Gemakkelijk geld besparen met een alles in 1 pakket

Nederlands kunnen enkele honderden euro’s per jaar besparen door alles in 1 pakketten goed met elkaar te vergelijken voordat ze overgaan tot het aanschaffen ervan. Een alles in 1 pakket is een pakket met bellen, internet en televisie in één abonnement. Dit is sowieso al voordeliger dan drie losse abonnementen bij verschillende aanbieders. De verschillen lopen hierbij al op tot 30 a 40%.

Maar ook tussen de verschillende alles in 1 pakketten kunnen flinke verschillen zitten qua maandelijkse kosten. Momenteel kost het goedkoopste alles in 1 pakket, van Online.nl, namelijk € 34,95 per maand en het goedkoopste pakket van KPN € 48. Een verschil van € 156,60 per jaar! Hierdoor loont het vergelijken van de verschillende abonnementen aanzienlijk.

Daarnaast hebben de verschillende aanbieders bijna altijd wel een aantrekkelijke aanbieding of actie. Hierbij kan geprofiteerd worden van bijvoorbeeld een gratis iPad of andere tablet, maar ook enkele maanden korting op de maandelijkse kosten komt regelmatig voor. Zo heeft CanalDigitaal momenteel een actie waarbij ze bij een 2-jarig abonnement de eerste 6 maanden minimaal € 25 korting geven op hun basis alles in 1 pakket. De totale extra korting is hierdoor € 150. Het is hierdoor absoluut de moeite om de verschillende alles in 1 pakketten van CanalDigitaal te vergelijken.

Kortom, genoeg voordelen om goed te vergelijken voordat u iets koopt.