FOX Sports populairder dan Ziggo Sport Totaal

20 juni 2018 – Een vergelijking tussen FOX Sports Eredivisie en Ziggo Sport Totaal wordt gewonnen door FOX Sports. In totaal is FOX Sports in veel meer huishoudens beschikbaar. Een belangrijke reden hiervan is dat enkele telecom aanbieders het abonnement subsidiëren en daardoor financieel aantrekkelijker maken om af te nemen in het abonnement.

Ziggo Sport Totaal

Ziggo Sport Totaal kunt u bij bijna alle aanbieders in ons land als aanvullend abonnement kiezen en afnemen. Bent u klant bij Ziggo (thuis) en Vodafone (mobiel) dan kunt u vanuit de actie ‘non stop gratis extra’s’ gratis upgraden naar het Ziggo Sport Totaal pakket. Het gewone Ziggo Sport kanaal is al voor elke Ziggo klant beschikbaar die een TV abonnement afneemt. Met Ziggo Sport probeert Ziggo de klanten langer aan zich te binden door unieke en exclusieve programma’s en content te bieden. Zo kunt u in Nederland alleen via Ziggo Sport kijken naar de Formule 1 live. In totaal hebben 5% van de Nederlandse huishoudens toegang tot Ziggo Sport Totaal is uit onderzoek gebleken.

FOX Sports Eredivisie

In totaal hebben 12% van de Nederlandse huishoudens toegang tot FOX Sports Eredivisie. Dat is dus ruim het dubbele van Ziggo Sport Totaal. Hoe komt dat? Dat is vrij eenvoudig. Zowel KPN, Telfort, T-Mobile als XS4ALL bieden het abonnement gratis aan voor klanten die vaste en mobiele abonnementen combineren op hetzelfde adres. En bij de aanbieders van Online.nl en Joyne zitten de 3 basiszenders gewoon in het basispakket, zonder dat men daar extra voor hoeft te betalen elke maand. Maar ook T-Mobile en Canal Digitaal bieden het hoofdkanaal (FOX Sports 1) in het basispakket aan. Op deze zender vindt u altijd de meest belangrijke zenders.

Wilt u weten waar u Ziggo Sport Totaal of FOX Sports Eredivisie het voordeligste af kunt nemen in een abonnement? Start dan nu met alles in 1 vergelijken.