Eurosport 2 in basispakket CanalDigitaal

27 januari 2016 – Sinds gisteren zijn allebei de kanalen van de sportzender Eurosport onderdeel van het basispakket van CanalDigitaal.

Eurosport 1 is al een langere tijd onderdeel van het digitale basispakket van CanalDigitaal. Deze zender is in HD-kwaliteit beschikbaar. Hieraan voegen ze nu de Nederlandse versie van Eurosport 2 toe aan het Basis HD abonnement, maar wel in SD-kwaliteit. Als u al klant bent bij CanalDigitaal, dan hoeft u zelf niks te wijzigen aan de apparatuur om de nieuwe zender Eurosport 2 te kunnen zien. De zender is terug te vinden op de fastscanzenderlijst op voorkeuzepositie 29.

Astra1-satelliet
Wilt u Eurosport 2 handmatig in een HD-satellietontvanger laden? Dan kan dat door de zoekopdracht op de frequentie 12.722 GHz H – 23.500 – 2/3 DVB-S2 8PSK uit te voeren. Op deze frequentie zult u drie versies van de sportzender vinden. Eurosport 2 NL is de versie die u met het Basis HD abonnement kunt bekijken.

Heeft u nog geen Basis HD-abonnement van CanalDigitaal? U heeft dit abonnement al voor €19,95 per maand. Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van CanalDigitaal of vergelijk de TV-abonnementen van CanalDigitaal op deze website.