Familiepakket CanalDigitaal stopt

21 februari 2016CanalDigitaal heeft via e-mail aan bestaande klanten laten weten dat ze stoppen met het aanbieden van het Familiepakket. Als u momenteel het Familiepakket in uw abonnement heeft zitten dan wordt u automatisch omgezet naar het FamilieHD-pakket.
Deze omzetting zal automatisch plaatsvinden en zal gaan gebeuren op 1 april 2016. Als u momenteel een Familiepakket afneemt dan betaalt u momenteel €17,95 per maand. Het FamilieHD-pakket zal iets duurder worden, namelijk €2 per maand en hiermee komt uw maandelijkse bedrag op €19,95. Dit is nog wel iets goedkoper dan het reguliere FamilieHD abonnement. Deze is namelijk €21,95 per maand sinds het begin van dit jaar. Hiermee komt CanalDigitaal de huidige abonnees dus iets tegemoet. Het FamilieHD pakket bevat verder overigens zo’n 237 zenders en 43 zenders in HD-kwaliteit.

Wilt u meer weten over deze wijziging? Ga dan naar de website van CanalDigitaal. Wilt u meer weten over de verschillende TV abonnementen van CanalDigitaal? Dan kunt u dat ook op deze website bekijken: