Alle Ziggo GO zenders in Europese Unie te bekijken

18 februari 2019 – Goed nieuws voor klanten van Ziggo die gebruik maken van Ziggo GO buitenshuis. Het is vanaf nu namelijk mogelijk om naar alle zenders die u kunt bekijken via Ziggo te kijken in de hele Europese Unie (EU). Het is natuurlijk wel van het abonnement bij Ziggo afhankelijk hoeveel zenders dit in totaal zijn.

Eerder was het bij Ziggo GO voor sommige zenders alleen maar mogelijk om deze thuis en binnenshuis te bekijken. Een flink deel van het zenderaanbod was al wel overal buitenshuis te bekijken, maar sinds 2018 is buitenshuis kijken voor de wet in Europa hetzelfde qua regels als kijken in alle landen van de EU. Hierdoor kon Ziggo sommige zenders alleen maar thuis aanbieden aan klanten omdat ze nog niet alle rechten hadden om alle zenders in de hele EU beschikbaar te maken voor alle Ziggo GO klanten.

Dit is nu dus veranderd. Alle zenders die Ziggo aanbiedt om live te kijken via Ziggo GO kunnen vanaf nu dus in alle EU-landen worden bekeken door klanten. Ook de zenders van BBC en VRT vallen hieronder en zijn dus ook zichtbaar en te kijk in de Europese Unie landen. En alsof dat nog niet genoeg is gaat Ziggo vanaf 1 maart de programma’s van de zenders Eén, Canvast en Ketnet beschikbaar maken om 7 dagen lang terug te kijken via Replay TV. Replay TV is ook onderdeel van Ziggo GO en daarmee is dit dus ook beschikbaar in de app.

Krijgt u als klant dan altijd alle beschikbaar Ziggo GO zenders te zien? Nee dat niet, dat is namelijk afhankelijk van het Ziggo abonnement dat u heeft. In totaal zijn er meer dan 150 zenders te bekijken via de app als u daarvoor het juiste abonnement heeft. Ook de betaalzenders Ziggo Sport Totaal en FOX Sports zijn te bekijken via de GO app.

Wilt u meer informatie over Ziggo GO? Ga dan naar de Ziggo website.
Wilt u meer informatie over de Ziggo abonnementen? Dat kan ook hier: