Internet only abonnement

Internet-only abonnementen worden steeds populairder! Dat betekent alleen internet zonder televisie. Met een internet only abonnement kunt u razendsnel internetten, maar natuurlijk ook kijken naar gratis on-demand uitzendingen via NPO of gebruik maken van streamingdiensten zoals Videoland, Amazon Prime, Netflix, Disney Plus. Wat is het beste internet only abonnement? Maak gebruik van de postcode check en vindt direct de goedkoopste, beste en snelste internet only optie voor bij u thuis.

Internet only vergelijken

Er zijn in Nederland natuurlijk meerdere aanbieders met een internet only abonnement. Dit brede aanbod en de vele varianten kunnen er best voor zorgen dat u door het spreekwoordelijke bos de bomen niet meer ziet. Internet only vergelijken is via ons dan ook erg makkelijk en snel. U vult uw postcode en huisnummer in en de internet only vergelijker doet de rest. Deze laat u direct zien welke keuze er allemaal is bij u thuis op uw adres. Met behulp van de filters kunt u specifieke internet providers uitzetten of juist aanzetten en zo wel of niet meenemen in de vergelijking. In de vergelijker zitten alle huidige welkomst aanbiedingen ook verwerkt. U kunt dus direct een compleet beeld vormen en een juiste keuze maken wat het beste bij u past. In de vergelijker op deze pagina zijn de volgende internet providers opgenomen: Budget Thuis, Caiway, Delta, KPN, Online.nl, Solcon.nl, T-Mobile Thuis, Youfone en Ziggo. Erg populair zijn Ziggo internet only en KPN internet only. Neem deze 2 dan ook zeker mee in de vergelijking als u toch aan het vergelijken bent.

Internet only aanbieding

De internet providers hebben u graag als nieuwe klant. Om u te verwelkomen hebben ze bijna altijd een leuke aanbieding, actie, korting of deal die overstappen extra aantrekkelijk maakt. Stapt u vandaag over naar een nieuwe provider? Controleer dan zeker de huidige internet only aanbiedingen. Deze zijn verwerkt in de vergelijker en postcode check, maar deze aanbiedingen wilt u zeker gezien hebben:

Glasvezel internet only

Als u gaat voor een internet abonnement, dan kunt u natuurlijk kiezen voor verschillende type verbinding. Eén daarvan is glasvezel internet. Wilt u een glasvezel internet only abonnement? Dat kan! In de vergelijker kunt u hier op selecteren en zodoende kiezen voor glasvezel. Met een glasvezel internet abonnement kiest u voor een uploadsnelheid die gelijk is aan de downloadsnelheid. Hiermee heeft u echt supersnel internet waarmee op dit moment al snelheden worden behaald van 1.000 Mb/s. Dat is maar liefst 1 GB/s.

Alleen internet voor thuis

Alleen internet voor thuis wordt steeds populairder. Hoe komt dat? Als eerste zijn we vaak van huis weg als het even kan. We hebben dan altijd onze smartphone bij ons met snel internet (4G of veelal 5G tegenwoordig). Als we een filmpje, serie of uitzending willen kijken dan doen we dit vaak onderweg op onze mobiel. We hebben thuis dus minder behoefte aan een TV-pakket. Aan vaste telefonie hadden we al langere tijd minder behoefte, want we hebben een smartphone waar we mee kunnen bellen. Daarbij kijken we met zijn allen steeds minder naar de lineaire televisie en meer naar streamingsdiensten zoals Netflix, Videoland, Amazon Prime. Hiervoor hebben we alleen een snelle internet verbinding nodig. Kiezen voor een alleen internet abonnement is net weer wat voordeliger dan een internet en TV of alles in 1 pakket. En waarom zou je teveel betalen voor iets wat je toch niet of amper meer gebruikt? De internet only abonnementen worden dan ook veel afgesloten op dit moment.

Internet abonnement thuis

Welk internet abonnement thuis is er nodig? Dat is onder andere afhankelijk van waar u het natuurlijk allemaal voor wilt gebruiken. Met hoeveel gezinsleden maakt u tegelijkertijd gebruik van het internet? Maar ook wat is uw maximale budget per maand? Als u eenmaal gaat internet vergelijken is het verleidelijk om nét even een wat duurder pakket te kiezen omdat deze uitgebreider is, maar u wilt niet boven uw vooraf bestemde budget komen toch. Kijk goed naar de huidige aanbiedingen, maar zeker ook naar de vaste prijs per maand. Want dat is de prijs die u langere tijd moet gaan betalen na de kortingsperiode.

Veelgestelde vragen

Wat is internet only?
Internet only is een internet abonnement zonder tv of vast bellen.

Hoeveel kost alleen internet per maand?
Dat verschilt per aanbieder en per abonnement, maar de goedkoopste internet provider van dit moment is Youfone. U heeft bij hun al een ‘alleen internet abonnement’ vanaf 31 euro per maand op het kwalitatief hoge KPN netwerk waar ze gebruik van maken.

Heeft Ziggo alleen internet?
Ja, sinds 2021 is het mogelijk om een Ziggo Internet Only abonnement af te sluiten. Dat betekent geen televisie en vaste telefonie, maar alleen een supersnel internet abonnement voor thuis van Ziggo.

Welke snelheid heeft Ziggo internet?
Bij Ziggo kunt u kiezen uit 75, 300 of 600 MB/s als downloadsnelheid. Via Ziggo Giga internet is er zelfs 1000 MB/s mogelijk, maar dit is nog niet overal in Nederland leverbaar. Wel bij u thuis? Doe de postcode check op onze site.

Waarom overstappen naar Internet Only?
Heeft u vaste telefonie en televisie eigenlijk niet meer nodig? Stap dan nu over naar alleen internet. U krijgt dan een nieuw modem met de nieuwste techniek. U betaalt waarschijnlijk minder voor dezelfde internetsnelheid als nu of u krijgt meer snelheid voor dezelfde prijs. Wellicht heeft u nu een mobiel abonnement bij dezelfde provider als u gaat overstappen en profiteert u zo van gratis Combivoordeel. Overstappen kan dus zeker de moeite zijn, zeker als u al langere tijd bij uw huidige provider zit.