Classica HD, RTL Crime en RTL Telekids bij CanalDigitaal

28 juli 2016CanalDigitaal gaat het aanbod uitbreiden. De eerste toevoeging is de muziekzender Classica HD. Deze wordt op 2 augustus aan het zenderaanbod toegevoegd bij CanalDigitaal. Hiermee is CanalDigitaal de eerste Nederlandse aanbieder die deze zender in het aanbod heeft opgenomen. U kunt Classica HD bekijken als u een Entertainment HD abonnement heeft of neemt. De muziekzender zendt 24 uur per dag klassieke concerten uit in HD-kwaliteit en met uiteraard een zeer goede geluidskwaliteit. Als u klant bent bij CanalDigitaal en de zender handmatig toe wilt voegen dan zijn de uitzendparameters: 12.031 GHz H – 27500 – 9/10 – DVB-S2 – QPSK.

Maar dit is nog niet alles, want CanalDigitaal gaat nog meer zenders toevoegen per 2 augustus. Dat zijn de themakanalen van RTL Nederland: RTL Crime en RTL Telekids. In principe kunt u met een EntertainmentHD of TOPHD-abonnement naar deze nieuwe zenders kijken, maar u dient hiervoor wel over een interactieve satellietontvanger te beschikken. Als u nieuwe klant wordt bij CanalDigitaal dan krijgt u direct deze nieuwe variant. Als u al klant bent, dan kunt u contact opnemen met CanalDigitaal en de mogelijkheden bespreken om over te stappen naar de nieuwe variant.

Door het toevoegen van deze 2 RTL zenders is nu het RTL aanbod compleet bij CanalDigitaal. Beide zenders zijn vanaf 2 augustus via de standaard zenderlijst te vinden. RTL Telekids kunt u vinden op positie 61. En RTL Crime op 62.

Wilt u meer informatie over deze nieuwe zenders? Of wilt u meer informatie over de TV abonnementen van CanalDIgitaal? Ga dan naar de website van CanalDigitaal.