Stipte internet

Direct naar de website van Stipte
Het internet abonnement van Stipte is te combineren met televisie en bellen, maar is uiteraard ook als los abonnement beschikbaar. Bij Stipte kun je voor een scherp bedrag gebruik maken van snel en betrouwbaar internet.

Stipte internet

Stipte biedt verschillende snelheden aan van internetpakketten. De snelheid varieert van 30 Mb tot 500 Mb, afhankelijk van uw adres. In onderstaande tabel vindt u wat meer informatie over het instap internet only abonnement van Stipte.

Type pakket30 Mb/s50 Mb/s80 Mb/s
Standaardprijs p/maand€ 34,95€ 39,95€ 44,95
Tijdelijke Actien.v.t.n.v.t.n.v.t.
Eenmalige kosten€ 24,95€ 24,95€ 24,95
Internetsnelheid (Mb/s)30 down
1 up
50 down
1 up
80 down
1 up
Meer info Stipte Internet abonnementMeer info Stipte Internet abonnementMeer info Stipte Internet abonnement

Bij het internetpakket van Stipte ontvangt u gratis een draadloos modem. Met dit modem kunt u draadloos internetten. Het modem heeft u in bruikleen.

Moet u overstappen? Geen probleem. Dit is een eenvoudige procedure. Stipte zal de bestaande lijn met grote zorg overzetten van uw huidige aanbieder naar Stipte. U bent wel zelf verantwoordelijk voor het opzeggen van uw huidige internet abonnement.

Ook het aansluiten is erg eenvoudig. Stipte levert u een duidelijke handleiding met afbeeldingen, die u helpen bij het aansluiten van het modem. De hele installatie duurt ongeveer een minuut of 10. Mocht u er toch niet uitkomen? Dan kunt u bellen naar de klantenservice of kunt u alsnog een afspraak maken met een monteur. Wilt u meteen een monteur? Dan kunt u dat tijdens het bestelproces aangeven.

En wilt u zeker weten dat u veilig kan internetten? Dan kunt u bij Stipte, tijdens uw bestelling, kiezen voor PC Secure. Door hier gebruik van te maken is uw computer altijd beveiligd tegen de meest recente virussen. Deze wordt automatisch dagelijks voorzien van updates. Maar PC Secure is meer. Het biedt: virusbeveiliging, spywarebeveiliging, pop-up blocker, persoonlijke firewall, anti-spam en ouderlijk toezicht. Kortom, helemaal compleet!

Ga naar Stipte en kies het internet abonnement dat bij u past.