FOX, 24Kitchen en National Geographic blijven bij KPN

27 mei 2019 – Afgelopen vrijdag maakte KPN toch nog bekend dat ze een nieuwe overeenkomst hebben gesloten met FOX Benelux. Dat betekent dat de zenders FOX NL, 24Kitchen en National Geographic gewoon beschikbaar blijven in het basispakket van interactieve TV en digitenne van KPN. Dat is dus goed nieuws voor de KPN klanten. Maar dat is nog niet alles, want ook het Disney Channel blijft beschikbaar in het interactieve TV pakket en er wordt een zender toegevoegd. Het gaat hierbij om Star Bharat. Heeft u een KPN Pluspakket? Dan blijven de zenders Nat Geo Wild en Baby TV gewoon onderdeel van uw TV abonnement.

Eerder waren er berichten dat de bovengenoemde zenders na 1 juni 2019 niet meer beschikbaar zouden zijn. Beide partijen leken er maar niet uit te komen in de onderhandelingen met elkaar. Maar nu gelukkig wel. Dit goede nieuws geldt niet alleen voor KPN klanten, maar ook voor de Telfort en XS4ALL klanten.

Omdat er onder de klanten van KPN nogal onrust was ontstaan hebben ze nu alle klanten persoonlijk geïnformeerd over het continueren van het contract met FOX Benelux. Hiermee hoopt KPN enkele opzeggingen te voorkomen van klanten die nog overwegen om over te stappen naar een andere aanbieder.

Wilt u meer weten? Ga dan naar de website van KPN.
Wilt u meer weten over de abonnementen van KPN? Dat kan ook hier: