ESPN aanbieding

Wat is de beste ESPN aanbieding? Met ESPN kijkt u naar het Nederlandse en internationale clubvoetbal. Mis geen wedstrijd meer uit de Nederlandse Eredivisie, Vrouwen Eredivisie, de Tweede Divisie en kijk ook naar sport uit het buitenland. Daaronder valt voetbal uit de Bundesliga, de UEFA Europa League, maar ook Amerikaanse sporten zoals NHL, MLB en NFL. ESPN is een echte zender voor dé sportliefhebber. Wilt u deze zender niet missen? Lees hier dan snel waar u ESPN goedkoop kunt aanschaffen.

ESPN prijzen en acties per provider

Er zijn heel wat providers waar u uit kunt kiezen als u een ESPN abonnement zoekt. Wij hebben ze voor u op een rijtje gezet.

ProviderESPNESPN Compleet
kosten per maand
ACTIEKosten
1e jaar ESPN Compleet
ZiggoInbegrepen€17,95€215,40
KPNInbegrepen€12,99€155,88
T-Mobile Inbegrepen€10,001e maand €7,50 korting€112,50
Budget ThuisInbegrepen€12,99€155,88
Online.nlInbegrepenInbegrepenn.v.t.
YoufoneInbegrepen€10,001e jaar gratisn.v.t.
DELTAInbegrepen€12,00€144
Caiwayn.v.t.vanaf € 6,00

De ESPN abonnementskosten verschillen nogal per provider. U bent op jaarbasis het meest voordelig uit bij Online.nl, want daar krijgt u gratis ESPN Compleet als onderdeel van uw internet en TV abonnement. Ook de Youfone actie (KPN netwerk), is momenteel aantrekkelijk, want daar krijgt u nu het 1e jaar een leuke korting van 120 euro waardoor u ook gratis ESPN kijkt.

Kijken we naar de standaard abonnementskosten per maand, dan zijn T-Mobile Thuis en Youfone het goedkoopste met de vaste abonnementskosten van 10 euro per maand.

Het is uiteraard verstandig – als u ESPN belangrijk vindt – om ook te kijken naar de overige kosten en voordelen van uw thuis abonnement als u op zoek gaat naar een goedkoop internet en TV pakket. Zoekt u alleen internet? Ook dan helpen we u graag met de goedkoopste internet provider te vinden.

Verschil tussen ESPN en ESPN Compleet?

Er zijn 2 varianten: ESPN en ESPN Compleet. ESPN heeft in totaal 4 zenders. De eerste zender: ESPN 1 zit bij diverse providers standaard (gratis) in het pakket. Via ESPN kijkt u naar de livewedstrijden van: de Eredivisie, de KNVB Beker, de UEFA Europa League en de Keuken Kampioen Divisie. Naast de live wedstrijden kijkt u ook naar aanvullende sportprogramma’s zoals De Eretribune en ESPN Vandaag. De Eretribune is een praatprogramma op de zaterdagavond over de actuele voetbalgebeurtenissen onder leiding van Jan Joost van Gangelen en Aletha Leidelmeijer, aangevuld met analytici.

Wat is ESPN Compleet?

Bent u geïnteresseerd in meer voetbal? En dan met name voetbal uit het buitenland en andere sporten? Dan is ESPN Compleet nodig. Hiermee kijkt u onder andere naar de Major League Soccer, de Copa Libertadores, de UEFA Conference League, maar ook naar andere sporten zoals hockey (NHL), honkbal (MBL) en tennis (WTA). Voor het ESPN Compleet pakket moet u bij de meeste providers aanvullend maandelijkse kosten betalen.

Veelgestelde vragen over ESPN

Uit welke zenders bestaat ESPN?

ESPN bestaat in totaal uit 4 zenders, ESPN 1, ESPN 2, ESPN 3 en ESPN 4. ESPN 1 is de reguliere zender, als u kiest voor ESPN compleet dan krijgt u ook ESPN 2 tot en met ESPN 4 tot uw beschikking om naar nog veel meer sport te kijken.

Kan ik ESPN kijken zonder abonnement?

ESPN kijken zonder TV-abonnement kan helaas niet, wel is het mogelijk om via de ESPN dagpas losse wedstrijden mee te pakken om live te bekijken. U koopt dan een dagpas via uw internet provider. Dit is vaak eenvoudig te regelen via een paar klikken met de afstandsbediening van uw televisie. Een losse wedstrijd bekijkt u al vanaf 6 euro per wedstrijd.

Wat kost een ESPN abonnement?

De ESPN abonnement kosten verschillen enorm per provider. ESPN 1 is bij veel provider standaard (gratis) inbegrepen. Wilt u ESPN compleet en alle 4 ESPN zenders kunnen kijken? Dan betaalt u daar extra abonnementskosten voor. Dit varieert van 10 euro per maand tot 17,95 euro per maand. In de tabel bovenaan deze pagina vindt u de ESPN abonnement kosten per provider inclusief de huidige aanbiedingen en acties.

Is ESPN gratis?

ESPN 1 is bij bijna alle providers gratis. ESPN Compleet in principe niet. Alleen bij Online.nl is ESPN Compleet gratis inbegrepen op dit moment bij een internet en TV abonnement.

Waar is ESPN het goedkoopst?

ESPN is op dit moment het goedkoopste bij Online.nl, daar hoeft u geen extra kosten te betalen voor het complete ESPN zenderpakket. Kijken we naar de overige aanbieders, dan zijn Youfone en T-Mobile Thuis één van de goedkoopste providers.

Hoeveel ESPN zenders zijn er?

In totaal zijn er 4 ESPN zenders.