Disney Plus aanbieding

Wat is dé Disney+ aanbieding van dit moment? Kies nú voor een Disney Plus jaarabonnement en profiteer van 15% korting. Dat is een korting van 17,98 euro in het eerste jaar. Hierdoor betaalt u het eerste jaar nog maar 89,90 euro.

Direct profiteren van de Disney+ korting

Disney Plus korting

De huidige Disney Plus korting die u maximaal kunt behalen bedraagt 17,98 euro. Profiteren? Kies voor een Disney+ jaarabonnement.

Hoeveel kost Disney Plus per maand?

Het is bij Disney+ mogelijk om een abonnement per maand af te sluiten dat maandelijks opzegbaar is. Dit abonnement kost 8,99 euro per maand. Op jaarbasis is dat 107,88 euro. Kiest u voor een jaarabonnement? Dan krijgt u een aantrekkelijke korting van 15%.

Disney+ gratis proefperiode

Er is op dit moment helaas geen gratis proefperiode meer mogelijk bij een Disney+ abonnement. Zodra dit weer het geval is zullen we dat op deze pagina vermelden.

Wat is Disney+?

Disney Plus is een streamingdienst en richt zich op kinderen, volwassenen en gezinnen. Wie heeft er nu geen herinneringen aan een Disney film? Kijk alle klassieke en nieuwe films via deze streamingdienst. U kunt Disney Plus bekijken via uw laptop, tablet, mobiel, computer of televisie. Het is mogelijk om met maar liefst 4 schermen tegelijkertijd te kijken. En neemt u de films graag mee op vakantie? Ook geen probleem. U kunt ze downloaden en onderweg in de auto bekijken. Heerlijk toch als de kids even stil zijn achterin de auto?

Het Disney Plus aanbod

Het totale Disney+ aanbod in Nederland telt meer dan 2200 films en series. Disney+ is dé thuishaven van Disney, Pixar, Marvel, Star Wars, National Geographic en Star. Bent u fan van één of meerdere van deze soorten Disney films? Dan is Disney+ een must have voor bij u thuis. U verveelt zich geen moment met een Disney Plus abonnement. Kijkplezier gegarandeerd. U kijkt hele nieuwe films, maar ook  klassieke films van wat langer geleden.

Disney+ via KPN

Heeft u al een KPN internet en TV abonnement of overweegt u om de overstap naar KPN te maken? Dan kunt u via uw KPN abonnement ook een Disney+ abonnement afsluiten. U betaalt de streamingdienst dan via KPN. Stopzetten? Dat kan eenvoudig via MijnKPN online en is iedere maand mogelijk.

Welke abonnementen heeft Disney Plus?

Disney+ heeft 2 abonnementen: een maandabonnement en een jaarabonnement. Het maandabonnement is tussendoor opzegbaar, bij een jaarabonnement zit u een jaar vast aan Disney Plus, maar als u daarvoor kiest krijgt u wel een leuke korting van 15%. U betaalt bij een maandabonnement 8,99 euro per maand. Bij een jaarabonnement betaalt u gemiddeld nog maar 7,49 euro per maand.

Hoeveel mensen kunnen er tegelijk op Disney+?

He tis mogelijk om met 4 streams tegelijkertijd op 4 verschillende schermen te kijken. Heeft u een groot gezin? Dan kunnen alle kids dus op hun eigen tablet, telefoon, televisie, computer hun eigen Disney film kijken, en dat kan allemaal tegelijkertijd. Maak meerdere profielen aan en geef iedereen zijn of haar eigen kijkervaring.