4 in 1 pakket

4 in 1 vergelijken

Welk 4 in 1 pakket met alles in 1 (internet, tv en bellen) + een mobiel abonnement is het meest voordelig voor u? Vul uw gegevens hieronder in en vergelijk het direct.


Wat is een 4 in 1 pakket?
Een 4 in 1 pakket is eigenlijk het meest complete pakket dat er momenteel is. Dit pakket bestaat namelijk uit televisie (digitaal en/of HD), internet, bellen via een vaste telefoon en bellen via een mobiele telefoon.

Het grootste voordeel van een 4 in 1 pakket is de prijs: omdat u slechts 1 abonnement afsluit bespaart u behoorlijk wat geld per maand. Als u alle abonnementen namelijk los moet afsluiten dan bent u sowieso veel duurder uit elke maand, maar ook bij de aanschaf. Nu betaalt u slechts één keer aansluitkosten. Daarnaast zorgt een 4 in 1 pakket ook voor extra gemak. U ontvangt namelijk slechts één factuur per maand en zo heeft u nog meer overzicht en minder administratieve rompslomp thuis.

Aanbieders 4 in 1 pakket
Niet alle aanbieders van een 3 in 1 pakket bieden ook een 4 in 1 pakket. Sommige daarvan hebben namelijk geen mobiel netwerk. Van de volgende aanbieders weten we momenteel zeker dat ze een aantrekkelijk 4 in 1 pakket aanbieden:

T-Mobile 4 in 1 pakket

Het T-Mobile 4 in 1 pakket heet ‘ T-Mobile Voordeel’ . Dit is een combinatie van een T-Mobile alles in 1 Thuis pakket met een mobiel abonnement. Door van beide diensten een abonnement af te nemen bij T-Mobile kunt u rekenen op wat extra’s. Zo krijgt u standaard €2,50 korting per maand op uw T-Mobile Thuis abonnement als u ook een mobiel abonnement heeft op hetzelfde adres. Maar krijgt u ook gratis de extra zender FOX Sports Eredivisie. Als u een fanatiek sportliefhebber bent kunt u ook kiezen voor een FOX Sports Compleet pakket waar u dan korting op krijgt. U betaalt dan slechts €5 per maand in plaats van €12,50 per maand.

Heeft u op dit moment 1 van de 2 abonnementen al wel en dus eentje nog niet? Dan is het aantrekkelijke bij T-Mobile dat u geen aansluitkosten of activatiekosten hoeft te betalen voor het tweede abonnement. Let er wel op dat u deze afsluit op exact hetzelfde adres. Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke T-Mobile Voordeel pakket? Ga dan naar de website van T-Mobile en kies wat er bij u past.

KPN 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van KPN heet ‘KPN Compleet’. Dit is een combinatie van een KPN alles in 1 pakket met een mobiel abonnement. Door KPN Compleet te bestellen profiteert u van meer voordelen dan als u de pakketten los van elkaar besteld. Zo krijgt u: dubbele minuten, sms’jes en MB’s, 45 extra zenders en gratis onderling bellen cadeau. Heeft u op uw adres al één of meerdere mobiele telefoon abonnementen? Dan krijgt u na het afsluiten van KPN Compleet vanzelf de extra MB’s, belminuten en SMS’jes.

In het alles in 1 pakket (internet, tv en bellen) zit onder andere 72 televisiezenders, 31 HD-zenders, een minimale internetsnelheid van 20 MB/s om te downloaden en 2 MB/s om te uploaden. En u belt al voor €0,0915 per minuut naar vast en mobiel.

Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke pakket? Ga dan nu naar de site van KPN en kies wat bij u past.

Telfort 4 in 1 pakket

Het 4 in 1 pakket van Telfort heet ‘Telfort CombiVoordeel’. U komt hiervoor in aanmerking als u een Telfort internet abonnement heeft (bijvoorbeeld als onderdeel van uw Telfort alles in 1 abonnement) en een Telfort mobiel abonnement. Deze abonnementen moeten op hetzelfde adres staan geregistreerd. Is dat het geval? Dan profiteert u van leuke extra’s die u zelf kunt kiezen. U kunt kiezen uit: 2x zoveel minuten, MB’s en SMS’jes voor uw mobiel, het gratis KidsPakket (voor uw TV), het gratis opnemen pakket (voor uw TV), het gratis HBO pakket (voor uw TV), gratis Telfort Veilig (voor uw PC), of elke maand €5 korting op uw factuur.

In het alles in 1 pakket met internet, bellen en tv van Telfort zitten 70 TV-zenders, 31 HD-zenders, een downloadsnelheid van 12 MB/s en een uploadsnelheid van 1 Mb/s. Bellen vanaf uw vaste lijn doet u al vanaf €0,09 per minuut.

Wilt u profiteren van dit aantrekkelijke 4 in 1 abonnement van Telfort? Ga dan naar de website van Telfort.

Vodafone 4 in 1 pakket

Update: Het Vodafone alles in 1 pakket is overgenomen door T-Mobile Thuis. Was u voorheen klant bij Vodafone alles in 1 en profiteerde u van de extra’s van Power Up? Dan blijven deze gewoon nog steeds van kracht ook nu u automatisch klant bent geworden bij T-Mobile Thuis.

Hoe zag het er voorheen uit bij Vodafone qua 4 in 1 pakket?
Het 4 in 1 pakket van Vodafone heette ‘Power Up’. U kwam hiervoor in aanmerking als u een alles in 1 pakket van Vodafone heeft met internet, bellen en TV, aangevuld met een mobiel abonnement van Vodafone. Als u dit afneemt kunt u profiteren van leuke extra’s: u krijgt dan namelijk maandelijks 3 GB data extra per Red abonnement én een gratis TV Themapakket.

In het alles in 1 pakket van Vodafone zit onder andere 60 TV-zenders, waarvan 28 in HD kwaliteit, een minimale internetsnelheid van 20 Mb/s om te downloaden en 2 Mb/s om te uploaden. Bellen doet u al vanaf €0,08 per minuut.

Ziggo 4 in 1 pakket

Update: Ziggo werkt zoals u waarschijnlijk weet momenteel samen met Vodafone. Ziggo Mobiel is niet meer af te sluiten. Heeft u Ziggo Mobiel en daarom aantrekkelijke voordelen omdat u een 4 in 1 pakket heeft? Dan blijft u deze voordelen behouden. Maar dan wordt uw Ziggo Mobiel abonnement wel automatisch omgezet naar een Vodafone Mobiel abonnement in de loop van 2017.

Wilt u nog profiteren van de voordelen van een 4 in 1 pakket van Ziggo? Dan kan dat nog steeds. Als u een mobiel abonnement heeft bij Vodafone en een Ziggo alles in 1 pakket dan profiteert u van aantrekkelijke voordelen. Ze noemen dit Non stop extra’s! En dat betekent het volgende:

  • 5 euro korting op uw mobiele abonnement per maand
  • Elke maand dubbele data voor uw mobiele abonnement
  • Een extra TV pakket naar keuze
  • Gratis het veilig online pakket.

In het alles in 1 pakket van Ziggo zitten 77 TV-zenders, 36 HD-zenders, een downloadsnelheid van minimaal 40 MB/s en een uploadsnelheid van 4 MB/s. Bellen met de vaste lijn doet u voor €0,11 per minuut.

Is het Ziggo 4 in 1 abonnement iets wat u zoekt? Ga dan naar de website van Ziggo.

Hoe zag het Ziggo 4 in 1 aanbod er vroeger uit?
U komt alleen in aanmerking voor Ziggo Mobiel als u ook een alles in 1 of 2 in 1 pakket van Ziggo heeft met internet, bellen en TV. U krijgt dan namelijk al de kans om een Ziggo Mobiel abonnement af te nemen voor slechts €9 per maand. U krijgt dan 300 MB aan data en 75 belminuten en onbeperkt SMS’en. Is dat niet voldoende? Kies dan één van de drie andere mobiele abonnementen.