Ziggo Internet Only

Ziggo internet only biedt u de mogelijkheid om te kiezen voor super snel Ziggo internet. Heeft u alleen internet nodig? Dan is dit het ideale pakket. Zo kiest u voor een snelle en goede internetverbinding thuis. Ziggo is tenslotte niet voor niks uitgeroepen tot beste internetprovider door Tweakers.

Ziggo alleen internet

Een Ziggo internet abonnement zonder tv of bellen is beschikbaar sinds 2021 en dus nog redelijk nieuw. Eerder kon u alleen kiezen voor een Ziggo alles in 1 met internet, tv en bellen of een Ziggo internet & TV pakket. Deze vormen blijven natuurlijk ook nog bestaan, maar Ziggo geeft met het alleen internetabonnement invulling aan de wensen van de consument.

Ziggo internet only aanbieding

Nu overstappen naar Ziggo internet? Ziggo verwelkomt u graag als nieuwe klant en daarom hebben ze een mooie aanbieding. Benieuwd naar de huidige aanbieding? Check de Ziggo website en profiteer van flinke korting oplopend tot wel 360 euro.

Ziggo thuiswerken

Een soepel werkend internet abonnement is belangrijker dan ooit nu we vaker thuiswerken. Het ene moment zit u thuis op zolder te werken, het andere moment in de tuin of aan de keukentafel. Maar overal moet de verbinding goed zijn. Dat beseft ook Ziggo zich natuurlijk. Met het Ziggo alleen internet abonnement kiest u voor: digitaal vergaderen zonder hapering, met meerdere apparaten tegelijk online en een stabiele verbinding door het hele huis. Wacht niet langer en stel uw thuiswerk internet pakket samen op de site van Ziggo.

Ziggo internetsnelheid

Ziggo biedt meerdere internet only pakketten aan: Ziggo Internet Start, Ziggo Internet Complete, Ziggo Internet Max en de absolute klapper: Ziggo Internet Giga. De internetsnelheid varieert van 75 MB/s aan downloadsnelheid tot 1000 MB/s aan downloadsnelheid. De uploadsnelheden variëren van 10 MB/s tot 50 MB/s.

Wat is de maximale Ziggo internetsnelheid op mijn adres? Doe de online postcodecheck en zie direct wat er mogelijk is bij u thuis. Wilt u overstappen naar Ziggo? Ook dat is online zo geregeld.

Ziggo Internet beveiliging

Alle internet only pakketten hebben internetbeveiliging. Met internetbeveiliging krijgt u gratis Safe Online voor één apparaat. Dat is een antivirussoftware van hoge kwaliteit van F-Secure. Zo kunt u veilig online shoppen, surfen en bankieren. Het beschermt u dan ook tegen spyware, phishing en virussen. Herkent uw computer een virus? Dan wordt deze automatisch verwijdert. Wilt u deze internetbeveiliging voor meerdere computers? Dan kunt u een upgrade nemen naar Safe Online L. In dat geval kunt u 5 apparaten op deze wijze beveiligen.

Ziggo Internet Installatiehulp

Wilt u overstappen naar Ziggo, maar ziet u op tegen de installatie? Dat is niet nodig. Ziggo zorgt er namelijk voor dat u zorgeloos op kunt starten. Ziggo biedt u het doe-het-zelf-installatiepakket. Dat klinkt ingewikkeld, maar dat is het niet. Ook als u 2 linkerhanden heeft dan komt u eruit met dit installatiepakket. De handleiding heeft duidelijke voorbeelden inclusief afbeeldingen. Lukt het u niet? Dan kunt u contact met Ziggo opnemen. Via de chat zijn ze zelfs 24/7 bereikbaar. Lukt ook dat niet op afstand? Dan komt er een monteur bij u langs, helemaal gratis. En die gaat sowieso pas weg als het allemaal goed werkt, inclusief Wifi.

Ziggo GigaNet

Als u gaat voor een internet only abonnement van Ziggo, dan krijgt u ook meteen toegang tot GigaNet. Dit is het netwerk van Ziggo en Vodafone samen sinds hun fusie enkele jaren geleden. Hiermee profiteert u van extra voordeel als u van beide providers producten heeft. Heeft u bijvoorbeeld ook een Vodafone Mobiel abonnement? Dan krijgt u maandelijks extra korting of gratis dubbele data voor uw mobiele telefoon. Dat is nog eens mooi meegenomen!

Ziggo internet vergelijken

Is Ziggo internet only voor u de beste, goedkoopste of snelste optie? Het zou zomaar kunnen. Door een eenvoudige maar goede vergelijking te maken met andere internet providers komt u er direct achter wat het beste bij uw situatie past en wat er allemaal leverbaar is op uw adres. In de vergelijker vindt u onder andere de providers: KPN, Solcon, Freedom, Youfone, T-Mobile Thuis, Delta en Caiway om mee te vergelijken.