op tot maar liefst 500 MB/s om te downloaden.

Online.nl internet only

Heeft u geen televisie of vaste telefonie meer nodig? Dan biedt een Online.nl internet only abonnement absoluut uitkomst. Deze vorm van internet abonnementen wordt steeds populairder. Dat heeft ermee te maken dat we steeds minder gewone televisie kijken en bijna niet meer bellen via vaste telefonie omdat we allemaal mobiel bellen – en veelal een abonnement hebben met onbeperkte belminuten. Vaste telefonie raakt daardoor steeds meer uit de gratie en populariteit. Een internet only abonnement blijft over, want een snelle internet thuis verbinding willen we allemaal wel. Uiteraard inclusief supersnel Wifi zodat we overal in en rondom het huis lekker snel kunnen internetten, videobellen, gamen, streamen, etc. Kiest u voor een Online.nl alleen internet abonnement in plaats van een alles in 1 of internet en TV pakket dan bespaart u daarmee flink wat geld per maand, want u betaalt niet meer voor de diensten die u niet meer nodig heeft. Ideaal.

Online.nl internet

Kiest u voor een Online.nl internetabonnement? Dan profiteert u van de volgende voordelen:

  • Online.nl is zeer betrouwbaar en heeft al vele jaren ervaring met het leveren van internet only abonnementen. Ze zijn hiermee gestart in 1994. Expertise is er dus volop aanwezig.
  • Mogelijkheden voor een internet pakket via DSL én glasvezel.
  • U krijgt sowieso een zeer krachtig wifi-modem in bruikleen.
  • Er wordt gebruik gemaakt van een betrouwbaar netwerk, ze werken hiervoor samen met KPN. De glasvezelnetwerken zijn van KPN en DELTA. Hiermee worden hoge internetsnelheden behaalt van zeer stabiele kwaliteit.
  • De mogelijkheid om te kiezen voor een extra Wifi-versterker mocht dit nodig zijn in jouw huis. Een extra Wifi-versterker aansluiten is heel eenvoudig en zo gedaan. Het Wifi-modem en het Wifi-punt hebben beide de mesh-technologie waardoor ze samen zorgen voor de beste en meest optimale wifi dekking bij u thuis. Erg handig en prettig!

Overtuigd of meer weten? Check de Online.nl website.

Online.nl internet en TV

Wilt u op een later moment toch nog een extra dienst toevoegen, namelijk televisie kijken? Geen probleem, online kunt u direct TV kijken toevoegen aan uw abonnement. Mocht u eerst kiezen voor alleen internet en later toch TV missen, dan is dat zo weer geregeld. Met Online.nl internet en TV heeft u een zeer compleet standaard zenderpakket met vele HD zenders, maar dat is niet alles. U heeft ook gratis toegang tot ESPN (4 kanalen), en de opties TV Gemist en Begin Gemist en Gratis Opnemen maken de TV ervaring helemaal compleet.

Internet vergelijken

Wilt u Online.nl alleen internet vergelijken met de andere providers? Dat is altijd slim om even te doen, misschien is er een internetprovider die nog beter aansluit bij uw behoefte en wensen als het gaat om internet only. Er zijn meerdere providers, denk hierbij aan Ziggo internet, KPN internet, Youfone, T-Mobile. Met behulp van de vergelijker op deze pagina kunt u ze allemaal met elkaar vergelijken. Alle internet abonnementen op uw adres worden getoond inclusief de huidige aanbiedingen, acties en korting. Zo ziet u direct het beste internet only abonnement voor uw situatie. Wordt het de beste, de goedkoopste of de snelste die er is? Of kiest u voor wat anders?

Welke provider heeft Online.nl?

Als u kiest voor een Online.nl internet abonnement dan wordt dit geleverd via de netwerken van KPN en DELTA.

Heeft Online NL glasvezel?

Ja zeker, bij Online.nl kunt u kiezen voor glasvezel internet als dat al bij u thuis beschikbaar is. Het aantal adressen waarop glasvezel geleverd kan worden breidt zich iedere week en maand verder uit. Is het al bij u beschikbaar? Doe bij ons de glasvezel postcodecheck van Online.

Is Online.nl onderdeel van Ziggo?

Nee, Online.nl is onderdeel van de M7 Group S.A.

Is Online.nl onderdeel van KPN?

Nee, Online.nl is onderdeel van de M7 Group S.A. Ze hebben wel een samenwerking met KPN, waardoor ze gebruik kunnen maken van het KPN netwerk voor de te leveren diensten, zoals internet.

Wat kost internet bij Online.nl?

Online.nl internet heeft verschillende internet abonnementen. Afhankelijk van de snelheid die u kiest hangt daar een maandelijkse prijs aan vast qua kosten die u betaalt. Er is al een abonnement vanaf slechts 37,50 euro per maand.

Is Online.nl beschikbaar op mijn adres?

Wilt u weten of er Online.nl internet of Online.nl glasvezel beschikbaar is op uw adres? Doe dan eenvoudig de postcodecheck. U ziet dan meteen welke Online.nl diensten er beschikbaar zijn. De glasvezel abonnementen worden verder uitgerold en zijn op steeds meer plekken beschikbaar. Ook al bij u? Check het nu hier.