Exclusief bij Ziggo: Chaussee d’Amour

23 oktober 2017 – Chaussee d’Amour is een succesvolle dramaserie in België en is vanaf 30 oktober exclusief te zien bij Ziggo Movies & Series. Het eerste seizoen komt direct in 1 keer beschikbaar en bestaat uit 10 afleveringen.

Wat is Chaussee d’Amour?

Deze series gaat over Sylvia. Zij is een nette vrouw die eigenlijk alles heeft: een dure villa, 2 kinderen die tieners zijn en een man die lekker veel verdient. Maar als haar huwelijk stopt en er een berg met schulden tevoorschijn komt moet ze op de vlucht. Hierdoor neemt ze noodgedwongen intrek boven een bordeel dat ze van haar vader heeft kunnen erven. Deze twee werelden botsen nogal. Zeker als er op een dag een lijk wordt gevonden onder het asfalt van de Steenweg. Dit is de beroemde rosse buurt van Vlaanderen. Een schok voor de Chaussee d’Amour gemeenschap. De rechercheur die zich op de zaak stort blijkt nogal hardnekkig en Sylvia beseft zich dat ze alleen gelukkig kan worden als ze afrekent met het verleden. Oftewel een echte spannende en sexy karakterdrama serie over de waarde van betaalde liefde. Een blik achter de schermen van een duistere wereld.

De cast bestaat uit de volgende acteurs: Tiny Bertels, Ruth Bequart, Renée Fokker, Naomi Velissariou, Josse De Pauw, Bess Limani, Evelien Bosmans, Frank Focketyn, Dirk Roofthooft, Gert Winckelmans, Kadèr Gürbüz, Reinhilde Decleir, Viv Van Dingenen, Geert Van Rampelberg, Adrian Sack en Ingrid De Vos. Een bekende hiervan voor ons is Renee Fokker, zij is onder andere bekend van Vrouwenvleugel en Loft en speelt de hoofdrol van prostituee Colette in de serie.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Ziggo.
Wilt u meer weten over de abonnementen van Ziggo? Dat kan ook hier: