Goedkoop internet en TV

Als u al een mobiele telefoon heeft met veel belminuten dan hoeft u eigenlijk alleen nog maar op zoek naar een abonnement met goedkoop internet en tv. Hiermee kunt u lekker surfen over het internet, maar ook facebooken, twitteren, skypen en films streamen. Daarnaast kunt u naar uw favoriete televisiezenders kijken. Dat is toch ideaal?

Op verschillende plekken TV kijken
Tv kijken op uw televisie is natuurlijk het meest voor de hand liggend. Maar tegenwoordig is er meer mogelijk. U kunt namelijk ook uw favoriete programma kijken op de smartphone (bijvoorbeeld iPhone of Samsung Galaxy), op de tablet (iPad, Galaxy Tab, etc) en op de laptop of vaste computer (desktop). Dankzij draadloze modems en Wifi verbinding is het tegenwoordig mogelijk om overal in en rondom uw huis televisie te kijken of te internetten. Of het nou op zolder, de wc of in de tuin is. Het kan allemaal.

Aanbieders
Er zijn verschillende aanbieders van een pakket met internet en TV. Dit zijn: Stipte, Tele2, Telfort, Ziggo, UPC en CanalDigitaal. De goedkoopste is momenteel Stipte. Maar uiteraard is het handig om te kijken naar hoeveel televisiezenders u wilt. Elke aanbieder heeft zijn eigen pakket. U kunt zo gemakkelijk zelf kiezen waar u graag naar kijkt. Alle aanbieders hebben ook de mogelijkheid om de pakketten uit te breiden. Zo kunt u bijvoorbeeld een extra Film pakket nemen, of als u gek bent van sport en niks wilt missen een sportpakket. Ook dat is mogelijk met goedkoop internet en tv.

Naast het aantal TV-zenders is het ook verstandig om te kijken naar de internetsnelheid. Als u veel wilt downloaden en streamen dan heeft u een hogere downloadsnelheid nodig in uw pakket. Glasvezel kan dan een uitkomst bieden. Let uiteraard op de prijs, maar het goedkoopste is niet altijd het beste

Vergelijken
Op deze pagina vergelijken wij de internet en TV pakketten met elkaar.