Gratis Netflix bij T-Mobile

Wilt u gratis Netflix? Dan kunt u natuurlijk beginnen met de gratis proefmaand als u kiest voor een Netflix abonnement. Maar u kunt het ook nog slimmer aanpakken. U krijgt namelijk gratis Netflix voor 6 maanden als u nu een T-Mobile Go Unlimited abonnement afsluit. U moet hiervoor wel kiezen voor een 2-jarig abonnement. Maar dan kijkt u dus 6 maanden gratis Netflix. Best een goede deal. De actie geldt ook als u al Netflix heeft. Hoe werkt het dan als u al Netflix heeft? U krijgt dan 65,94 euro bijgeschreven op uw Netflix account.

Bent u al klant bij T-Mobile en wilt u profiteren van deze gratis Netflix actie? Dat kan. U komt hiervoor in aanmerking als uw huidige abonnement verlengd moet en kan worden.

Hoe werkt het?

In 3 eenvoudige stappen is het geregeld.

  1. U gaat naar de T-Mobile website en sluit daar een Go Unlimited abonnement af. Heeft u al een T-Mobile abonnement? Dan is het belangrijk dat u verlengd en overstapt naar een GO Unlimited abonnement.
  2. Heeft u het abonnement afgesloten? Dan ontvangt u per sms een activatielink op de dag dat uw nieuwe contract ingaat. Bent u al abonnee? Dan ontvangt u een sms op de dag dat uw nieuwe aanvraag is verwerkt.
  3. Klik op de activatielink en volg de duidelijke aanwijzingen. Binnen een paar tellen kunt u gebruik maken van gratis Netflix.

Wat is een T-Mobile GO unlimited abonnement?

Dit abonnement is er in 2 varianten: GO Unlimited NL & 10GB EU en GO Unlimited NL & 10 GB EU/USA. En de naam verklapt eigenlijk al het verschil. Bij beide varianten heeft u onbeperkt internet, bellen en sms’en in Nederland. Bij de EU variant heeft u 10 GB aan data in de EU. En bij de EU / USA variant heeft u 10 GB data die u ook in Amerika kunt gebruiken. De abonnementen kosten 35 of 60 euro per maand.

Tot wanneer kunt u gebruik maken van de gratis Netflix actie? Dat kan tot en met 31 december 2017. Interesse? Ga naar de website van T-Mobile.

Wilt u meer weten over de overige abonnementen van T-Mobile Thuis? Dat kan hier: