T-Mobile internet

Direct naar de website van T-Mobile internet
Zoekt u vliegensvlug internet voor thuis? Dan is T-Mobile internet iets voor u. Het T-Mobile internet abonnement kunt u kiezen in combinatie met televisie en/of bellen, maar u kunt ook kiezen voor een T-Mobile internet only abonnement voor thuis. Voor welk T-Mobile alleen internet abonnement kiest u?

Update 5 september 2023: Telecomgigant T-mobile gaat met dochteronderneming Tele2 verder onder de naam Odido.

Wil je meer weten over Odido internet? Daar helpen we je natuurlijk graag bij.

T-Mobile alleen internet aanbieding

bij T-Mobile zijn ze gek op nieuwe klanten, en daarom kunt u bijna altijd rekenen op een leuke welkomstkorting. De huidige welkomstkorting voor internet only is: korting op de eenmalige aansluitkosten en de eerste maand korting op de optie Wifi Plus. Direct profteren? Dat kan hier!

T-Mobile glasvezel internet

Wilt u glasvezel internet? Dan hebben ze ook bij T-Mobile. Het is nog niet overal beschikbaar, maar de beschikbaarheid breidt zich iedere week en iedere maand verder uit. Grote kans dus dat T-Mobile glasvezel internet inmiddels ook bij u thuis beschikbaar is. Met glasvezel internet van T-Mobile kunt u rekenen op hogere snelheden om te downloaden en uploaden, en ook is de verbinding nog stabieler. Wilt u weten of T-Mobile glasvezel bij u al beschikbaar is? Vul dan de postcode check in op deze pagina.

T-Mobile internet only

De T-Mobile internet only abonnementen worden steeds populairder. We kijken steeds minder naar de reguliere televisie. Liever kijken we naar Netflix, Videoland, Prime Video (van Amazon), Disney Plus, Viaplay. Dat betekent dat het minder snel nodig is om een televisie abonnement af te sluiten bij een provider. Dat zelfde geldt voor vaste telefonie. Wie heeft er tegenwoordig geen mobiel met onbeperkte belminuten? Exact, dan heeft u de vaste telefoon thuis toch niet meer nodig? Als dit het geval is kunt u kiezen voor een T-Mobile internet only abonnement. Door alleen te kiezen wat u nodig heeft: alleen internet, bespaart u per maand een hoop geld omdat u niet betaalt wat u toch niet gebruikt.

T-Mobile Thuis internet

Een T-Mobile Thuis internetabonnement heeft diverse voordelen. We zetten ze voor u op een rijtje:

  • U krijgt een supersnel Wifi modem in bruikleen. Hiermee heeft u het allersnelste Wifi dat er mogelijk is, met een snelheid tot 1,7 Gbps. Dit modem heeft een optimaal bereik met 2.4 Ghz en 5 Ghz. Er is een wifi tijdslimiet in te stellen per apparaat en er zijn gastnetwerken in te stellen voor uw bezoekers thuis.
  • Keuze uit verschillende T-Mobile internet abonnementen met downloadsnelheden die variëren van 50 MB/s tot 1000 MB/s.
  • Uploaden naar de Cloud? Dat kan met verschillende snelheden, afhankelijk van uw abonnement: van 30 MB/s tot 1000 MB/s.
  • Heeft u al een mobiel abonnement van T-Mobile? Dan krijgt u met het Klantvoordeel programma van deze provider leuke extra voordelen. Denk hierbij aan: extra korting per maand op internet thuis of de maximale internetsnelheid thuis tegen een vast scherp tarief. Maar ook op uw T-Mobile mobiele abonnement krijgt u direct extra korting waardoor u elke maand een stuk minder betaald. Super aantrekkelijk dus om te kiezen voor T-Mobile mobiel + internet thuis.
  • Kies direct voor Wifi Plus. Met Wifi Plus kunt u overal in huis genieten van heerlijk snel internet. De installatie is erg makkelijk via het stopcontact. Internet van de zolder tot de garage, van de woonkamer tot in de tuin. Het is maandelijks opzegbaar als u er weer vanaf wilt.

Overtuigd? Ga voor meer informatie of het aanvragen van een nieuw abonnement naar de T-Mobile website.

T-Mobile internet en TV

Wilt u naast T-Mobile internet thuis toch ook nog TV kijken? Dat kan, kies in dat geval voor één van de T-Mobile internet en tv-pakketten. U krijgt dan standaard een mooi en uitgebreid zenderpakket met veel HD-zenders. Dat is televisie kijken in hoge kwaliteit. Inclusief handige functies zoals: Begin Gemist, Tussendoor Pauzeren en Terug kijken. U krijgt ook gratis de sportzender ESPN, waardoor u geen sportwedstrijd meer hoeft te missen. Ook kunt u direct op uw telefoon via de TV Anywhere app televisie kijken op uw laptop, tablet of telefoon. Ideaal als u regelmatig op reis bent of op vakantie gaat. U kunt de optie televisie ook later aanzetten via My T-Mobile. U kunt het abonnement maandelijks aanpassen, omhoog en omlaag.

Internet vergelijken

Wilt u T-Mobile alleen internet vergelijken met de andere providers? Dat is altijd slim om even te doen, misschien is er een internetprovider die nog beter aansluit bij uw behoefte en wensen als het gaat om internet only. Er zijn meerdere providers, denk hierbij aan Ziggo internet, KPN internet, Youfone, T-Mobile, Solcon, Freedom, Delta. Met behulp van de vergelijker op deze pagina kunt u ze allemaal met elkaar vergelijken. Alle internet abonnementen op uw adres worden getoond inclusief de huidige aanbiedingen, acties en korting. Zo ziet u direct het beste internet only abonnement voor uw situatie. Of kunt u kiezen voor het goedkoopste internet thuis of de snelste internet verbinding.

Wat kost internet bij T-Mobile?

T-Mobile alleen internet voor bij u thuis is er in verschillende varianten. Er zijn meerdere pakketten waar u uit kunt kiezen. Het goedkoopste internet abonnement bij T-Mobile kost slechts 30 euro per maand. U krijgt dan 50 Mb/s. Er zijn ook internet abonnementen beschikbaar met een hogere internetsnelheid die op kan lopen tot maar liefst 1.000 Mb/s.

Kan ik T-Mobile internet krijgen?

T-Mobile internet is vliegensvlug, wilt u weten of T-Mobile ook bij u thuis beschikbaar is? Vul dan op deze pagina uw postcode en huisnummer in. U ziet dan direct de beschikbare pakketten en de haalbare internetsnelheid op uw adres. U ziet ook direct de huidige aanbieding. Overstappen was niet eerder zo makkelijk.

Is T-Mobile beschikbaar op mijn adres?

Wilt u weten of er T-Mobile alleen internet of T-Mobile glasvezel beschikbaar is op uw adres? Doe dan eenvoudig de postcodecheck. U ziet dan meteen welke T-Mobile diensten er beschikbaar zijn. De glasvezel abonnementen worden verder uitgerold en zijn op steeds meer plekken beschikbaar. Ook al bij u? Check het nu hier.

Hoeveel MB bij T-Mobile Thuis?

T-Mobile levert verschillende varianten internetsnelheid. Het start bij 50 Mb/s aan downloadsnelheid, maar er is ook 100 Mb/s, 500 Mb/s en 1000 Mb/s beschikbaar. Ze leveren ADSL en glasvezel als dat al bij u thuis beschikbaar is. Via de postcode check ziet u de mogelijkheden waar u uit kunt kiezen.

Welk netwerk gebruikt T-Mobile Thuis?

T-Mobile heeft voor mobiel bellen een eigen netwerk. Voor T-Mobile Thuis maken ze gebruik van het KPN netwerk op dit moment. Mogelijk komt er in de nabije toekomst een eigen T-Mobile netwerk voor de thuis pakketten en diensten.