Geen prijsverhoging bij Youfone

20 mei 2018Youfone heeft laten weten dat ze op korte termijn de prijzen voor internet bellen en tv niet zullen verhogen. Andere aanbieders verhogen hun prijzen wel rond 1 juli 2018, waaronder Ziggo, KPN, Telfort en XS4ALL.

De prijsverhoging bij de concurrentie van Youfone verhoogt de tarieven aanzienlijk. Zo gaat het bij Ziggo om een gemiddelde prijsverhoging van 1,65 euro per maand. Oftewel 19,80 euro per jaar. En bij KPN gaat het om een verhoging van de prijzen van maar liefst 2,50 euro tot 3,50 euro per maand. Op jaarbasis 30 tot 42 euro. En omdat de prijsverhoging zo groot is mag u als klant van deze providers kosteloos uw contract opzeggen en wisselen en overstappen naar een andere aanbieder.

Maar Youfone doet dus niet mee aan deze prijsverhoging op dit moment. De reden daarbij is: “Youfone heeft de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in een eigen TV-platform in samenwerking met Huawei, waardoor wij als een van de weinige partijen binnen de markt een eigen aanbod hebben. Wij verwachten dan ook een sterke toename van nieuwe klanten die hun huidige contract kosteloos kunnen opzeggen.” Aldus de directeur Valentijn Rensing.

Bent u van plan om te gaan overstappen? Dan kan Youfone het overwegen waard zijn. Zij bieden namelijk sinds eind 2017 ook diensten aan voor thuis waarbij u gratis gebruik kunt maken van verschillende extra’s zoals opnemen en pauzeren, terugkijken, begin gemist. En dat allemaal gratis. Bij enkele andere providers moet u daarvoor betalen. U heeft een Youfone alles in 1 of Youfone Thuis abonnement al voor 42,95 euro per maand.

Wilt u meer weten over Youfone? Ga dan naar de website van Youfone.
Wilt u meer weten over de abonnementen van Youfone? Dat kan ook hier: