XS4ALL internet

Het internet pakket van XS4ALL kunt u combineren met televisie en bellen. Wilt u dat niet en bent u op zoek naar een alleen internet abonnement voor bij u thuis? Dat is ook mogelijk bij XS4ALL. XS4ALL is een zeer bekende en populaire aanbieder van internet abonnement. XS4ALL wint ook regelmatig prijzen voor het beste netwerk en de hoogste kwaliteit internet met de minste storingen. Let op: KPN heeft aangekondigd dat het merk XS4ALL gaat verdwijnen. Wanneer dit precies gaat gebeuren is nog niet bekend. Maar het zal verder gaan onder de merknaam KPN. Wilt u alvast weten welke abonnementen er zijn bij dit merk? Kijk dan naar het KPN internet abonnement of het KPN internet en tv pakket.

XS4ALL internet abonnement

U kunt bij XS4ALL kiezen uit de volgende internetabonnementen

Deze internetabonnementen worden in onderstaande tabel met elkaar vergeleken.

Type pakketInternet CompactInternet SmartInternet PlusInternet Pro
Standaardprijs p/maand€ 40€ 45€ 55€ 63,50
Tijdelijke Actien.v.t.6 maanden €44
Gratis monteur
Totale korting: €6
6 maanden €44
Gratis monteur
Totale korting: €66
6 maanden €44
Gratis monteur
Totale korting: €117
Eenmalige kostenn.v.t.n.v.t.n.v.t.n.v.t.
Internetsnelheid (Mb/s)40 down
4 up
80 down
8 up
160 down
16 up
500 down
500 down
Meer info XS4ALL Internet abonnementMeer info XS4ALL Internet abonnementMeer info XS4ALL Internet abonnementMeer info XS4ALL Internet abonnement

De XS4ALL internetsnelheid
Hoe zit het met de internetsnelheid bij de abonnementen van XS4ALL? U kunt kiezen uit 3 verschillende abonnementen. Het goedkoopste XS4ALL internet abonnement heet Internet Smart en  levert u 50 Mb/s aan downloadsnelheid en 5 Mb/s uploadsnelheid. Wilt u liever wat sneller internet? Kies dan voor het middelste abonnement, Internet Plus. U krijgt dan 100 Mb/s om te downloaden en 10 Mb/s om te uploaden. Bent u een nog fanatiekere internetter en wilt u het snelste van het snelste? Kies bij XS4ALL dan voor het Internet Pro abonnement. Dit abonnement is alleen met glasvezel verkrijgbaar en levert u 500 Mb/s aan download- en uploadsnelheid.

Standaard levert XS4ALL u een DSL verbinding, maar als het mogelijk is om bij u glasvezel te leveren, dan krijgt u glasvezel. Zonder dat u daarvoor meer hoeft te betalen. U kunt dus altijd rekenen op de beste internetverbinding op uw adres.

Bij uw internetabonnement krijgt u standaard het nieuwe FRITZ!box-modem in bruikleen van XS4ALL. Dit is het beste modem dat XS4ALL voor u heeft kunnen vinden. Met dit modem kunt u overal en in en rondom uw huis draadloos internetten zonder dat de verbinding wegvalt. XS4ALL heeft ook bijna nooit last van een storing.

Heeft u al een abonnement en wilt u het XS4ALL abonnement wijzigen, aanpassen of omzetten? Dat is mogelijk. U gaat hiervoor naar de website van XS4ALL.

Veilig internetten
XS4ALL vindt het belangrijk dat u met uw internet abonnement veilig kunt internetten. U krijgt daarom de beveiligingssoftware F-secure daarom gratis van XS4ALL erbij cadeau. Deze beveiliging kan uw mail scannen op phishing en spam en websites blokkeren met ongewenste inhoud voor kinderen. De licentie is voor 5 apparaten in huis. Zo kunt u dus (bijna) alle apparaten beveiligen. Eventuele toekomstige updates zijn gratis!

Mail voor iedereen
De kans is groot dat u met meerdere personen op uw adres woont. Allemaal wilt u dan ook waarschijnlijk een eigen e-mailadres. Bij XS4ALL is dat mogelijk. U krijgt standaard 6 mailboxen, met elk de mogelijkheid om 10 e-mailadressen aan te maken. En alle e-mailboxen hebben veel opslagruimte: 1,5GB.

WIFI hotspots
Bent u niet thuis, maar onderweg? Dan kunt u als klant van XS4ALL profiteren van de WIFI Hotspots van KPN. Dat is gratis en onbeperkt.

Gratis monteur
Ziet u er tegenop om na het bestellen van het internetabonnement de boel bij u thuis te installeren? Dat is niet nodig! U krijgt namelijk gratis een monteur van XS4ALL. Deze monteur gaat niet eerder bij u weg voordat alles werkt. Of hij zorgt ervoor dat het snel geregeld wordt. Ook dat is de service van XS4ALL. De monteur doet zelfs een uitgebreide WIFI-check. Dat betekent dat hij ook kijkt of er overal in huis een goed WIFI signaal is, maar ook achter in de tuin.

De levertijd van XS4ALL internet is standaard binnen 21 dagen online. Maar als er echt spoed is dan kan XS4ALL er voor zorgen dat u morgen al online bent. U betaalt dan wel een toeslag.

Wilt u meer informatie? Of bent u overtuigd? Dan kunt u hier een XS4ALL internet abonnement afsluiten.