Alleen internet

Op zoek naar snel internet thuis of op kantoor? En geen behoefte aan televisie zenders of vaste telefonie? Dan is een alleen internet abonnement ideaal.

Alleen internet vergelijken

Vul uw huisnummer en postcode in en zie direct welke opties er zijn qua alleen internet op uw adres thuis of op kantoor. De aanbiedingen zijn hierin verwerkt en kunt u direct meenemen in uw beslissing. Start nu met alleen internet vergelijken:

Goedkoopste abonnement met alleen internet

Wat zijn de goedkoopste internet only abonnementen van dit moment? We hebben ze voor u op een rijtje gezet inclusief de internet aanbieding als u vandaag overstapt.

  • T-Mobile Thuis: 50 Mb/s voor slechts 30 euro per maand.
  • Youfone: 50 Mb/s voor slechts 32 euro per maand.
  • Budget Thuis: 100 Mb/s voor slechts 32,50 euro per maand.
  • Ziggo: 40 Mb/s voor slechts 32,50 euro per maand.
  • Online.nl: 100 Mb/s voor slechts 37,50 euro per maand.

Alleen internet abonnement

Zoekt u naar een internetabonnement, en that’s it? Simpelweg: goed, snel en betrouwbaar internet voor thuis? Dat kan natuurlijk. En het liefst niet al te duur en zo goedkoop mogelijk. Met een alleen internet abonnement krijgt u alleen internet en dus geen televisie en (vaste) telefonie zoals dat bij een 2 in 1 of alles in 1 pakket wel het geval is. En waarom zou u daar ook voor kiezen? Als u niet meer nodig heeft dan internet is het zonde om te betalen voor diensten die u niet gebruikt. Met alleen internet kunt u natuurlijk nog steeds gebruik maken van de diverse streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland, Disney Plus, Prime Video van Amazon en andere online diensten die content aanbieden.

Wat is de haalbare snelheid bij u thuis of op kantoor? Vul hiervoor de postcodecheck in bovenaan deze pagina. Vul uw huisnummer en postcode in en de internet vergelijker doet direct de rest in een paar tellen. U ziet direct wat de mogelijkheden zijn op het ingevoerde adres. U kunt kiezen voor snelste internet eerst in de zoekresultaten, maar ook voor de goedkoopste of best beoordeelde. Met behulp van de filters kunt u uw wensen verder aanscherpen en de zoekresultaten relevanter en beter maken. Wilt u bepaalde providers niet meenemen in de vergelijking? Dat kan, dan vinkt u ze uit.

Alleen internet providers

Er zijn in Nederland natuurlijk meerdere internet providers die alleen internet aanbieden als abonnement. De meeste zijn ooit gestart met een alles in 1 pakket, vervolgens kwam het internet en TV-pakket, maar nu wint het alleen internet pakket aan populariteit omdat we bellen met onze mobiele telefoon of smartphone en steeds minder naar lineaire televisie kijken thuis. De meest populaire providers zijn: Ziggo en KPN, maar er zijn meer aanbieders, waaronder: T-Mobile, Youfone, XS4ALL, Budget Thuis, Online.nl, Solcon, Tele2. Telfort alleen internet bestaat helaas niet meer en is verder gegaan onder de merknaam KPN. Iets meer informatie over de meest populaire aanbieders hebben we hieronder op een rijtje gezet:

Alleen internet Ziggo

Ziggo is één van de bekendste en grootste providers in ons land. Ziggo biedt verschillende internet only abonnementen aan: Start, Complete, Max én Giga. Het begint bij 75 Mb/s aan downloadsnelheid en loopt maar liefst op tot 1.000 MB/s bij Giga Internet. Dat is 1 GB/s en is echt razendsnel en vliegensvlug. Wat veel mensen niet weten is dat het grootste deel van de verbinding ook bij Ziggo via glasvezel verloopt, alleen het laatste stukje is ‘kabel’ en daarom mag Ziggo zich niet officieel glasvezel provider noemen. Maar de geleverde internetsnelheid doet niet echt onder meer voor glasvezel providers van andere merken. Best een interessante keuze dus Ziggo Internet Only.

Alleen internet KPN

KPN is de grootste concurrent van Ziggo. Kiest u voor KPN internet only dan kunt u zelf natuurlijk de internetsnelheid kiezen die het beste past bij uw thuis situatie en wensen qua internet. Heeft u verkeerd gekozen qua snelheid? Niks aan de hand. U stelt de snelheid omhoog en omlaag maandelijks bij als dat nodig is. Daar doen ze bij KPN niet moeilijk over. Heeft u ook al een KPN Mobiel abonnement? Dan kunt u rekenen op extra korting vanwege KPN Hussel. U krijgt dan 7,50 euro korting op uw mobiele abonnement. Dat is toch mooi meegenomen, zeker als u toch al voor KPN wilde gaan kiezen.

T-Mobile alleen internet

Eén van de bekendere providers is tegenwoordig ook T-Mobile internet only. Ook met T-Mobile kiest u voor kwaliteit tegen een scherpe prijs. En heeft u al een mobiel abonnement van T-Mobile of Tele2? Dan kunt u rekenen op extra korting per maand: 5 euro korting. Dat is ook mooi meegenomen. T-Mobile levert internet only met glasvezel als dit bij u beschikbaar is. U kunt rekenen op een internetsnelheid van 100 MB/s.

Youfone alleen internet

Youfone internet only is misschien nog wat minder bekend, maar doet zeker niet onder voor de overige aanbieders. Met een Youfone alleen internet abonnement maakt u namelijk gebruik van het kwalitatieve KPN-netwerk voor de levering. Hierdoor is er glasvezel beschikbaar met een snelheid tot maximaal 1.000 MB/s. Oftewel KPN kwaliteit en snelheid tegen een scherpere Youfone prijs.

Alleen internet glasvezel

Wilt u net zo snel kunnen uploaden als downloaden? Wilt u een stabielere internetverbinding? En wordt er bij u thuis intensief gebruik gemaakt van het internet: videobellen, online gamen, surfen, series kijken? En dat het liefst ook nog tegelijkertijd? Dan is glasvezel internet iets voor u. Op steeds meer plekken in Nederland is er glasvezel internet beschikbaar. Wilt u zeker weten dat er een alleen glasvezel internet abonnement bij u beschikbaar is? Vul dan de postcodecheck in bovenaan deze pagina. U ziet dan direct wat er wel of niet leverbaar is bij u thuis. De alleen internet glasvezel abonnementen zijn steeds populairder. Dus als het beschikbaar is maakt u wellicht wel een verstandige toekomstbestendige keuze. Eerst even internet vergelijken is altijd handig als startpunt.