UPC

> Direct naar de website van Ziggo
UPC is sinds 13 april 2015 volledige overgegaan in Ziggo. Ook is sindsdien de website van UPC niet meer bereikbaar. Dit betekent dat als u op zoek bent naar een internet pakket van UPC u vanaf nu terecht kunt bij Ziggo. Ziggo biedt momenteel echter geen losse internet abonnementen aan. Wel is het snelle internet beschikbaar in de alles in 1 (internet, bellen, tv) en 2 in 1 (internet en tv) pakketten. Meer informatie vindt u hierover op de website van Ziggo.

UPC internet

Om u een beeld te geven wat de laatste internetabonnementen van UPC waren, hebben we onderstaand overzicht voor u laten staan. Dit waren de internetabonnementen die beschikbaar waren tot 13 april 2015.

Type pakketInternet 50 Mb/sInternet 120 Mb/sInternet 200 Mb/s
Standaardprijs p/maand€ 37,50€ 45€ 55
Eenmalige kosten€ 29€ 29€ 29
Internetsnelheid (Mb/s)50 down
5 up
120 down
12 up
200 down
20 up

Als u koos voor een internetpakket van UPC dan kreeg u daarbij gratis een virus- en spamfilter. Zo kon u onbezorgd internetten en e-mailen. Maar u profiteerde van meer. Zo kon u ook Online tv-kijken. U keek dan naar ruim 15 zenders binnen en buitenshuis. En dat allemaal via de gratis Horizon Go app voor Apple of Android. U kon herinneringen instellen. Maar ook dat is nog niet alles. U profiteerde ook van de WifiSpots van UPC. Zo kon u direct gebruik maken van Wifi-internet als u bij vrienden, familie of anderen bent die ook een UPC-wifi modem hebben. Dat is gratis voor alle internetklanten. Zo bespaart u weer op uw 3G of 4G mobiele databundel.

Ga naar Ziggo en kies voor een alternatief. Wilt u echt alleen een internetabonnement? Dan kunt u hier de aanbieders vergelijken die dat nog aanbieden.