Geen eenmalige kosten bij CanalDigitaal, Ziggo, KPN en XS4ALL

10 maart 2014 – Bent u op zoek naar een alles in 1 pakket (bellen, internet en televisie) ? Dan bent u hier op het juiste adres om het pakket uit te kiezen dat het beste bij u past.

Eenmalige kosten
Vindt u het vervelend om eenmalige kosten te moeten betalen bij het aanschaffen van een alles in 1 pakket? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Er zijn een paar aanbieders die geen eenmalige kosten in rekening brengen als u klant bij hun wordt. Dit zijn CanalDigitaal, Ziggo, KPN en XS4ALL. Om de keuze tussen deze aanbieders wat gemakkelijker te maken vergelijken we deze alles in 1 pakketten voor u in onderstaande tabel met elkaar.

Aanbieder Kosten p/maandEenmalige KostenDuur contractInternetsnelheid (Mb/s)TV / HD zenders 
CanalDigitaal€42,95n.v.t.2 jaar20 down 1 up205 / 34button-meer-info
Ziggo€43,95n.v.t.Maandelijks opzegbaar20 down 2 up60 / 16button-meer-info
KPN€48n.v.t.1 jaar8 down 1 up60 / 11button-meer-info
XS4ALL€50,83n.v.t.1 jaar8 down 1 up66 / 11button-meer-info

Verschil in maandelijkse kosten
Als u graag relatief lage maandelijkse kosten wilt dan kunt u kiezen voor CanalDigitaal of Ziggo. Het verschil tussen deze 2 alles in 1 pakketten is slechts € 1 per maand. Het voordeel bij Ziggo is dat u het maandelijks op kunt zeggen en daardoor extra veel vrijheid heeft.
Het verschil tussen de goedkoopste en duurste uit dit rijtje, namelijk CanalDigitaal en XS4ALL is slechts € 7,88 per maand. Maar op jaarbasis scheelt dit toch alweer € 94,56.

Veel televisiezenders
Als u standaard heel veel keuze wilt hebben uit verschillende televisiezenders dan is CanalDigitaal de beste keuze voor u. Zij bieden namelijk maar liefst 205 televisiezenders aan, waarvan 34 in HD kwaliteit. Zo zal u zich niet snel vervelen voor de tv.

Betrouwbaar internet
Bent u op zoek naar zeer betrouwbaar en stabiel internet? Dan is XS4ALL wellicht de beste optie voor u. XS4ALL is al meer dan 20 keer als beste getest door de Consumentenbond. Maar ook in andere tests van Channelweb en TROS Radar scoort XS4ALL hoog.