4 in 1 pakket

Wat is een 4 in 1 pakket?
Een 4 in 1 pakket is eigenlijk het meest complete pakket dat er momenteel is. Dit pakket bestaat namelijk uit televisie (digitaal en/of HD), internet, bellen via een vaste telefoon en bellen via een mobiele telefoon.

Het grootste voordeel van een 4 in 1 pakket is de prijs: omdat u slechts 1 abonnement afsluit bespaart u behoorlijk wat geld per maand. Als u alle abonnementen namelijk los moet afsluiten dan bent u sowieso veel duurder uit elke maand, maar ook bij de aanschaf. Nu betaalt u slechts één keer aansluitkosten. Daarnaast zorgt een 4 in 1 pakket ook voor extra gemak. U ontvangt namelijk slechts één factuur per maand en zo heeft u nog meer overzicht en minder administratieve rompslomp thuis.

Aanbieders 4 in 1 pakket
Niet alle aanbieders van een 3 in 1 pakket bieden ook een 4 in 1 pakket. Sommige daarvan hebben namelijk geen mobiel netwerk. Van de volgende aanbieders weten we momenteel zeker dat ze een aantrekkelijk 4 in 1 pakket aanbieden:

KPN 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van KPN heet ‘KPN Compleet’. Dit is een combinatie van een KPN alles in 1 pakket met een mobiel abonnement. Door KPN Compleet te bestellen profiteert u van meer voordelen dan als u de pakketten los van elkaar besteld. Zo krijgt u: dubbele minuten, sms’jes en MB’s, 45 extra zenders en gratis onderling bellen cadeau. Heeft u op uw adres al één of meerdere mobiele telefoon abonnementen? Dan krijgt u na het afsluiten van KPN Compleet vanzelf de extra MB’s, belminuten en SMS’jes.

In het alles in 1 pakket (internet, tv en bellen) zit onder andere 72 televisiezenders, 31 HD-zenders, een minimale internetsnelheid van 20 MB/s om te downloaden en 2 MB/s om te uploaden. En u belt al voor €0,0915 per minuut naar vast en mobiel.

Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke pakket? Ga dan nu naar de site van KPN en kies wat bij u past.

KPN 4 in 1

Telfort 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van Telfort heet ‘Telfort CombiVoordeel’. U komt hiervoor in aanmerking als u een Telfort internet abonnement heeft (bijvoorbeeld als onderdeel van uw Telfort alles in 1 abonnement) en een Telfort mobiel abonnement. Deze abonnementen moeten op hetzelfde adres staan geregistreerd. Is dat het geval? Dan profiteert u van leuke extra’s die u zelf kunt kiezen. U kunt kiezen uit: 2x zoveel minuten, MB’s en SMS’jes voor uw mobiel, het gratis KidsPakket (voor uw TV), het gratis opnemen pakket (voor uw TV), het gratis HBO pakket (voor uw TV), gratis Telfort Veilig (voor uw PC), of elke maand €5 korting op uw factuur.

In het alles in 1 pakket met internet, bellen en tv van Telfort zitten 70 TV-zenders, 31 HD-zenders, een downloadsnelheid van 12 MB/s en een uploadsnelheid van 1 Mb/s. Bellen vanaf uw vaste lijn doet u al vanaf €0,09 per minuut.

Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke 4 in 1 abonnement van Telfort? Ga dan naar de website van Telfort.

Vodafone 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van Vodafone heet ‘Power Up’. U komt hiervoor in aanmerking als u een alles in 1 pakket van Vodafone heeft met internet, bellen en TV, aangevuld met een mobiel abonnement van Vodafone. Als u dit afneemt kunt u profiteren van leuke extra’s: u krijgt dan namelijk maandelijks 3 GB data extra per Red abonnement én een gratis TV Themapakket.

In het alles in 1 pakket van Vodafone zit onder andere 60 TV-zenders, waarvan 28 in HD kwaliteit, een minimale internetsnelheid van 20 Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Bellen doet u al vanaf €0,08 per minuut.

Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke Power Up pakket? Ga dan naar de website van Vodafone.

Vodafone 4 in 1

Ziggo 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van Ziggo heeft geen specifieke naam. Maar u komt alleen in aanmerking voor Ziggo Mobiel als u ook een alles in 1 of 2 in 1 pakket van Ziggo heeft met internet, bellen en TV. U krijgt dan namelijk al de kans om een Ziggo Mobiel abonnement af te nemen voor slechts €9 per maand. U krijgt dan 300 MB aan data en 75 belminuten en onbeperkt SMS’en. Is dat niet voldoende? Kies dan één van de drie andere mobiele abonnementen.

In het alles in 1 pakket van Ziggo zitten 70 TV-zenders, 29 HD-zenders, een downloadsnelheid van 40 MB/s en een uploadsnelheid van 4 MB/s. Bellen met de vaste lijn doet u voor €0,10 per minuut.

Is het Ziggo 4 in 1 abonnement iets wat u zoekt? Ga dan naar de website van Ziggo.

Ziggo 4 in 1

4 in 1 pakket
4.9 (98.3%) 47 stem(men)