Black Friday Nederland 2024

Black Friday is overgewaaid uit Amerika naar Nederland. Dat zult u ongetwijfeld al wel gemerkt hebben. Deze dag wordt jaar op jaar populairder. En jaar op jaar doen er meer merken en webshops aan mee en jaar op jaar weten er meer mensen van te profiteren. In Amerika staat deze dag vooral bekend als een dag waarop u hele hoge korting krijgt op een heleboel spullen en is deze dag de openingsdag voor het shoppen van cadeaus. U kent de beelden waarschijnlijk wel waarop Amerikanen bij elkaar de spullen, zoals schoenen, tv’s en computerconsoles en –games uit hun handen trekken. In Nederland hoeft u zich daar niet zo druk om te maken, want u kunt ook lekker eenvoudig online shoppen.

Wie doen er sowieso mee? ZiggoKPN, VodafoneTele2 en T-Mobile

Bekijk alle Black Friday Nederland deals

Wanneer is Black Friday 2024?

Dit jaar valt Black Friday op vrijdag 29 november 2024.

Black Friday Nederland

Elk jaar wordt het populairder. Bekende sites zoals MediaMarkt, Bol.com, Coolblue, Centralpoint.nl, Wehkamp, Alternate en BCC doen sowieso mee met leuke acties, kortingen en aanbiedingen. Maar hoe zit dat als we het hebben over de telecom bedrijven? Als er op Black Friday 2020 telecombedrijven meedoen met een leuke actie, dan zullen we deze hier voor u op een rijtje zetten. We kijken hierbij dus sowieso naar de acties van KPN, Tele2, Telfort, T-Mobile, Youfone, Online.nl, NLE, Ziggo en XS4ALL. Maar als het interessant is dan zullen we het wat breder trekken, want er zijn natuurlijk ook spullen met korting te koop die u nodig heeft om maximaal van uw internet, bellen en TV abonnement gebruik te kunnen maken, zoals een nieuwe computer, laptop, iPhone, Apple product, TV of tablet. En daar zijn een heleboel bekende shops die u daarvoor een korting aanbieden.

Black Friday Deals

Zodra de telecom Black Friday Deals of de Black Friday aanbiedingen bekend zijn zullen we ze hieronder voor u verzamelen. Wilt u nog veel meer Black Friday 2024 aanbiedingen zien?