Fiber vaste prijs garantie

27 april 2016 – De afgelopen 5 jaar heeft Ziggo 8 keer haar prijzen voor alles in 1 pakketten verhoogd, dat zegt Fiber in haar nieuwste reclame. Bij Fiber vinden ze dit maar gek en vinden ze dat u als loyale klant juist beloond moet worden. Daarom heeft Fiber de vaste prijs garantie. Ze beloven dat als u eenmaal klant bent dat ze nooit de prijzen zullen verhogen. Dat kan aantrekkelijk zijn. Zo weet u altijd waar u aan toe bent qua kosten voor uw alles in 1 pakket met internet, bellen en tv. En dat nu ook nog eens voor slechts een tientje per maand (de eerste 3 maanden)

Waarom kiezen voor Fiber?
Fiber is eerlijk over de snelheid, de internetsnelheid wel te verstaan. Veel providers schijnen slechts een deel van de beloofde snelheid te leveren. En dan betaalt u dus teveel voor iets wat u niet krijgt zoals u dacht. Bij Fiber krijgt u altijd de best beschikbare snelheid. En als ze hun belofte niet nakomen? Dan krijgt u uw geld terug.

Verder kunt u bij Fiber overal online TV kijken op een tablet, laptop en smartphone, maar u kunt ook opnemen en pauzeren in de cloud en later terugkijken via elk apparaat.

U kunt Fiber all-in one uitbreiden met SmartAlarm. Wat is dat? Zo weet u altijd wat er in uw huis gebeurt, waar u zelf ook bent. U beschermt uzelf en uw gezin tegen inbraak, brand en koolmonoxide. En dat allemaal vanaf uw tablet of smartphone te bedienen.

Fiber actie
Naast de vaste prijs garantie profiteert u bij Fiber momenteel van een andere leuke actie als u gaat overstappen. Het maakt namelijk niet uit welk pakket of abonnement u kiest. Ze zijn allemaal de eerste 3 maanden slechts €9,95. Dat is minder dan een tientje! Daarna betaalt u de gewone abonnementsprijs. Maar uw korting kan hiermee oplopen tot maar liefst €165. Wilt u meer weten of wilt u profiteren van deze leuke actie van een tientje per maand? Ga dan naar de website van Fiber. Wilt u eerst de pakketten onderling vergelijken? Dat kan ook op deze website: