Fiber vernieuwt alles in 1 pakketten

25 november 2015Fiber heeft haar alles in 1 pakketten gewijzigd. De wijziging is eigenlijk het doorvoeren van een versimpeling, waardoor het voor u als klant overzichtelijker en eenvoudiger wordt om een keuze te maken.

Het oude aanbod van alles in 1 van Fiber zag er als volgt uit:

  • Glasvezel pakketten: All-in-One Budget, All-in-One Fun en All-in-One Family
  • DSL pakketten: All in one Start, All in one Joy en All in one Max

Dit onderscheid is er nu niet meer op deze manier. U kunt voortaan nog kiezen uit:

Alle drie de nieuwe alles in 1 pakketten bieden u een internetsnelheid van maximaal 80 Mb/s. En kosten standaard €39,95, €49,95 en €64,95. Het verschil zit met name in het aantal TV-zenders. Zo biedt All-in-One Light u standaard 35 zenders, All-in-One Medium biedt u 76 zenders. En All-in-One Top biedt u maar liefst 119 zenders aan inclusief het HBO zenderpakket en inclusief een opnamepakket. De internetsnelheid is er overigens fors op vooruit gegaan. Bij de oude DSL pakketten kreeg u voorheen slechts 30, 50 of 80 MB/s. Nu is dit dus standaard, indien leverbaar, gewoon 80 Mb/s. Ook bij het goedkoopste alles in 1 pakket van Fiber.

Als u deze internetsnelheid te langzaam vindt, dan kunt u natuurlijk kiezen voor een hogere internetsnelheid. Fiber staat bekend om internet via glasvezel en dat bieden ze nog steeds aan. Dit kunt u kiezen binnen de drie nieuwe alles in 1 pakketten. Zo kunt u kiezen voor 100 Mb/s om te uploaden en downloaden. Dit kost €15 extra per maand. Of u kunt kiezen voor 200 Mb/s om te up- en downloaden. Dit kost u €25 extra per maand. En tot slot kunt u kiezen voor het snelste van het snelste, namelijk 500 Mb/s om te downloaden en uploaden. Dit kost u €35 per maand extra. Hiervoor geldt natuurlijk wel dat het op uw adres leverbaar en beschikbaar moet zijn. Dit kunt u controleren op de website van Fiber.

Verder rekent Fiber momenteel €49,95 eenmalige aansluitkosten en €9,95 verzendkosten bij een contract van 1 jaar. Als u kiest voor een contract van 2 jaar dan betaalt u geen eenmalige aansluitkosten.

Fiber actie

Om u over te halen is Fiber ook meteen gestart met een aantrekkelijke en leuke actie. U krijgt nu tijdelijk een jaar lang gratis Fox Sports Eredivise bij elk alles in 1 pakket. Heeft u liever Fox Sports Combo? Dat mag ook. Dan betaalt u slechts €7,50 per maand in plaats van €25.  Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van Fiber.

Wilt u eerst de pakketten van Fiber onderling nog meer vergelijken? Dat kan ook op deze website: