Gratis Fox Sports 1 bij Vodafone

4 augustus 2016 – Bent u klant bij Vodafone en heeft u een TV abonnement, bijvoorbeeld via het Vodafone alles in 1 pakket? Dan hebben we goed nieuws voor u. U krijgt namelijk toegang tot 2 nieuwe zenders: History Channel en FOX Sports 1 Eredivisie HD zijn in het basispakket toegevoegd. FOX Sports Eredivisie is het live voetbalkanaal van de Eredivisie voetbalclubs. Via deze zender kijkt u dus live naar de wedstrijden. En daar hoeft u nu dus niks extra voor te betalen.

Wilt u nog meer FOX Sports? Dat kan natuurlijk. De overige vijf FOX Sports-kanalen met Eredivisievoetbal en internationale sporten zijn beschikbaar in een nieuw Compleet-pakket. Daar moet u wel voor betalen. Maar dit pakket is wel in prijs verlaagd en daardoor extra aantrekkelijk.

Vodafone is op dit moment de enige alles in 1 aanbieder die FOX Sports gratis aanbiedt in het basisabonnement. De concurrent KPN heeft momenteel een conflict met de voetbalzender. Er is dan ook nog geen nieuw contract. Als er geen nieuw contract komt dan is er een kans dat FOX Sports Eredivisie niet meer via KPN verkrijgbaar is. Dit zelfde probleem geldt momenteel voor Delta, Caiway en Tele2. Het probleem zit in het feit dat FOX Sports Eredivisie 1 dan in het basispakket moet worden opgenomen, maar dat zou een verhoging van het tarief van het basispakket betekenen van maar liefst €2,50 per maand. En daar is KPN niet zo blij mee. Dus bent u op zoek naar een zekerheidje als het gaat om het live voetbal kijken? Kies dan voor Vodafone alles in 1.

Wilt u meer informatie? Ga dan naar de website van Vodafone.
Wilt u eerst de pakketten van Vodafone of KPN vergelijken? Dat kan ook op deze website: