App Sport1 Go voor UPC klanten

Sport 1 Go app24 september 2014 – De app van Sport1, die volledig Sport 1 Go heet, is vanaf vandaag beschikbaar voor klanten van UPC die een abonnement hebben op Sport1. Met deze app van Sport1 kunnen klanten onbeperkt en overal door heel Nederland de sportzender bekijken via een pc, laptop, tablet of smartphone. Zo mist de echte sportliefhebber niks meer! De app is voor klanten van UPC met een abonnement op de sportzender helemaal gratis beschikbaar. Er hoeft dus geen apart app abonnement of iets dergelijks afgesloten te worden. De app werkt met Wifi of via het mobiele netwerk.

Met de Sport1 Go app kijkt u live naar alle zes de kanalen van Sport1 en Go Clips. Ook ziet u een groot aanbod van lange en korte samenvattingen en kijkt u via Sport1 Gemist zelfs hele wedstrijden terug. Het is zelfs mogelijk om via picture in picture naar twee live kanalen tegelijk te kijken.

Bent u klant van UPC? Dan kunt u, als u een abonnement heeft op Sport1, de app direct gebruiken. De app is beschikbaar voor Apple, iOs en Windows 8 in de Apple app store of de Windows Store. Ook is de app verkrijgbaar voor tablets met Android 4.0 of hoger. Deze kunt u in de Google Play Store downloaden.

Alles in 1 pakket UPC
Heeft u nog geen UPC, maar wilt u als sportliefhebber profiteren van deze gratis app? Ga dan naar de website van UPC en kies het pakket dat bij u past.