Snelste internet provider

Wat is de snelste internet provider op uw adres? Wat is het snelste internet abonnement dat er bestaat? Vind hier eenvoudig de snelste internet provider voor bij u thuis.

Snelste internet – top 3

Vliegensvlug internet, razendsnel internet, heel snel internet. Wat zijn de snelste internet abonnementen van ons land en wat kosten ze? Wij zetten ze voor u op een rijtje.

Snelle internetproviders vergelijken

Wat is de snelste internet provider op uw adres of kantoor? Vul uw postcode en huisnummer in. De vergelijker laat meteen de snelste abonnementen op uw adres zien. Met Met hulp van de filters kunt u verdere wensen doorgeven. De vergelijker toont direct het resultaat.

Wie is de snelste internet provider 2023?

Wie heeft het snelste internet? De aller aller snelste internet provider van dit moment in 2023 is DELTA internet. Als u in het verzorgingsgebied van DELTA glasvezel internet woont dan is er op dit moment maximaal een downloadsnelheid mogelijk van 8GB/s. Hiermee is DELTA verreweg de snelste provider van Nederland. Een stuk minder snel, maar nog steeds vliegensvlug zijn meerdere providers die op dit moment maximaal 1.000 MB/s, oftewel 1 GB/s kunnen leveren. Dit zijn Ziggo, T-Mobile, KPN, Youfone, Solcon.

Moet ik per se de allersnelste nemen?

Nee dat hoeft niet per se, in heel veel gevallen heeft u ook genoeg aan een minder snel internetabonnement. Dat klinkt misschien gek, maar u heeft echt niet altijd 1 GB/s nodig aan downloadsnelheid. De internet providers hebben veel meer interessante internet abonnementen die ook snel internet leveren. Er zijn dus veel meer snelle abonnementen beschikbaar. De snelste is niet altijd de beste voor uw situatie en zeker niet de goedkoopste. Maak hiervoor gebruik van de vergelijker om alle snelle pakketten te zien die er bij u beschikbaar zijn. Internet vergelijken is sowieso een verstandige eerste stap op zoek naar een nieuw abonnement (met korting!)

Snel internet thuis

Wat is de snelste internet provider bij u thuis? Dit wordt bepaald door welke soort internetverbinding er op uw adres mogelijk en beschikbaar is. Er zijn 3 type internetverbindingen die de maximale snelheid bepalen. Op dit moment is als volgt:

  • ADSL internet: hiermee kunt u tot ongeveer 200 MB/s downloadsnelheid behalen
  • Kabel internet: hiermee is het mogelijk om maximaal 1.000 MB/s aan downloadsnelheid te behalen.
  • Glasvezel internet: dit is de snelste optie, hiermee kunt u tot maximaal 8 GB/s aan downloadsnelheid halen. Glasvezel is helaas niet overal beschikbaar, maar is wel het meest stabiel en snelste internet.

Naast de type internetverbinding is de uiteindelijk snelheid ook afhankelijk van met hoeveel mensen u tegelijkertijd gebruik maakt van het internet netwerk. Des te meer mensen tegelijkertijd actief zijn, des te hoger is de benodigde internetsnelheid van het abonnement dat u neemt, anders heeft u last van traag internet.

Snelste internet op mijn adres

Wat is het snelste internet op mijn adres? Daar kunnen we u eenvoudig en snel bij helpen. Vul uw postcode en huisnummer in bij de vergelijker. Deze laat direct alle beschikbare providers en abonnementen zien. Filter op de snelste eerst, en u ziet direct het snelst mogelijke internet op uw adres.

Snelste glasvezel internet

Wat is het snelste glasvezel internet? Niet alle internet providers leveren glasvezel, en glasvezel is ook niet overal in Nederland beschikbaar. Maar het snelste glasvezel internet in Nederland wordt momenteel geleverd door DELTA glasvezel internet. Andere hele snelle internetproviders zijn: KPN, Ziggo, T-Mobile en Youfone.

Wie heeft er sneller internet: KPN of Ziggo?

Op dit moment leveren beide providers: KPN en Ziggo heel snel internet tot maximaal 1 GB/s. Ziggo levert dit via de kabel. KPN via glasvezel. Afhankelijk van uw adres is een van deze of zijn beide providers leverbaar. Wie is er sneller bij u thuis? KPN of Ziggo? De vergelijker vertelt het u direct.

Snelste internet en TV

Wilt u een razendsnel internet abonnement combineren met een TV abonnement? Dat kan natuurlijk. Bij alle providers kunt u ook een aanvullend en bijpassend televisie abonnement nemen. Check in dat geval internet en TV vergelijken of alles in 1 vergelijken.