Solcon internet

> Direct naar de Solcon internet website
Op zoek naar razendsnel thuis internet? Dan is Solcon internet iets voor u. Het Solcon internet abonnement is te kiezen als internet only, maar ook in combinatie met televisie en/of bellen. Voor welk Solcon alleen internet abonnement kiest u?

Solcon internet aanbieding

Solcon verwelkomt u graag als nieuwe internet thuis klant, daarom hebben ze regelmatig leuke aanbiedingen, acties en kortingen waar u van kunt profiteren. De nieuwste aanbieding van dit moment kunt u altijd op hun website vinden en is verwerkt in de vergelijker op onze pagina.

Solcon internet only

De Solcon internet only abonnementen nemen toe in hun populariteit. We kijken met zijn allen steeds minder naar de ‘gewone televisie’ en kijken voor online televisie op het moment dat het ons uitkomt. En we kijken graag naar streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland, Disney Plus, Amazon Prime. Hierdoor is het niet altijd meer nodig om een abonnement te nemen met televisie kijken. Datzelfde geldt eigenlijk voor vaste telefonie. Heeft u geen vaste telefonie nodig, omdat u altijd met uw mobiele telefoon belt? Dan kunt u kiezen voor een Solcon alleen internetabonnement. U betaalt dan ook niet meer voor de diensten die u toch niet meer gebruikt, maar u kunt dan wel rekenen op een hele snelle internetverbinding.

Waarom kiezen voor Solcon internet?

  • Solcon levert een superieure internet kwaliteit en werkt samen met KPN.
  • Solcon heeft al meerdere jaren een uitstekend testoordeel in de categorie ‘Internet’ van de Consumentenbond
  • Gratis Solcon mail
  • Gratis een FRTIZ!Box modem in bruikleen
  • Gratis Solcon Veilig Online voor 2 apparaten, hiermee is uw laptop, tablet, telefoon of computer goed beveiligd.

Overtuigd of nog meer weten? Check de Solcon website.

Solcon glasvezel

Solcon internet kan bij u thuis geleverd worden via DSL en via glasvezel. Als er glasvezel bij u thuis beschikbaar is, dan krijgt u glasvezel. Nog niet bij ieder huishouden in Nederland is al glasvezel beschikbaar, maar wel op steeds meer en meer plekken en plaatsen. Of het vandaag al bij u beschikbaar is kunt u checken in de postcodecheck. U hoeft dan alleen uw postcode en huisnummer in te vullen en u ziet direct wat er mogelijk is bij Solcon. Ziet u enkel de DSL pakketten, dan is glasvezel momenteel nog niet beschikbaar bij u thuis. Solcon glasvezel wordt geleverd via het KPN-netwerk en is zeer stabiel en razendsnel. Er kunnen momenteel snelheden behaald worden van maar liefst 1.000MB/s. Dat is 1 GB/s! Hiermee heeft u nooit meer traag internet thuis. Er zijn natuurlijk meerdere pakketten waar u uit kunt kiezen, ook met een iets mindere snelheid heeft u nog steeds vliegensvlug internet thuis.

Solcon internet en TV

Wilt u toch nog reguliere televisie kunnen kijken? Kies dan voor Solcon internet en TV. U kunt dan rekenen op een standaard mooi uitgebreid zenderpakket met flink wat TV-zenders. Aanvullend op het standaardpakket kunt u dat nog uitbreiden met eigen pakketten. Kijkt u graag naar sport? Bent u een filmliefhebber? Of wilt u toegang tot Duitse zenders? In alle gevallen zijn er extra zenderpakketten beschikbaar. Maar dat is niet alles, want er zijn meer voordelen. U krijgt via de Solcon app in heel de EU toegang tot uw favoriete programma’s. Met hulp van de Solcon app kunt u overal online TV kijken. Heeft u een programma gemist? Dan kunt u gebruik maken van de terugkijken optie. Zit u midden in een aflevering en wilt u even drinken pakken, of moet de was even opgehangen worden? Maak dan gebruik van de optie pauzeren en kijk snel weer verder zodra dat weer kan. En wilt u een paar maanden een zenderpakket even stopzetten omdat u op vakantie bent of omdat er even geen sport is, dan kunt u de extra zenderpakketten gewoon even stopzetten. U zet het weer aan als u terug bent. Via Mijn Solcon kunt u veel van dit soort zaken eenvoudig online zelf regelen.

Solcon alles in 1

Is een Solcon internet only abonnement niet voldoende voor uw situatie en wensen? En wilt u gewoon thuis kunnen internetten, bellen en televisie kijken? Dan is er voor u het Solcon alles in 1 pakket met al deze diensten. U sluit het Solcon alles in 1 pakket eenvoudig online af.

Internet vergelijken

Wilt u kiezen voor Solcon internet, maar wilt u deze provider eerst nog vergelijken met de andere beschikbare opties op uw adres? Dat is verstandig om even te doen en is slechts een paar minuten werk. In de vergelijker ziet u ook direct de andere internet providers in Nederland en hun huidige aanbiedingen, acties en kortingen. Denk hierbij aan onder andere: Ziggo internet, KPN internet, Youfone, T-Mobile en Online.nl. Wat is de goedkoopste, beste of snelste optie voor bij u thuis? U vindt het direct!

Wat kost internet only bij Solcon?

Solcon internet heeft verschillende abonnementen met verschillende kosten per maand en bijbehorende internetsnelheden, maar het goedkoopste Solcon internet abonnement kost slechts 38,50 euro per maand voor een DSL internet verbinding. Is er glasvezel beschikbaar? Dan heeft u al voor 48,50 euro per maand glasvezel internet.

Welk netwerk gebruikt Solcon internet?

Solcon internet maakt landelijk gebruik van het kwaliteitsnetwerk van KPN. Weten wat er bij u mogelijk is qua internet? Check het hier in de vergelijker.

Is Solcon een Nederlands bedrijf?

Ja, Solcon is in 1996 opgericht en richt zich op consumenten en klein zakelijk MKB. Sinds 1997 is Solcon onderdeel van KPN.

Kan ik Solcon internet krijgen?

Solcon internet is razendsnel en op heel veel plekken beschikbaar. Wilt u weten welke internet pakketten er allemaal bij u leverbaar zijn van Solcon? Doe dan de postcodecheck en vul uw huisnummer en postcode in. U ziet direct alle pakketten en haalbare internetsnelheid op uw adres.

Heeft Solcon ook zakelijke abonnementen?

Zeker, Solcon heeft particuliere en zakelijke abonnementen beschikbaar. Ook op de zaak of uw onderneming kunt u kiezen voor de diensten van Solcon.