Beste alles in 1 pakket voor downloaden

15 juli 2014 – Downloaden van internet doen we tegenwoordig met zijn allen elke dag behoorlijk veel. Het stoort veel mensen ook snel als het downloaden met een trage internetverbinding moet gebeuren. Een hoge downloadsnelheid voor uw internet kan daarom erg belangrijk zijn.

Een hoge downloadsnelheid zorgt ervoor dat u zich minder vaak of misschien wel nooit hoeft te irriteren aan de tijd die het duurt voordat de bestanden binnen zijn. Binnen enkele seconden kan het al lukken. Een hogere downloadsnelheid zorgt ervoor dat u eenvoudiger met meerdere apparaten tegelijk kunt downloaden. Met een hogere downloadsnelheid kunt u ook zonder problemen films op uw computer kijken of films via de computer op uw TV afspelen.
Maar niet alleen voor privé is een hoge downloadsnelheid handig, ook zakelijk kunt u er voordeel bij hebben. Een hoge downloadsnelheid in uw alles in 1 pakket zorgt ervoor dat u beter deel kunt nemen aan videoconferences waarbij het delen van uw scherm of uw webcam nodig is.

De snelste alles in 1 pakketten

Download u veel en wilt u dat dit snel gebeurt? Of wilt u op meerdere apparaten tegelijk probleemloos kunnen downloaden? Dan is een alles in 1 pakket met een hoge internetsnelheid iets voor u. In onderstaande tabel hebben we de top 3 van snelste alles in 1 pakketten voor u verzameld.

AanbiederInternetsnelheid
Abonnementskosten per maand
UPC200 down
20 up
€ 70
Ziggo180 down
18 up
€ 64,95
Online.nl50 down
5 up
€ 46

UPC biedt standaard in haar Alles in 1 Extra Power pakket het snelste internet aan. UPC biedt namelijk 200 MB per seconde aan downloadsnelheid en 20 MB per seconde aan uploadsnelheid. Ziggo biedt een iets lagere downloadsnelheid aan van 180 MB per seconde, maar biedt een uploadsnelheid die bijna 2x zo hoog is als die van UPC, namelijk 18 MB per seconde. Na UPC en Ziggo zit er eigenlijk een groot gat met de rest van de aanbieders. Online.nl is de eerstvolgende, met een downloadsnelheid van 50 Mb/sec en een uploadsnelheid van 5 Mb/sec. Ook XS4ALL biedt deze snelheid aan, maar is aanzienlijk duurder dan Online.nl. Online.nl rekent voor het alles in 1 pakket namelijk 46 EUR, en XS4ALL rekent voor een pakket met deze internetsnelheden maar liefst 61 EUR.

Een nog iets goedkopere variant dan Online.nl is Tele2. Tele2 biedt een downloadsnelheid van 40 Mb/sec en een uploadsnelheid van 5 Mb/sec. Maar de echte downloaders hebben aan deze snelheden mogelijk al tekort.

Nog sneller met glasvezel

Download u heel veel f ilms, om speelt u veel online games? Of kijkt u heel veel Youtube in hoge kwaliteit? Dan is er nog sneller internet mogelijk. Het is dan verstandig om te kiezen voor een alles in 1 pakket met glasvezel. In onderstaande tabel vindt u de snelste alles in 1 pakketten met glasvezel.

AanbiederInternetsnelheid
Abonnementskosten per maand
Fiber500 down
500 up
€ 79,95
Stipte500 down
500 up
€ 54,95
Tele2100 down
100 up
€ 45

Zoals u in bovenstaande tabel ziet bieden Fiber en Stipte de snelste internetverbinding via glasvezel. Zij beloven een snelheid tot maar liefst 500 Mb/sec voor downloaden en uploaden. Daarna volgt Tele2 met snelheden van 100 Mb/sec. Er zijn nog meer aanbieders die deze snelheid kunnen halen, maar die vragen een hoger bedrag per maand aan kosten. Dit zijn Online.nl en XS4ALL. Online.nl biedt een pakket aan met 100 Mb/sec voor 65 EUR per maand. XS4ALL doet hetzelfde voor 76,25 EUR per maand.