192TV bij CanalDigitaal en Online.nl

2 juni 2016 – Bent u klant bij CanalDigitaal of Online.nl? Dan kunt u vanaf 1 juli 2016 kijken naar 192TV. Hiermee geven deze aanbieders gehoor aan het wensenlijstje van veel klanten. Op verschillende fora op internet maakten de klanten dit kenbaar. Dat 192TV nu wordt toegevoegd aan het aanbod van CanalDigitaal en Online.nl komt door de overeenkomst tussen de zender en de M7Group waar deze aanbieders onder vallen.

192TV komt echt voor iedereen beschikbaar, want het komt in het basispakket. Naast CanalDigitaal en Online.nl komt het ook in het basisaanbod van TV Vlaanderen overigens. 192TV is een muziekzender en vooral populair onder kijkers van middelbare en wat oudere leeftijd. Caiway was tot nu toe de enige aanbieder in Nederland die deze zender in het digitale basispakket had opgenomen.

Wat biedt 192TV? Het is een TV-zender die u 24 uur per dag voorziet van zogeheten ‘gouwe ouwe’ muziek met clips en optredens van artiesten uit de jaren 50, 60 en 70. Dit wordt afgewisseld met jingles uit diezelfde tijd. Maar voor de afwisseling komen er ook hits langs uit de jaren 80, 90 en milleniumhits.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van CanalDigitaal of Online.nl.