Sim Only vergelijken

Beste Sim-Only abonnement

Vind eenvoudig de goedkoopste Sim Only met hulp van de Sim Only vergelijker. Check nu de beste Sim Only deals:

Goedkoopste Sim Only abonnement

Met hulp van de vergelijker kunt u direct zien wat het goedkoopste Sim Only abonnement is dat past bij uw wensen. Maar de allergoedkoopste providers van dit moment zijn in principe:

  • Lebara – vanaf 3 euro per maand
  • Simpel – vanaf 3,50 euro per maand
  • Simyo – vanaf 5 euro per maand

Sim Only abonnementen zijn erg goedkoop zoals u kunt zien aan de goedkoopste vanaf-prijzen per maand. Ook de uitgebreidere abonnementen met onbeperkt internet en onbeperkt bellen zijn beschikbaar met Sim Only aanbiedingen en meestal goedkoop te noemen. Een Sim Only abonnement vergelijken helpt enorm om de goedkoopste Sim Only optie voor u te vinden en af te sluiten Er zijn meerdere prijsvechters waar u van kunt profiteren. Er zijn zelfs Sim Only providers die ook geen aansluitkosten in rekening brengen. Let daar goed op als u echt op zoek gaat naar de allergoedkoopste.

Sim Only deals

Met een Sim Only abonnement kunt u goedkoop bellen en goedkoop internetten. Zoekt u de beste Sim Only aanbieding van dit moment? In de vergelijker vindt u altijd de huidige Sim Only aanbiedingen van dit moment. Omdat alle acties, deals en kortingen hierin verwerkt zijn kunt u het beste Sim Only abonnement voor uw situatie goed vergelijken en online aanvragen. Het maakt niet uit of u zoekt naar T-Mobile Sim Only, KPN Sim Only, Vodafone Sim Only of een andere provider. Alle providers en Sim Only deals vindt u hierin terug.

Wat is Sim Only?

Een Sim Only abonnement is een abonnement waarbij u alleen een simkaart (of E-sim code) ontvangt en geen nieuwe smartphone of mobiele telefoon. Geen toestel dus, maar wel een abonnement. Hierdoor blijven alleen de kosten over voor het bellen en internetten, uw maandelijkse gebruik, maar u betaalt dus niet meer voor het ‘gratis toestel’ dat u er anders bij zou kopen. Hiermee maakt u een stuk minder kosten per maand.

Waarom Sim Only vergelijken?

Kiest u voor een Sim Only abonnement? Dan bent u veel goedkoper uit dan een abonnement inclusief mobiele telefoon. Door geen nieuwe mobiele telefoon te nemen bij uw nieuwe abonnement hoeft u daar maandelijks ook niet voor te betalen. Een Sim Only abonnement bespaart u flink veel geld. Met een Sim Only kunt u – met uw huidige smartphone – gewoon iedere dag bellen en internetten, zonder dat het u veel kost. Door alle Sim Only providers te vergelijken kiest u degene die het beste bij u past zodat uw maandelijkse kosten zo laag mogelijk zijn.

Sim Only providers

Ook bij een Sim Only abonnement heb je net als bij een abonnement met toestel keuze uit meerdere providers. De bekendste providers zijn natuurlijk: KPN, Vodafone, T-Mobile, Delta, maar er zijn ook providers die wat meer in de categorie prijsvechter vallen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Lebara, Simpel, Simyo, Ben, Budget Mobiel, Youfone, Robin Mobile, Hollandsnieuwe, 50+Mobiel. Al met al is er genoeg keuze. Een vergelijking maken tussen al deze providers en hun diverse abonnementen is erg prettig om snel en eenvoudig het beste abonnement te vinden.

Verschillende Sim Only abonnementen

Naast de verschillende providers is het natuurlijk ook mogelijk om uit verschillende Sim Only abonnementen te kiezen. U kunt kiezen uit:

  • De hoeveelheid belminuten die u maandelijks nodig heeft
  • De hoeveelheid data om mee te internetten
  • Het type internet: 3G, 4G of 5G verbinding
  • De contractduur: maandelijks opzegbaar, 1 jaar of 2 jaar. Waarbij over het algemeen geldt dat een langduriger contract leidt tot lagere kosten per maand.

Sim Only verlengen

Heeft u al een Sim Only abonnement en zoekt u een verlenging? Dat kan, zorg ervoor dat u dit op tijd doet, zodat u niet onnodig veel gaat betalen per maand omdat uw reguliere contractduur voorbij is en de tarieven omhoog gaan, of dat u net te laat bent met het afsluiten van een nieuwe Sim Only en er daardoor nog onnodig langer aan vast zit dan van tevoren op gerekend. Als u tijdig kiest voor Sim Only verlengen dan kunt u ook weer profiteren van de nieuwe actietarieven en deals die op dat moment geldig zijn.