Fiber actie: gratis FOX Sports Eredivisie

Fiber all in one 1 jaar gratis FOX Sports Eredivisie29 januari 2016 – Fiber heeft momenteel een leuke en aantrekkelijke actie. Als u kiest voor één van de all-in-one pakketten van Fiber, dit zijn de alles in 1 pakketten met internet bellen en tv, dan krijgt u het eerste jaar gratis FOX Sports Eredivisie van Fiber cadeau. Dit FOX Sports Eredivisie abonnement kost normaal gesproken €17,50 per maand. Fiber geeft u dus een cadeautje van €210. Dat is niet verkeerd.

Waar kunt u uit kiezen bij Fiber?
Deze aanbieding is geldig in combinatie met één van de 3 all-in-one pakketten van Fiber. Dit zijn Light, Medium en Top. Het goedkoopste Fiber pakket heeft u al voor €39,95 per maand. Dit is een zeer compleet pakket met onder andere een internetsnelheid van 80 Mb/s om te downloaden en 8 Mb/s om te uploaden, met gratis snelheidsupgrades. Dat betekent dat als er een snellere internetsnelheid bij u geleverd kan worden dat u dat automatisch krijgt van Fiber zonder dat u extra moet betalen. U krijgt ook 35 TV-zenders en 12 HD-zenders.

Wat biedt FOX Sports Eredivisie u?
Via FOX Sports Eredivisie kijkt u wekelijks live naar iedere speelronde van de Eredivisie. Alle wedstrijden zijn voorzien van uitgebreide voorbeschouwingen en nabeschouwingen. Deze worden gepresenteerd door onder andere Jan Joost van Gangelen, Kees Jansma en Toine van Peperstraten. Verschillend per wedstrijd worden ze bijgestaan door enkele oud-profs en deskundige analisten, zoals Jan van Halst of Kenneth Perez. Maar de Eredivisie wedstrijden is niet het enige dat u kunt zien er is ook aandacht voor de Jupiler League en natuurlijk de wedstrijden uit het KNVB Bekertoernooi.

FOX Sports Eredivisie bestaat uit 2 zenders: Fox Sports Eredivisie 1 HD en Fox Sports Eredivisie 3. Op deze FOX Sports Eredivisie zenders kijkt u naar onder andere programma’s zoals: Eredivisie Update, Ajax TV, PSV TV, Feyenoord TV, FC Groningen TV, FC Twente TV, 90 minutes en de live wedstrijden van elke speelronde.

Als extra profiteert u nog van FOX Sports GO. Dit is een extra dienst voor abonnees. Hiermee kunt u overal in Nederland, op uw tablet, smartphone of laptop via internet kijken naar de kanalen van FOX Sports. Zo hoeft u nooit meer wat te missen van het voetbal in Nederland.

Profiteren van de actie
Bent u gek van voetbal en op zoek naar een aantrekkelijk alles in 1 pakket van Fiber? Ga dan naar de website van Fiber voor meer informatie of vraag direct het alles in 1 abonnement aan.