Formule 1 blijft voorlopig bij Ziggo Sport

19 mei 2016 – Bent u altijd al fan geweest van de Formule 1 of vooral de laatste weken weer nu Max Verstappen het zo goed doet? Dan wilt u vast de Formule 1 races op zondag live kunnen volgen. In dat geval zult u hiervoor de komende 2 jaar bij Ziggo Sport moeten zijn. Na dit Formule 1 seizoen blijven de uitzendingen sowieso nog 2 jaar bij Ziggo Sport te zien. De zender verlengde aan het begin van dit raceseizoen de uitzendrechten met 3 jaar. En dat betekent dat de Formule 1 nog zeker 2 jaar na het huidige seizoen te zien is bij Ziggo Sport.

Ziggo Sport is hiermee de enige in Nederland die de volle rechten heeft voor de uitzendingen. Dit betekent dat ze de uitzendingen achter een zogeheten ‘betaalmuur’ mogen plaatsen en dat ze ook de samenvattingsrechten hebben. Op dit moment maakt alleen de NOS gebruik van de samenvattingsrechten van Ziggo.

Wilt u eigenlijk altijd eenvoudig en zonder ingewikkeld gedoe de formule 1 races live kunnen volgen? Dan kunt u het beste overstappen naar Ziggo alles in 1. Voor alle klanten van Ziggo die een TV abonnement afnemen is Ziggo Sport namelijk geheel gratis en te zien op kanaal 14. U ziet daar natuurlijk ook de kwalificatie en vrije trainingen. Ziggo biedt al zeer complete alles in 1 pakketten aan vanaf €45,95 per maand. U krijgt daarvoor 40 Mb/s om te downloaden en 4 Mb/s om te uploaden, maar Ziggo maakt dit eigenlijk continu sneller en sneller. U kunt ook meteen kiezen voor een hogere snelheid natuurlijk. Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij Ziggo? Ga dan naar de website van Ziggo.