Goedkoopste alles in 1 pakket met interactieve televisie

24 oktober 2014 – Heel kort door de bocht biedt Tele2 het goedkoopste alles in 1 pakket aan met interactieve televisie. Maar wat is interactieve televisie eigenlijk? En welke aanbieders zijn er nog meer die het tegen een scherpe prijs aanbieden. Wij maakten voor u een top 5.

Wat is interactieve televisie?
Interactieve televisie is eigenlijk de meest moderne manier van televisie kijken. Zoals de benaming al aangeeft kunt u met interactieve televisie zelf meer invloed uitoefenen op wat er gebeurd. En dat betekent eigenlijk simpelweg dat u zelf kunt bepalen wat u kijkt, wanneer u dit kijkt en waar u dat kijkt. Door toepassingen als ‘programma gemist’ kunt u gemakkelijk een programma dat al op televisie is geweest terugkijken op een moment dat het u wel uitkomt. Of moet u tijdens een programma even iets anders doen, zoals naar de wc, de was ophangen, de telefoon aannemen, dan kunt u het programma dat u keek eenvoudig pauzeren en weer verder kijken als u het wilt. Hiervoor heeft u een recorder nodig. Met deze recorder kunt u ook series of films opnemen als u bijvoorbeeld uiteten gaat. Dan kijkt u de serie of film daarna gewoon nog. Net zo makkelijk. Maar u kunt ook zelf bepalen of u televisie kijkt op uw TV-toestel, uw tablet, uw laptop of uw smartphone. Ook dat is interactieve televisie.

Goedkoopste alles in 1 pakket met interactieve televisie
Deze nieuwe manier van TV kijken is natuurlijk hartstikke mooi. Maar bij welke aanbieder van een alles in 1 pakket kunt u dit het goedkoopste aanschaffen? Wij maakten onderstaande Top 5 voor u. Hierbij zijn we uitgegaan van interactieve tv met een recorder. Zodat u live tv kunt pauzeren en opnemen. Als de aanbieder een eenmalig bedrag vraagt voor het aanschaffen van de recorder dan is dit bedrag gedeeld door het aantal maanden van het contract en meegenomen in de maandelijkse prijs.

  1. Tele2: € 36 per maand
  2. Online.nl: € 41 per maand
  3. Telfort: € 42 per maand
  4. Vodafone: € 45 per maand
  5. Ziggo: € 49 per maand

Conclusie
Alleen kijkend naar de prijs dan is het alles in 1 pakket van Tele2 het goedkoopst als u interactieve tv met een recorder wilt. Op jaarbasis is Tele2 zelfs €60 goedkoper dan nummer 2 Online.nl.

Als u echter op zoek bent naar het meest complete pakket uit de Top 5 van hierboven. Dan is dat Telfort. Telfort levert namelijk standaard een downloadsnelheid voor uw internet van 30 Mb/s en een uploadsnelheid van 3 Mb/s. Online.nl en Ziggo bieden dit ook. Maar Telfort biedt standaard ook de meeste TV zenders en HD zenders. Dit zijn er namelijk 65 en 15. Online.nl biedt 60 TV zenders en 15 HD-zenders. En Ziggo biedt 60 TV zenders en 20 HD-zenders, maar is wel weer wat duurder. Kortom; wilt u de goedkoopste? Kies dan voor het alles in 1 pakket van Tele2. Wilt u de beste koop qua compleetheid? Kies dan voor het alles in 1 pakket van Telfort.