Black Friday KPN Snelpakkers

De KPN Snelpakkers zijn er met enige regelmaat in het jaar, maar deze editie is extra speciaal: de Black Friday KPN Snelpakkers. Dat betekent hoge kortingen op mobiele abonnementen en Internet & TV thuis abonnementen.

Deze exclusieve KPN deals zijn slechts tijdelijk verkrijgbaar in de Black Friday en Cyber Monday periode. Wacht dus niet te lang om hiervan te profiteren.

Black Friday KPN internet & TV

Wil je een nieuw internet en televisie abonnement? Dan kun je tijdens deze Snelpakkers editie kiezen voor de volgende cadeaus:

  • Een Coolblue cadeaubon twv 250 euro
  • Een Philips Soundbar twv 229 euro
  • 12 maanden korting op jouw maandelijkse kosten, betaal slechts 35 euro per maand. Dat betekent tot wel 360 euro korting
  • 2 gratis Wifi punten twv 199 euro
  • Sowieso geen aansluitkosten twv 25 euro

Maak je geen zorgen over de overstap, want deze wordt voor je geregeld. Ga je profiteren? Kies hier eenvoudig een KPN internet en TV abonnement dat bij jou past!

Black Friday KPN Sim Only

Heb je nog een goede telefoon of smartphone? Maar ben je wel toe aan een nieuw mobiel abonnement? Oftewel een sim only abonnement, dan betaal je momenteel geen aansluitkosten ter waarde van 25 euro.

Pak hier die KPN Sim Only korting!

Black Friday smartphones en abonnementen

Ben je wel toe aan een nieuwe smartphone en een nieuw abonnement? Ook dan kun je rekenen op mooie Black Friday deals bij KPN. Zo krijg je op heel veel smartphones een mooie extra toestelkorting die al in de prijs is verrekend die je ziet op de KPN website. Maar bepaalde modellen hebben nog wat extra’s, waaronder de Samsung Galaxy S23. Hier krijg je een gratis Watch6 ter waarde van 369 euro bij cadeau. Maar ook de iPhone 15, iPhone 14 en iPhone 13 schaf je aan met een mooie extra korting.

Wil je je slag slaan? Bekijk dan alle KPN Black Friday Snelpakkers 2023!

Lees je dit pas als de Black Friday periode net is geweest? Dan zijn ook deze onderwerpen interessant: