Goedkoopste 2 in 1 pakket – maart 2014

7 maart 2014 – Bent u op zoek naar het goedkoopste 2 in 1 pakket, met Internet en Televisie? Dan is Online.nl momenteel de aanbieder waar u naar op zoek bent. Zij bieden u al een 2 in 1 pakket aan voor slechts €29,95 per maand.

Maar wat krijgt u precies voor die €29,95 per maand? Wij zetten het voor u op een rijtje.

Type pakketSnel
Standaardprijs p/maand€ 29,95
Eenmalige kosten€ 30
Internetsnelheid (Mb/s)10 down
1 up
Duur van het contract1 of 2 jaar
Aantal TV zenders28
Aantal radiozenders13
TV-insteekkaart zonder snoertjes
en kabeltjes
Ja
TV opnemen & pauzeren
(500 Gb ruimte)
Optioneel
Digitale ontvangerGratis
FOX SportsOptioneel
button-meer-info

De internetverbinding van Online.nl
Internet van Online.nl gaat via het snelle en betrouwbare ADSL-netwerk. Hierdoor heeft u geen last van een zogenoemd ‘buren-effect’, waardoor uw internetsnelheid daalt als uw buren ook gaan internetten. Bij Online.nl haalt u daardoor meer uit uw internetverbinding.

Meer informatie over FOX Sports (optioneel)
Met FOX Sports beschikt u voor €12,50 per maand over 2 kanalen extra. Op deze kanalen ziet u de belangrijkste wedstrijden van het Nederlandse voetbal. Dit zijn alle Eredivisie wedstrijden, inclusief de play-offs, de Jupiler League wedstrijden, het volledige KNVB bekertoernooi en de wedstrijden van de Nederlandse clubs die spelen in de UEFA Europa League. Uiteraard allemaal live. Daarnaast wordt u op de hoogte gehouden van het laatste voetbalnieuws, achtergronden en opinies tijdens de wedstrijden.

Levertijd
Online.nl levert uw nieuwe pakket normaliter binnen een week of 3. Als u gebruikt maakt van de gratis overstapservice dan kan het soms wat langer duren. Online.nl wacht dan namelijk tot uw huidige abonnement is afgelopen. Hiermee heeft u nooit dubbele kosten. Dat is wel zo voordelig in de portemonnee.

Actie
Als u nu dit pakket bij Online.nl aanschaft en u neemt een 1-jarig abonnement dan betaalt u de eerste 2 maanden slechts €19,95 in plaats van €29,95. Hiermee bespaart u nog eens €20. Als u een 2-jarig abonnement neemt dan betaalt u zelfs de eerste 6 maanden maar €19,95. Zo bespaart u maar liefst € 60 op het toch al goedkoopste 2 in 1 pakket van dit moment.

Bent u overtuigd van Online.nl en wilt u graag het goedkoopste 2 in 1 pakket van Nederland? Ga dan nu naar de site van Online.nl.