Beste Online TV beeld? KPN!

16 april 2016KPN heeft sinds deze week het aanbod HD-zenders uitgebreid. Hierdoor is KPN nu ook meteen de aanbieder met kwalitatief gezien het beste aanbod van online TV.

KPN voegde zoals u ook in een ander bericht van ons kon lezen deze week de belangrijkste TV zenders toe aan het HD-aanbod. In totaal 15 zenders, waaronder: NPO 1, NPO 2, NPO 3, RTL 4, RTL 5, RTL 7, RTL 8, RTL Z, SBS6, Net 5, Veronica, Discovery Channel, TLC en Comedy Central. KPN biedt via KPN Play deze zenders aan in een beeldformaat van 1080P met een bandbreedte van zo’n 7 Mb/s. De betaalzenders van HBO blijven voorlopig nog wel gewoon in SD-kwaliteit aangeboden en nog niet in HD.

Ziggo Online TV
Ziggo biedt via Horizon GO online TV kijken aan voor haar klanten. In totaal heeft Ziggo meer zenders in HD-kwaliteit. Maar de kwaliteit van het beeld is met een beeldformaat van 720P en een bandbreedte van zo’n 4 MB/s minder dan die van KPN. Het voordeel van Ziggo is echter wel dat u hiervoor geen extra abonnement hoeft af te sluiten. U krijgt het er gewoon bij als u kiest voor een Ziggo alles in 1 pakket. Bij KPN betaalt u voor KPN play een los abonnement. Bij het KPN alles in 1 pakket krijgt u ook gewoon de optie om online TV te kijken, maar deze is qua beeldkwaliteit ondergeschikt aan die van de zelfstandige dienst KPN Play.

Bent u op zoek naar Online TV kijken? Als u wilt gaan voor het beste beeld, dan moet u kiezen voor KPN Play. Wilt u liever meer TV-zenders in HD-kwaliteit? Dan is Ziggo de beste optie. In beide gevallen is het beeld uiteraard prima. Maar die van KPN is wel net ietsje beter.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van KPN of naar de website van Ziggo. Wilt u meer weten over de alles in 1 pakketten van Ziggo of KPN? Dat kunt u ook op deze website bekijken: